Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Komedie roku zacina. *1*
    • MickeyMutant
      Nebo spíš skončila.
      • God-of-War
        Jak se to veme.. Určitě to bude ještě nějak pokračovat.
        • Jack1947
          Uvidíme...
  • Jack1947
    Nojo, já jim to už dávno moc nevěřil a ten dopis jen rozvířil větší pochybnosti, je škoda že se zakhle potopily třeba někde hluboko byla ta kýžená hra.... každopádně škoda no ale doufám že tohle byl jen jeden případ z milionu (ještě více).
    • MickeyMutant
      Taky jsi podle hrubek hned poznal, že je falešnej?
      • Jack1947
        Já nevím, já ho moc nečetl... je to možné. *4*
  • Dagon
    Do prd3le... Osobne z toho nemam ani najmensiu radost. Netvrdim, ze prave Kickstarter bol ten najlepsi napad na zhananie financii ohladne dalsieho vyvoja, no i tak je to skoda. Tymto tempom zrejme SKUTOCNE priame pokracovanie S.T.A.L.K.E.R.A. len tak skoro neuvidime... resp. ak ho VOBEC niekedy uvidime. Skoda *9*.
    • Ano, dokud se budou koncepty a dema na řekněme plnotučné hry pomocí crowfundingových kampaní dělat za 14 dní a tak, že se jen veme originální asset, pak se opravdu dalšího Stalkera nedočkáme, bohužel.

Ale taky mě z toho chvilku brnělo v trenkách, to zase ne že ne.
  • Škoda no, hráči si našli zase další oběť, na kterou se snesl nehorázný hate stejně jako Mass Effect 3, Aliens:CM atd. a tak jim zase ustoupili. Je to smutné, mých 100$ tam už mají.
  • smejki
    "nečekaně"
    Nope!
  • boha proč ta mediaální blamáš, proti rusku musela vstoupit i do tohoto průmyslu. přece nevyrábí zbraně,ale jen hry kde jsou...
    • Mediální blamáž proti Rusku u Ukrajinské společnosti ... Než napíšeš podobnou hovadinu tak si radši nejdřív zjisti fakta.
      • myslím to obecně, ne konkretně na společnost. vadí mi ta "skutečnost" dopisu ve smyslu toho celkového nátlaku. napsal jsem to špatně, že to vyznělo přímo na studio a já myslel ten prosak do té herní žurnalistické vrstvy... takže v tom pardon.
        • Ne, ty jen meleš hovadiny a hledáš rádoby senzace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit