Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Hmmm... předpokládám, že jako stretch goal bude spolupráce s Miss Chavellone a hudba od Clark Moregan.
  • Kozy
    Jak jako novým? Fallout je jen jeden, tady se někdo chce svézt na post-apo vlně.
  • GlaDOS
    TOHLE demo udělal jeden člověk za dva týdny. Když porovnáte 1000 Years Later a After Reset, zjistíte, že první demo vypadá daleko lépe, i když je 2D. Má více grafických assetů než pustá poušť a má lepší atmosféru. A to AR reprezentuje roční činnost celého studia. Ani dolar bych jim neposlal.
  • vokr.cz
    Zajímavé názory. Vypadá to, buď jako vykrádačka nebo opravdu mají tak rádi Fallout. Ale co si budeme povídat, majitelé autorských práv to po Falloutu 2 podělali tak, že na tom začala vařit Bethesda. Díky jejich super enginu vypadaly nové Fallouty strašně, to přepálené nasvícení se překousnout nedá... Byla by sranda, kdyby jim rusáci ukázali jak se to má dělat:) Ale ty prachy, to asi myslí už i na důchod... Jsem zvědav:)
  • A Next Car Game článek nedostane? Myslím, že je to hra z větší šancí na uspokojení backerů...
  • nedal bych jim ani korunu *1*
  • lol
    http://www.gamezona.sk/wp-content/uploads/fallout2.jpg

jěště beztak ani nezačali a už to kopiruj obrazky s falloutu demence
  • MickeyMutant
    A málem bych zapomněl na toho fešáka v čepičce, co nás má přesvědčit, abychom mu poslali peníze. Ten je na přesdržku.
  • MickeyMutant
    Originalita FTW. První, na co jsem si vzpomněl když na mě juknul ten obrázek: http://glitchcat.com/wp-content/uploads/2012/04/fallout1.jpg

Tohle mělo koule. A tadyto koule nemá.
  • jedna vec je pouzit fallout ako inspiraciu a druha vec je doslova copy pastnut niektore vety do toho intra...
    na tom videu z hry neukazali absolutne nic, chodit a klikat, ouyeah 10 minut v Unity
    a te kameny na pusti vyzeraju rozhodne inak...
    ale aj ked to vyzera hnsne, stale to vyzera krajsie ako wasteland novy........
  • MickeyMutant
    Pevně doufám, že nevyberou ani zlomek toho, co si žádají a že je naopak někdo třeba od původních Falloutů zažaluje. Za tuhle nehoráznou ruskou kopírku všeho, od loga firmy, přes fonty, artworky, intro, setting, falešného Perlmana, až po detaily z Terminátora si nic lepšího nezaslouží. Co jiného už by měla být krádež duševního vlastnictví, když ne tohle. Ať vymyslí něco vlastního a pak jdou s kůží na trh.

Tohle je příkladný marketinkový kalkul, který zneužívá nostalgie. Kdyby nakonec tu sumu nedejbože vybrali, tak by z nich ve finále určitě vypadlo něco, co bych radši nechtěl vidět.
  • 1000x radsi tohle nez ty posahanost co vytvorila Bethesda....snad jim to klapne. A po zkusenostech s F1.5 Resurrection by bylo prima kdyby tam nabehla parta ceskejch moderu rekla si o 100k a udelala dalsi dil :))
  • Bez sance na uspech pro vybrani takove horentni sumy.Blazni pokud se tito neznamy hosi mysli ze uspeji.
  • Jack1947
    Zahral bych si taky no... nebo aspon zkusil.
  • zápletka jak z 12-ti opic. Jenom vyměnit virus za atomovky...
  • Nemaju sancu teraz vybrat tolko penazi, i ked na tvorbu takej hry ta ciastka nieje vobec prestrelena.
  • Ale že hučí im to tam statočne...
  • Tushan
    not bad at all
  • Proc ti sasci znicili ten skvelej uvodni filmecek tim neschopnym anglictinarem s plechovym zvukem a potom to uplne pohrbili behanim panaka po pousti bez jedinyho naznaku interakce s okolim? Hodne stesti pri vyberu aspon 10 tisic, lol :)
  • MrSanta
    Taky se mi ta částka zdá přestřelená. Moc mě to neoslovilo. Nějako nenacházím pro tuto hru místo. Na vyblbnutí z vlastního pohledu budu mít další Fallout od Bethesdy (a bude-li klika tak i od Obsidianu) a na klasické dobrodrůžo ve skupině zase Wasteland 2.
    Přijde mi, že někteří indie vývojáři ztratili soudnost ve svých plánech ohledně samotné hry i peněz, kolik na to bude potřeba.
    Originalita FTW. První, na co jsem si vzpomněl když na mě juknul ten obrázek: http://glitchcat.com/wp-content/uploads/2012/04/fallout1.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit