Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter zrušil kampaň Areal těsně před jejím koncem
23.7.2014 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Zajimave. Osobne me velmi prekvapilo, kdyz jsem se poprve dozvedel jak silene Kickstarter funguje - ze i pokud hra nakonec nevyjde, penize nikdo vracet nemusi. Hodne, hodne se divim, ze uz KS neni plny podvodnyh projektu od vyvojaru v Rusku, Cine atd, udelat super promo, artworky atd dnes je naprosto jednoduche a nic moc to nestoji, to ze projekt neexistuje, vam tezko nekdo dokaze a potom uz staci jen rict "omlouvame se" jako uz se nakonec nekolikrat stalo a par milionu je doma.
-
-
Takhle šíleně funguje business těch zlých vydavatelů, které nikdo nemá rád *3* .Těm taky nikdo nezaručí, že investované peníze ještě někdy uvidí zpátky, nedej bože se ziskem.
-
-
Jenze vydavatel vyojarum rozhodne neda hromadu penez jen tak, aby pak sedel par let a cumel, jak jeho prachy mizej a kde nic tu nic. Vydavatel si za svy prachy ty vyvojere defakto kupuje a navic vysledek at uz je jakejkoli patri jemu - vcetne pripadnych ztrat, ale i zisku.
Kickstarter je jen o tom, ze vydavatel necha to riziko zacalovat pitomce a pokud vytvor vznikne, tak si ho koupi vcetne tvurce. Presne jako jisty brejle. -
Ti mají ale vývoj finančně pod kontrolou a celkově mnohem silnější páky na vývojáře než backeři na Kickstarteru.
-
-
Nemůže to byt podvod, když mají internetové stráky té hry přece.
-
-
Udo to zabil :d
PS, prodam nove auto, platbu predem. Www stranky o autu samozrejme mam. -
Hahaha
-
-
-
Dobře jim tak.
-
boha proč ta mediaální blamáš, proti rusku musela vstoupit i do tohoto průmyslu. přece nevyrábí zbraně,ale jen hry kde jsou...
-
-
Mediální blamáž proti Rusku u Ukrajinské společnosti ... Než napíšeš podobnou hovadinu tak si radši nejdřív zjisti fakta.
-
-
myslím to obecně, ne konkretně na společnost. vadí mi ta "skutečnost" dopisu ve smyslu toho celkového nátlaku. napsal jsem to špatně, že to vyznělo přímo na studio a já myslel ten prosak do té herní žurnalistické vrstvy... takže v tom pardon.
-
-
Ne, ty jen meleš hovadiny a hledáš rádoby senzace.
-
-
-
-
Komunita nastesti zafungovala, za pissalky odvedla vsechnu investigativni praci a Kickstarter pak uz pod tihou dukazu o nekalosti tohoto projektu musel konat.
-
Škoda no, hráči si našli zase další oběť, na kterou se snesl nehorázný hate stejně jako Mass Effect 3, Aliens:CM atd. a tak jim zase ustoupili. Je to smutné, mých 100$ tam už mají.
-
konečne dostali na kickstarteri rozum a ukončili túto frašku
-