Přejít na výpis diskuzí
Kickstarterový trailer Kingdom Come: Deliverance vypadá skvěle
22.1.2014 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Myslím, že na Kickstarter je to vynikající úroveň. Leckdo na kickstarteru ukáže pár artworků a chce miliony. Kingdom Come se zařadí mezi nejlépe vypadající projekty na Kickstarteru.
-
-
I přesto je 500 000 dolarů docela kotel peněz a já si opravdu nejsem jistý jestli ten zájem je takový aby se ta částka dala dohromady. Vypadá to ovšem zajímavě, nezbývá než doufat.
-
-
Vzhledem k tomu že výsledná cena projektu má být 100 milionů kč tak 500 000 dolarů zas není tak moc.
-
treba jagged alliance vybralo 425 tisic...
tohle rozhodne vybere o dost vice...vubec se nebojim :) -
Já si právě myslím, že vybere víc! Tak se necháme překvapit. :) *5*
-
Tak když jsem viděl občas, co tam dokázalo za chujoviny vybrat peníze, tak 500 000 není zase tak velká a přehnaná částka. Obzvlášť pokud máš už reálnou ukázku ze hry. Což 2/3 projektů ani nemají.
-
-
-
Přeji HODNĚ štěstí!!! Přispět na tuto parádu je pro mě povinnost!
-
nadhera, a nikdo to nechtel...nechapu
-
Hlavně potom to chce další fightclub s Vávrou ... posledně sem si ho rád poslechl. Tak budu rád i za jeho reakce ohledně KS.
-
Taky ho moc nemusím nicméně musím kroutit hlavou nad tím, že mu tu nikdo nechtěl vydat. Mě tohle ukázat a možnost si zahrát nějaké základní mechaniky hry tak to prostě rozumnému člověku musí připadat dobrý...Nevím v čem viděli problém...
-
-
Tak to se lehce pozna. Pokud to hra na Kickstarteru v pohode vybere, znamena to ze vydavatele jsou mimo misu a o hru zajem je. To by nebylo nic neobvykly, dovedu si predstavit jak by asi dopad Dean Hall, kdyby s konceptem DayZ modu obihal ty picusy v kravatach.
Pokud se to nevybere, bude to znamenat ze venku pro realny stredoevropsky stredovek zajem neni a vydavatele to odhadli dobre.
Tak uvidime.
-
-
"Realistické RPG" Pořád nevím co si pod tím představit aby to nakonec nedopadlo nudně.
Automaticky to pro mě znamená, že v soubojích nebudu žádnej Baraba Conan a soubojů bude teda pravděpodobně dost málo - mám strach aby z toho nebyl spíš simulátor chození. Navíc něco jako dungeony mi do takového stylu hry nesedí vůbec.
Tohle není ani duchovní nástupce nějaké pecky kam lidi sypou prachy z nostalgie. Ani nějaká hra po které křičí nějaká menšina fanoušků (Vesmírné simulátory ala Star Citizen). Ani to není od nějaké celebrity ala Molyneux aby se o tom psalo (Vávra ve světě celebrita není. A schválně jsem se podíval na titulky Mafie - rozhodně tam není veden jako že by on dělal Mafii.)
Takže teď čím zaujmou... -
-
No nevím, ale proč myslíš, že po realistických RPG nekřičí menšina fanoušků? Lidi, kterří hráli Mount & Blade singleplayer tuhle hru určitě přivítají. A pokud vím, tak žádná podobná hra není. Pravda není to úplně M&B, ale pořád to je mnohem lepší, než War of the roses, nebo Chivalry, protože to jsou jen multi lobby hry na malinké mapě.
-
Ha! To si piš, že je tu "nějaká menšina", která na podobnou hru čeká leta. Myslím, že nás není zrovna málo - ale uvidíme.
-
Tak..proč nejdeš hrát Skyrim?
-
Rozhodně ne tím, že si dá někdo nick pyča.
-
-
Hezké snad to někdy vyjde
-
Ten "trailer" vypadá skvěle a minimálně u mě bezvadně splnil svou funkci, už si chystám svých pár penízků, až spustí ten Kickstarter *4* Moc bych jim přála, aby to vyšlo.
-
S U P E R ! – Aneb, ze by prvni kickstarter kterej nakopnu smerem k realizaci svejma penezma? – N O , N E A S I !
-
Tvl fakt supr video. Hodně profesionálně žádné dlouhé historické kecy to by se mohli i lidem neznalým historie líbit.