Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
To by byla pěkná sviňárna, ale snad k tomu nedojde.
-
FTL... :)
-
Sakra, mají už přes 140. Oni těch 150 dneska možná daj!.
-
nahodou:D mna si rozosmial ked si sa zacal hadat ze co mali z matiky a postovat wikipediu :DD
-
Zrádče! :D
-
Já bych přispěl Troškou. Ten má s mlýnem zkušenosti. *4*
-
Až tohle uvidí Bakala, tak se jim vysere na nějaký dofinancovávání z vlastních zdrojů a řekne jim, že musí stačit to co vyberou na Kickstarteru *1*
-
V I. aktu ještě mají Husiti chvíli čas:)To je spíše povstání šlechty.
-
http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/
Sice nezmyselna, ale ajtak pekna predpoved 1387% :) -
Za chvilu budeš mít tolik +, co má Veskoslav - když tu má svý favority.
-
Já se na to podívám rád. Score nečtu, nikdy jsem ho defacto nečetl a ani nehodlám. Mikoláše znám ještě z dřívější doby, občas je tam něco, co mi uniklo a 20 minut času není nic jednou za týden. A ne není mi 14 a nehraji CoD:) Většinou se navíc dívám se spolubydlícím.
-
Presto ze hry uz moc nehraji a kupuji vetsinou jen hundle bundle a zanrem rpg jsem celkem nepoliben tak zde jsem velice rad prispel. Hodne stesti Warhorse *3*
-
a cestou pálit, znásilňovat a drancovat, jinak by to nebyla pořádná husitská návštěva
-
Ich cielovka je naky 14 rocny pubelescent hrajuci CoD. Preto je to nepozeratelne.
-
Vedlejší državy, spadám pod Němce:-D
-
Za každou reakci smažeš jeden ze svých accountů. Začít můžeš s Bieberem.
-
Výborně! To si zrova prijdu pro daně... :-D
hrabě (Earl) Wenceslaus -
Škoda, že replay je totální blbost plná reklam a stupidního humoru alá score.
-
Taky jim držim palce, ale přispívat troskou do mlýna? To nemůže dopadnout dobře.
-
Zdravím Barona von Okes, tady Baron von Veskoslav, chtěla Vás já pozvat na moje panství, tak za půl roka, ja!