Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dlouhou dobu jsem nic úžasného neviděl.... skvělý potenciál a rozmanitost (hlavně kombinace witchera, skyrimu, mount and blade může být to nejlepší, čeho lze na dlouhou dobu dosáhnout)

Za mě palec nahoru a velký respekt. *3*
  • Vypadá to moc pěkně a atmosféra je dost uvěřitelná. RPG není můj šálek kávy, ale tomuhle dílku dám šanci až bude možnost, Prozatím tleskám a volám "bravo" :)
  • Stejne je mazec, ze treba 5 lidí už dalo ten nejvetsi obnos, což je cca 40 000,- kč (5/10)
    50 lidí dalo prez 20 000 kč (50/50) atd. Sem prostě asi chudej, že si nedovedu ani představit, že bych takovej obnos poslal. Díky bohu za tyhle lidi.

Ale zdá se mi, že to Warhorse podcenili, tyhle velký příspěvky sou omezený počtem a prakticky všechny sloty sou už vybraný, podle mě zdaleka nečekali tenhle uspech. Měli by stim něco udělat, ale nevim co. Když ted ten počet velkech příspěvků zvýšej, tak ti lidi, co zaplatili např 40k zato, že budou mít určitou exkluzivitu, můžou bejt zklamaný, že jich nebude 10 (jako bylo když ten příspěvek posílal) ale bude jech třeba po zvýšení počtu 100. Uvidíme...
  • lol tam ty prachy pribejvaj šílenym tempem, než sem dopsal koment, vybrali asi 3000 liber :)) husty
  • nevim co tu resite? Ma TED vybrano 275 z 300 tisíc liber. A to za 3 dny necelý... takže je to uplně jasný, všichni ty "vydavatelé" sou zas.aný vy..ebaný z.rdi tupý , přesně ten typ kochotů kuli kerejm hrajem furt jen vymr...ý p..oviny!!§

Vávra a Warhorse GO!! Žižku na ně na z..dy vydavatelský mamonářský

(tím myslim všechny ty, co mu to během toho roku a pul odmítli, ne současnýho vydavatele)
  • fujavec
  • Víc jak třetina už vybrána :)
  • perfektni video, podporim projekt
  • Ten les vypadá fakt dobře, a lesy v Armě taky vypadají dobře, zkrátka češi umí hezké lesy:)
  • Backed - poprvé!!!!
  • Vzhledem k tomu že výsledná cena projektu má být 100 milionů kč tak 500 000 dolarů zas není tak moc.
  • michelangelocz
    Budto mas hrebiky v usich i ocich, anebo jsi si zapomnel pustit clankovy video ;) A paklize ti videa nejdou, nebo te miji anglicky jazyk, s radosti ti shrnu, oc jde:

Prozatim pracujeme z penez sponzora, ale ten si neni jisty potencialem hry. Ale souhlasil s Kickstarterovou kampani, ktera – paklize bude uspesna – bude sponzoru jasnym signalem, ze je o hru zajem a tudiz bude dal a vesele financne podporovat Warhorse ve vyvoji.

Takze ambice a srdcarstvi Vavrova tymu pretaveny ve vyvojarkou praci, se bez jasnyho signalu fanousku neobejde / hra se nedodela a ty, ty svy jisty chechtavy, nebudes mit sanci investovat do plnohodnotnyho produktu. Ale snad se najde dost lidi zabery z Prijd kralovstvi tve zaujatych natolik, ze zainvestuji. Ve me to ty spravny struny rozehralo a o tomu adekvatni castku bude muj mesec lehci :)
  • Keyz
    Nj, tak jeden akt ja jako jedno větší hra.
  • Keyz
    Tvl fakt supr video. Hodně profesionálně žádné dlouhé historické kecy to by se mohli i lidem neznalým historie líbit.
  • frag.ment
    Vypadá to moc dobře, ale já jím předem peníze nedám, z toho už jsem vyrostl.. Až hru dodělají a vydají jako plnohodnotný produkt, který bude stát za to, tak mají moje peníze jistý.
  • Odulin
    *1* No vyloučit se to určitě nedá, ale když se mi to bude líbit, kdo ví.... *2*
  • fallanga
    Video skvělé, hudba se mi líbila, ale pohyby postav při boji mi připadaly strašně umělé.
  • Uz pres 23000 liber. Docela jim to jde. Drzim palce.
  • Video ovšem super - backed: jen ta hudba: musel jsem dělat hodně pro to, abych ji odignoroval.
  • walltar
    A já myslel, že na to mají tak dlouhý kapuce. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit