Přejít na výpis diskuzí
Kickstarterový trailer Kingdom Come: Deliverance vypadá skvěle
22.1.2014 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Ač ho nemám rád , tak musím odhodit nesympatie stranou, poněvadž tohle prostě vypadá fakt suprově a potenciál jen tam bez pochyb. Tak se snažte, ať si taky brzo zahraju. :)
-
-
Jak tě znám(e), tak to zase zpirátíš.
-
-
*1* No vyloučit se to určitě nedá, ale když se mi to bude líbit, kdo ví.... *2*
-
-
-
Drzim palce, at je nadseni za hranicemi alespon polovicni, nez jake tato hra vyvolala v ceskych diskuzich. Pak to nedopadne spatne. *3*
-
Sak to vyzbieraju za dnesný den :D:D:D
-
Jede jim to to jak namydlenej blesk *1* Ale trochu mě zklamalo, že abych dostal všechny díly ( akty ) stálo by mě to 300liber, což je přehnaný.
-
-
Nj, tak jeden akt ja jako jedno větší hra.
-
-
"Give me your money!" Yes, master! :)
-
Famozní. Máte za sebou opravdu velký kus práce. Taky to stálo balík. Snad se brzo uvidíme na pracovnim pohovoru :)
-
nevim co tu resite? Ma TED vybrano 275 z 300 tisíc liber. A to za 3 dny necelý... takže je to uplně jasný, všichni ty "vydavatelé" sou zas.aný vy..ebaný z.rdi tupý , přesně ten typ kochotů kuli kerejm hrajem furt jen vymr...ý p..oviny!!§
Vávra a Warhorse GO!! Žižku na ně na z..dy vydavatelský mamonářský
(tím myslim všechny ty, co mu to během toho roku a pul odmítli, ne současnýho vydavatele) -
perfektni video, podporim projekt
-
link : http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=live
-
-
Backed - poprvé!!!!
-
Super ... backed. *4*
-
-
za ty prachy už postva bude mrkat
-
-
Aj nudli si otře do kapesníku.. *1*
-
-
Tenkrát nebyly kapesníky. Buďto si pomohli rukávem, nebo odplivnutím na zem.
-
-
A já myslel, že na to mají tak dlouhý kapuce. *1*
-
-
-
-
-
Během minuty 500 Liber *1*
-
-
Video skvělé, hudba se mi líbila, ale pohyby postav při boji mi připadaly strašně umělé.