Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    "Další díl viny prý nesou cizí společnosti, které se na úspěchu S.T.A.L.K.E.R.a přiživují, a tak, když se objevil Areal, propadli strachu z West Games a spustili proti nim mohutnou kampaň."

No mě přijde, že se přiživují na STALKERU ti "původní veledůležití vývojáři" *1* *1* *1*
    • MickeyMutant
      Jakmile se ozval Putin, že by si to chtěl zahrát, hned mu to Obama zatrhnul.
  • Dobře jim tak.
  • Komunita nastesti zafungovala, za pissalky odvedla vsechnu investigativni praci a Kickstarter pak uz pod tihou dukazu o nekalosti tohoto projektu musel konat.
  • Zajimave. Osobne me velmi prekvapilo, kdyz jsem se poprve dozvedel jak silene Kickstarter funguje - ze i pokud hra nakonec nevyjde, penize nikdo vracet nemusi. Hodne, hodne se divim, ze uz KS neni plny podvodnyh projektu od vyvojaru v Rusku, Cine atd, udelat super promo, artworky atd dnes je naprosto jednoduche a nic moc to nestoji, to ze projekt neexistuje, vam tezko nekdo dokaze a potom uz staci jen rict "omlouvame se" jako uz se nakonec nekolikrat stalo a par milionu je doma.
    • Takhle šíleně funguje business těch zlých vydavatelů, které nikdo nemá rád *3* .Těm taky nikdo nezaručí, že investované peníze ještě někdy uvidí zpátky, nedej bože se ziskem.
      • Jenze vydavatel vyojarum rozhodne neda hromadu penez jen tak, aby pak sedel par let a cumel, jak jeho prachy mizej a kde nic tu nic. Vydavatel si za svy prachy ty vyvojere defakto kupuje a navic vysledek at uz je jakejkoli patri jemu - vcetne pripadnych ztrat, ale i zisku.

Kickstarter je jen o tom, ze vydavatel necha to riziko zacalovat pitomce a pokud vytvor vznikne, tak si ho koupi vcetne tvurce. Presne jako jisty brejle.
      • MickeyMutant
        Ti mají ale vývoj finančně pod kontrolou a celkově mnohem silnější páky na vývojáře než backeři na Kickstarteru.
    • Nemůže to byt podvod, když mají internetové stráky té hry přece.
      • Udo to zabil :d

PS, prodam nove auto, platbu predem. Www stranky o autu samozrejme mam.
      • Hahaha
  • Musim říct, že jsem při tom probulel dva kapesníky. Kickstarter jim zrušil kampaň, protože si tam házeli prachy sami. To je smutný teda.
    • btw komentáře se na jejich stránce objevujou už pouze po moderaci, prostě fakt divná banda..
  • konečne dostali na kickstarteri rozum a ukončili túto frašku
  • Pilgrim66
    Well done Kickstarter. Jsem rad, ze se aspon snazej hldiat evidentni scamy.
    • No, moc to právě neuhlídali, že. Zatípli to 2 dny před koncem.
      • Pilgrim66
        Nikdo o penize neprisel (teda krome tech West games), takze je to v pohode. Asi to prece jenom bylo dlouhy rozhodovani.
        • To máš sice pravdu, ale vrhá to špatné světlo na celej kickstarter.
  • hledam particku schopných lidi co se neboji,,,,hodlam vytvořit supr hru,potrebuju jen nekoho kdo me s tim pomuze dostat to na kickstar,,,kluci pojdme do toho nic nam nehrozi když vyberem par kacek a opisknem to *1*
    • Ber mě. Mám...mám sen. Mám sen nic nedělat a dostat hromadu peněz, jsem Jirka, těším se na spolupráci a na miliardy doláčů.
    • cumpi3
      No...já nějakou dobu uvažuji nad klasickou Point´n ´click adventurou...v hlave se mi pomalu tvori pribeh a s nim i stylizace...takze za me ne *1*
  • Xcomik
    Bodejd by jim to nezrušili vždyť to byla naprostá fraška.

"Napsali jsme si pro hru vlastní engine, hra je v pokročilejší fázi vývoje. Předtím jsme dělali na Stalker značce jako starý vývojáři s letitou praxí"

V první video upoutávce jsme viděli gameplay ze stalkera, práce grafiků na engine Unity 3D ( kde btw pracovali s demo ukázkami k engine samotnému) Následně jsme pak dostali video že si do týmu přidali známeho scénaristu Stalker série Alexey(e) Sytyanov(a) který BTW napsal část scénáře pro datadisk Clear Sky (kde dokonce ani GSC nemělo tu velkou potřebu ho nějak vehementně zvěřejnit v titulcích :-). Tento maník nás samozřejmě nezapoměl informovat o tom jak ta hra bude dokonalá ale také hlavně že jejich fašistická vláda střílí a bombarduje tzv. teroristy (od kdy je člověk nazíván terorista za to že s puškou v ruce brání svůj domov a rodinu)

Následně nám ukázali alfa verzi gameplay té jejich tzv hry ve které nejen že to jede na Unity 3D ale valnou část dema ve hře byly použity Assety zvané Autumnal Nature Pack za 65 doláčů k tomu to decentně upravili a čau tvá máňa. Jsem rád že ten projekt Kickstarter zrušil neb celé to podle mě bylo cílené na to vybrat doláče pro Kolomojského na naftu, benzin a letecký benzín aby si naši ukrajinští demokraté mohli dál hrát na vojáčky. Ať si o peníze žádaj ty jejich patronáty za velkou louží
    • Netahat tady do toho politiku, PROSÍM.
      Nejsem zvědavej, potažmo nejsme zvědaví, na sálodlouhé diskuze o ničem, jen aby si někde přeměřil péro, že kterej člověk má větší právo střílet do jinýho člověka.
      • Asi tak.
      • sáhodlouhé, samozřejmě
  • Mohl by mi prosím někdo stručně vysvětlit co se to tam stalo? Nějak jsem se v tom ztratil
    • MickeyMutant
      Pár lidí si chtělo vydělat trochu peněz a dokud se do toho nevložil Putin, tak se jim celkem dařilo. Pak z Kickstarteru ale zavolali do Kremlu, kde zjistili, že Vladimir Vladimirovič je ve skutečnosti spíš na strategie jako Total War nebo Defcon a shoot-them-up hříčky typu Crazy Penguin Catapult. Tak jim to zatrhli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit