Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter zrušil kampaň Areal těsně před jejím koncem
23.7.2014 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Ano, dokud se budou koncepty a dema na řekněme plnotučné hry pomocí crowfundingových kampaní dělat za 14 dní a tak, že se jen veme originální asset, pak se opravdu dalšího Stalkera nedočkáme, bohužel.
Ale taky mě z toho chvilku brnělo v trenkách, to zase ne že ne. -
Jenze vydavatel vyojarum rozhodne neda hromadu penez jen tak, aby pak sedel par let a cumel, jak jeho prachy mizej a kde nic tu nic. Vydavatel si za svy prachy ty vyvojere defakto kupuje a navic vysledek at uz je jakejkoli patri jemu - vcetne pripadnych ztrat, ale i zisku.
Kickstarter je jen o tom, ze vydavatel necha to riziko zacalovat pitomce a pokud vytvor vznikne, tak si ho koupi vcetne tvurce. Presne jako jisty brejle. -
Pár lidí si chtělo vydělat trochu peněz a dokud se do toho nevložil Putin, tak se jim celkem dařilo. Pak z Kickstarteru ale zavolali do Kremlu, kde zjistili, že Vladimir Vladimirovič je ve skutečnosti spíš na strategie jako Total War nebo Defcon a shoot-them-up hříčky typu Crazy Penguin Catapult. Tak jim to zatrhli.
-
Mohl by mi prosím někdo stručně vysvětlit co se to tam stalo? Nějak jsem se v tom ztratil
-
"nečekaně"
Nope! -
Do prd3le... Osobne z toho nemam ani najmensiu radost. Netvrdim, ze prave Kickstarter bol ten najlepsi napad na zhananie financii ohladne dalsieho vyvoja, no i tak je to skoda. Tymto tempom zrejme SKUTOCNE priame pokracovanie S.T.A.L.K.E.R.A. len tak skoro neuvidime... resp. ak ho VOBEC niekedy uvidime. Skoda *9*.
-
To máš sice pravdu, ale vrhá to špatné světlo na celej kickstarter.
-
Nikdo o penize neprisel (teda krome tech West games), takze je to v pohode. Asi to prece jenom bylo dlouhy rozhodovani.
-
Uvidíme...
-
Já nevím, já ho moc nečetl... je to možné. *4*
-
No, moc to právě neuhlídali, že. Zatípli to 2 dny před koncem.
-
Jak se to veme.. Určitě to bude ještě nějak pokračovat.
-
Taky jsi podle hrubek hned poznal, že je falešnej?
-
Jakmile se ozval Putin, že by si to chtěl zahrát, hned mu to Obama zatrhnul.
-
Nebo spíš skončila.
-
Ti mají ale vývoj finančně pod kontrolou a celkově mnohem silnější páky na vývojáře než backeři na Kickstarteru.
-
Well done Kickstarter. Jsem rad, ze se aspon snazej hldiat evidentni scamy.
-
Asi tak.
-
sáhodlouhé, samozřejmě
-
Ber mě. Mám...mám sen. Mám sen nic nedělat a dostat hromadu peněz, jsem Jirka, těším se na spolupráci a na miliardy doláčů.