Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Těším se až se budu chodit čumět na ty vymalovyné fresky papežů v kostelích/hradech a budu jim děkovat *1*
-
Přes 10 melounů... uff.. JE - TO - TAM "10 075.15 CZK" ! ! ! GRATULACE *14*
-
-
10 075.15 CZK co to je ?
-
-
10 075.15 KCZK :)
-
-
to cos napsal znamená desettisícsedumdesátpět korun haléřů
-
-
-
-
Respekt a gratulace.
-
Jupíííí *5* Gratulace celému Warhorse a Vávrovi zvlášť. Určitě velký úspěch. Tak ať je hra super, jak všichni očekávají...i když musí být jasné, že očekávání budou velká...tak to pro vývojáře nebude sranda a je jasné, že na konci nebudou všichni hráči spokojeni. Ale celé studio určitě udělá maximum a to mě stačí a za dva roky se těším na výsledek *4*
-
-
Už v létě bude alpha :)
-
-
Já bych v létě raději už ostrou verzi.
-
Pro mě ne...bohužel sem si teď nemohl dovolit dát tolik, abych měl přístup do alphy *9* Ale to neva, sem rád, že jsem mohl dát aspoň něco a to mě těší....a Vávru ještě více *1*
-
-
Tak na fóru co spustí budeš moc komentovat a určitě tam lidi dají podrobná infa o Alfa verzi apod.
-
-
Jo, dobrý nápad, budu to sledovat...budu mít takovou textovou verzi hry *4*
-
-
-
-
-
"I would also like to make one thing clear: we have come to an understanding with our investor that every penny we make above the Kickstarter goal will stay with us and will go toward making Kingdom Come: Deliverance better."
-
To zas bude v Praze nablito...
Jestli si budou autoři číst zdejší diskuzi, tak GRATULACE! -
Tak a je to. Velké gratulace studiu Warhorse! Teď by to ale chtělo nějak "zaokrouhlit" na 500k. 300k je takový divný číslo. *4*
Jinak to beru jako 300 000+ "fakáčů" směrem k vydavatelům - tak jsem to svým způsobem pojal i já. Je potřeba hlasitě si hlasitě říct o jiné typy her, než se nám pořád dokola předhazují. -
-
V době tohoto psaní je to spíš 9832 fakáčů o průměrné hodnotě 50 USD. Což taky není špatný.
-
-
anebo tak.. jak to člověk vezme. Důležitý je ale výsledek a to je jeden pořádný fakáč. *3*
-
-
-
A potencionální vydavatelé mlátí hlavou o zeď.
-
A je to tam, někdo to urychlil papežem! :D
-
-
tak uz snad muzeme byt klidni a cekat na pristi vanoce :)
-
*1*
Pak, že je víra volovina! -
masakr *1*
-
-
Tak to dali velice rychle a lze začít slavit: http://funny.desivalley.com/wp-content/uploads/2011/03/let-celebrate-funny-picture.JPG
- Snad další informativní videa co přidají a nové cíle přitáhne dosud nerozhodnuté a vyberou co nejvíce.