Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Já mam největší problém s tím, že prototyp hry a případné dofinancování zajišťuje jeden z největších tunelářů v zemi. Trochu ironie jak Dan Vávra komentuje politickou situaci a korupci u nás a výplatu pobírá od takového člověka.
-
-
Podle mě vůbec nestojí za to se tímhle zabývat. Důležité je, jestli ta hra bude dobrá (a já doufám, že bude) a ne to, kdo má nějaké extrémní názory, kdo má tunelářské renomé nebo kdo má ve sklepě sado-maso dílnu... Ruku na srdce, jste si jistí, že to není zrovna vývojář/spisovatel/filmař vaší oblíbené hry/knížky/filmu, když o jeho osobě prakticky nic nevíte? V tomhle případě je ten "neherní" background (navíc ztělesnění pouze dvěma nejviditelnějšími osobami) v našich končinách profláklejší, proto s tím někdo může mít problém, ale z výše uvedených důvodů, je to ve výsledku přece šumák.
-
-
Pokud ta hra jako produkt něco vydělá, hádej kdo se z toho nejvíc napakuje.
-
-
Však o tom mluvím, pokud je produkt kvalitní a já o něj stojím, je mi úplně fuk, kdo se na něm nejvíc napakuje. Když si koupím dobrý jabko, tak taky neřeším, jestli sadař náhodou každý den nezabije koťátko.
-
Pokud ta hra jako produkt nevyjde, hádej kdo z toho bude nebude mít nic (moc).
-
-
-
Předpokládám, že kdyby ty jsi byl na Danově místě, potřeboval bys peníze a najednou se ti ozvala manželka Bakaly, tak bys řekl "ne děkuji, nechci" a pak ses bez problémů rozloučil s nápadem na super hru a šel zase dělat rutinní nudu.
-
-
A co je špatného na poctivém vývoji který dělá třeba Amanita? Proč musí člověk začít hned AAA hrou která běží na cryenginu? Amanita Design jsou dneska vysmátý, nikomu nemuseli lézt do řiti, dělají si co chtějí a kdyby měli chuť na tříáčkovou hru, s pomocí KS by klidně mohli. Je to o přístupu a poctivosti, to je celý.
-
-
Vávra už má za sebou dvě AAA hry, tak proč by se měl nořit zpátky někde do vod amatérů. Chce udělat novou značku, která bude mít své renomé stejně jako TES nebo Fallout. Hry od Amanity jsou sice roztomilé, ale to je tak vše.
-
-
-
-
Me vazne mrzi, ze se nenasel zadnej vydavatel :(
S KS budu drzet palce. Hlavne to chce nejakej narezovej trailer a mit to cely dobre promysleny. -
-
Už tu bylo pár her, které ukázaly, že to jde i bez vydavatele, navíc vydělaly balík. Deliverance by mohlo být další na řadě. Přeji jim to už jen z důvodu, aby se pak mohli ti vydavatele mlátit do hlavy a vyčítat si, že to nechtěli.
-
spis nez drzet palce bys mel drzet kreditku v ruce a opisovat cislo, az budes donatovat
-
-
teraz sa ukáže aké sú SR a ČR PC socky a budú čakať na Steam zľavu Kingom Come za 1 euro na Steame a hra od nich dostane prd na kickstarteri :D
inak trošku pokrytectvo najprv kickstarter skritizovať a potom sa na neho nahrnúť... -
Ta hra stejně ani nevyjde
-
-
A když jo a bude úspěšná, tak z toho budeš mít trauma do konce života
-
-
Nebude, přehodí nick a pojede dál...
-
-
klidně minuskujte, ale mam pravdu. Klidně se vsadim
-
-
Jestli máš pravdu, tak nejsi Pepa z depa, ale Pepa z budoucnosti.
-
-
hmm, byla by to skoda, ale kdyz jim lidi shodili servery, tak to je vzdycky dobry znameni
-
-
Přijde Vávra do kanceláře investora a ptá se ho, zda mu zafinancuje projekt. Investor řekne že ne.
-
-
Náhodou, já jsem se dokonce i zasmál a vlastně ani nechápu proč
-
-
Vzhledem k tomu, že za husitu jsem si chtěl zahrát vždycky, tak pro mě tohle bude splněným snem.
-
-
myslim ze o husity se tam vubec nejedna
-
-
vic nez kde jinde me zajima jakej bude na kicksarteru zajem- u me to maj jasny. doufam ze nakonec budou publisheri plakat..
-
-
tak člověk by musel být blázen nepodpořit hru, kde se můžeme pohybovat v českém prostředí. už jen kvůli tomu je to jasná účast v kampani. snad budou mít zajímavý možnosti, co se týče částky.
-
-
Our Vávra who art in Warhorse,
hallowed be thy name.
Thy Kingdom come.
Thy will be done
on Kickstarter as it is in Warhorse... -
-
For thine is the Kingdom,
and the power, and the glory,
for this and maybe next year.
Amen... -