Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by byla pěkná sviňárna, ale snad k tomu nedojde.
  • FTL... :)
  • Sakra, mají už přes 140. Oni těch 150 dneska možná daj!.
  • nahodou:D mna si rozosmial ked si sa zacal hadat ze co mali z matiky a postovat wikipediu :DD
  • Zrádče! :D
  • Já bych přispěl Troškou. Ten má s mlýnem zkušenosti. *4*
  • Až tohle uvidí Bakala, tak se jim vysere na nějaký dofinancovávání z vlastních zdrojů a řekne jim, že musí stačit to co vyberou na Kickstarteru *1*
  • Veskoslav
    V I. aktu ještě mají Husiti chvíli čas:)To je spíše povstání šlechty.
  • http://www.kicktraq.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance/
    Sice nezmyselna, ale ajtak pekna predpoved 1387% :)
  • Za chvilu budeš mít tolik +, co má Veskoslav - když tu má svý favority.
  • Veskoslav
    Já se na to podívám rád. Score nečtu, nikdy jsem ho defacto nečetl a ani nehodlám. Mikoláše znám ještě z dřívější doby, občas je tam něco, co mi uniklo a 20 minut času není nic jednou za týden. A ne není mi 14 a nehraji CoD:) Většinou se navíc dívám se spolubydlícím.
  • zmetpismen
    Presto ze hry uz moc nehraji a kupuji vetsinou jen hundle bundle a zanrem rpg jsem celkem nepoliben tak zde jsem velice rad prispel. Hodne stesti Warhorse *3*
  • a cestou pálit, znásilňovat a drancovat, jinak by to nebyla pořádná husitská návštěva
  • promitac
    Ich cielovka je naky 14 rocny pubelescent hrajuci CoD. Preto je to nepozeratelne.
  • Veskoslav
    Vedlejší državy, spadám pod Němce:-D
  • Za každou reakci smažeš jeden ze svých accountů. Začít můžeš s Bieberem.
  • wenceslaus
    Výborně! To si zrova prijdu pro daně... :-D

hrabě (Earl) Wenceslaus
  • PravyMonty
    Škoda, že replay je totální blbost plná reklam a stupidního humoru alá score.
  • Taky jim držim palce, ale přispívat troskou do mlýna? To nemůže dopadnout dobře.
  • Veskoslav
    Zdravím Barona von Okes, tady Baron von Veskoslav, chtěla Vás já pozvat na moje panství, tak za půl roka, ja!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit