Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eeeee
    Ja na zaklade dema a recenzi urchanted taky nekoupil, ochutnal jsem ho az kdyz byl zdarma v ps+ a velmi me nadchl. Nekonecnou hratelnost nema, preci jen je to linearni pribehovy koridor, ale par desitek hodin, nez ziskas platinu, ti vydrzi.
  • Radioaktivni_surikata
    Já si chválím Raymana a Little Big Planet. F1 2011 taky není špatná hra, ale má i svý malý mušky. Prý není špatný ani WRC3, na to se chystám, až bude nějaká sleva. Naopak AC jsem keupokoval kvůli úděsnýmu frameratu (jsou na youtubu videa) a CoD kvůli multiplayeru pro 4 hráče na naprosto miniaturních mapách. Jinak tam mám ještě GT pro PSP a GTA: Vice City stories, rovněž pro PSP. Oboje se hraje fajn. A kdybych momentálně neměl co hrát, tak si doslova za pár stovek koupím Raymana a Raymana 2 (původní hry) pro PS1 a nebo Resident Evil pro PS1. Určitě je co hrát. Gravity Rush jsem hrál demo a moc mě to nezaujalo. Moc japonský, ta hlavní hrdinka furt heká, to je snad horší než ve filmech pro dospělý. Stejně tak Wipeout mě moc neoslovil, moc koridor.

    Hrát je určitě co. Jen tu chybí nějaká skutečná AA pecka. Uncharted jsem hrál jen demo a nemusí to bejt špatný, jen se obávám herní doby za ty prachy, tak jsem do ní nešel. Přeci jen, všechny hry co jsem zatím kupoval mají obrovskou znovuhratelnost.
  • eeeee
    PS3 myslim umi jen OpenGL a rozdil je v tom, ze killzone je psano ps3 na miru a efektivneji vyuziva jeho vykon, kdezto multiplatformni tituly jsou optimalizovany na xbox architekturu a ps3 vyuzivaji neefektivne.
  • eeeee
    Nepochybne vis co te bavi, ale to ze te neco nebavi neznamena, ze to je hnuj. Sound shapes je mala hra, take nestoji moc penez, ale presto je velmi originalni a velmi cenena za svou hudbu. Krome toho ma i pekny editor levelu. Gravity Rush je vyborne hodnocenou hrou, ktera ziskala 3 desitky a 26 devitek, nazyvat ji hnojem je, zda si mi, znamkou omezeneho rozhledu nebo haterstvi.

    Vita ma dost zajimavych her, ke sve skode je ale evidentne prehlizis. Co se tyce launchovych titulu, bylo jich 34, z toho 7 z nich bylo hodnoceno osmickou a vic.
  • regant
    Jo o PS plus jsem přemýšlel :D furt v bleskovkách čtu jaký hry budou zadarmo :D
  • Já mám rád spoustu her, jen nejsou na PS Shita. *15*
  • Promiňte, že odbočuji jakoby od tématu - zajímalo by mě, proč multiplatformové FPS mají takové divné kostičkované stíny, ale v Killzone 2 a 3 jsou hladké, nádherné, nejsou kostičkované. To musí asi používat něco jiného než Direct X..?Může mi někdo odpovědět, poradit?Díky
  • Jako prvni si porid PlayStation Plus, budes dostavat kazdy mesic hry zdarma: http://spokojeny.blogspot.cz/p/playstation-plus.html

    A pak musis prozradit jake hry mas nejradsi ...
  • helgasti jsou nejoriginalnejsi hajzlici vsech dob. *1*take velmi casto hraji killzone3 a 2 multiplayer.schanim cechy.je tam hodne polaku.tak drtit polaky.jsem na ps3 akta9. bomba je take mag.nedocenena fps.hraji porad killzone3 zacinam v 20 00 dnes.jdem na polaky
  • regant
    Chtěl bych si pořídit Vitu a tak se ptám: Jaké hry bych si měl pořídit jako první? Spolužák už Vitu má a moc se mi líbí ale nemužu se rozhodnout jaké hry bych si měl pořídit
  • ale psp si měl hacknuté, přiznej se :-D *3*
  • Propříště si nech své trapné invektivy, jen proto, že nesedím na zadku z Vity jako ty, rád bych ale to by se Sony museli jinak předvést.
  • Vím sám nejlépe, co mě baví a Gravity Rush ani Sound Shapes jimi nejsou, jsou to ultralevné (ultralevně vyrobené) hry, jak něco na iOs. Levný hnůj který bych nehrál ani na PC za 0.99 Eura. Vím naprosto přesně co na Vitu vychází a co je oznámeno a nabídka je nedostatečná, pokud to vidíš jinak, prosím. S PSP jsem spokojený byl a knihovna se postupně zaplňovala pořádnými tituly od 3rd party vydavatelů, kteří už se na Vitu nevrátí, protože prodeje zařízení jsou slabé a trh pro ně bezvýznamná ztráta času, viz třeba naposled Capcom a vlašťovka v podobě ACIII jaro nedělá. Je rok 2013, ne 2006 a zatímco tehdy bylo PSP něco, dneska je Vita prostě "meh", což jen násobí naprostý nedostatek nějakých hubuotevírajích frančíz, které v dobách PSP ještě třeba nebyly, protože lidi byli prostě rádi, že ta malá věc hraje hry. Takže, i když je designově Vita krásný handheld prostě nemá dost relevantních her a Sony to samo obstarat na úrovni nedokáže, to měli zařídit 3rd parties, na které nemá peníze. Měli zkrátka víc myslet, než vypustili nový handheld a při launchi přijít tak se čtyřmi až pěti AAA tituly jako je Killzone Mercenary ze své produkce a hlavně nějakou obdobou Skyrimu, GTA etc. to se nestalo.
  • COD pro Vitu jsem nevidel, ten nemohu soudit, ale zda se, ze je to mimoradne nekvalitni titul, o tom se nemusime bavit. Gravity Rush neni levnej trash, to je dobra hra s otevrenym svetem.

    Dungeon Hunter pro me ma zvlastni vyznam, protoze ho mam trikrat, pro tablet, ps3 i ps vitu. Z toho je videt, ze se mi asi docela libi, zvlaste pri vysoke cene ps vita verze. Je pravda, ze to neni velky titul a tak vysokou cenu si na vite nezaslouzi, ale presto se jedna o dobrou a zabavnou hru, ktera pobavi 20 az 30 hodin. Nevim jestli jsi videl PS3 a Vita verzi, ale jsou vyrazne, VYRAZNE, lepsi nez ta tabletova HD verze pro android. A tim nemyslim jen technicke provedeni, ale hratelnost jako takovou. Samozrejme ze hodne se na tom projevuje ovladani, ale i prepracovane uzivatelske rozhrani, asi i upraveny gameplay atd. Takze jestli soudis podle verze pro mobili, posuzujes neco jineho, nez dostanes na Vite.

    Golf neznam, ale je to asi taky nejaky mensi titul, myslim ze popularni v japonsku, jestli se nepletu. Neni mi jasne, proc uvadis tyto tituly, protoze na Vitu vysly krome techto mensich titulu i ty velke, plnohodnotne, uz jsem je nize uvadel. Takze bude nemas moc velky prehled o hrach na vitu nebo ucelove vybiras jen ty slabsi, krome Gravity Rush, u ktere jsi se spletl.

    Vita muze byt druhe DS, protoze za stejnou cenu nabizi kvalitnejsi hardware a predevsim kvalitnejsi ovladani. Ano, Vita je schopna nabidnout velke plnohodnotne tituly a take je nabizi, ale zaroven muze nabizet i mensi originalni tituly jako je treba sound shape, ecolibrium, escape plan, motorstorm rc, zen pinball a podobne.

    Neporozumel jsem moc tomu, proc jsi s PSP byl spokojen a s Vitou ne. Hardware ma Vita lepsi a na Vite muzes hrat radu PSP titulu, ktere se diky lepsimu ovladani i vykonu hraji na Vite lepe. Plus k tomu co jsi mel na PSP jsou tu i kvalitni hry primo pro Vitu.
  • a az vitu prolomi, tak budes naprosto spokojeny i s nim. tohle zname :-)
  • Vítu mam a sony cim dal vic nesnasim. ale masinka je to dobra. nabizi pro hrace mnohem lepsi mobilni zabavu, nez jakykoliv tablet ci chytry telefon. ovladani dela sve. displej je jemny a dotykove ovladani pekne citlive. jen tech dobrych her je jako safranu. ale jsou tam. jen ta podpora flashe je od adobe podpasovka a od sony druha, ze vita porad nema prohlizec v html5. ale you tube to alespon z casti zachranuje.
  • eeeee
    Co se tyce hw, tak naopak vita uz dokonce cerpa to nejlepsi z mobilni platformy, takze cpu a gpu je bezpredmetne, to je totozne. Ale co mi mobil ani tablet neda je kvalitni ovladani. Prave kvuli nemu a i kvuli kvalite her jsem se svym Galaxy Tabem tahal na cesty i PSP, ktere bylo hw pet let pozadu. Takze komu mobilni hry slouzi pro ukraceni dlouhe chvile, tomu mobil poslouzi, ale kdo chce opravdu kvalitni herni zabavu, zvlaste akcni hry, tak ten se bez handheldu neobejde. Na tabletu si umim predstavit kvalitni tahovku, ale ty tam bohuzel nevychazi a akcni hry jsou o nicem. Prave co se tyce ergonomie si myslim, ze mobil/tablet handheld nikdy nenahradi. Ale souhlasim, ze spouste lidi bude mobil na hrani stacit a predstavuje tak silnou konkurenci.


    Vyhozene penize vita nejsou, uz jen za ten rok co ji mam mi vyborne poslouzila a poskytla mi desitky hodin zabavy. Kdybych misto toho chodil do kina, utratil bych vic.
  • Chtěl bych HRY, ne lowendový a narychlo udělaný CoD a zmenšeniny exkluzivit, co už mám na PS3...PS Vita přišla s prázdnými kapsami a Sony si snad myslelo, že to lidi budou kupovat kvůli logu a libým vzpomínkám na PSP. PS Vitě chybí relevantní hry, Gravity Rush, Dungeon Hunter Alliance, Everybodys Golf, to je LEVNEJ trash, kterého je Steamu v indie sekci za pár Euro jak nastláno. Takže lidi dají ve větším měřítku svůj zájem teprve tehdy, až bude mít Vita více velkých her oslovujících západní publikum jako je níže zmíněné TES, jako bylo ACIII Liberation a ano, i jako je KZ: M, byť mě na tom neláká nic. Prostě nálož trojáček jako je na PC a konzolích. Jedno DS už tu je a Vita nemůže být druhý. S PSP jsem byl plně spokojen, s Vitou jsem zásadně nespokojen a lituji vložených prostředků. Čímž nechci říct, že by mi imponovaly Brumlovy mobily. Obojí je to v zásadě stejně "underdeveloped" šmuk.
  • Dneska ti kvalitní mobilní zábavu až pod nos zaručí kdejaký lepší mobilní telefon . To co začalo před několika lety laškováním s javou dneska už solidně šlape na paty takovým molochům jako je SONY . HW máme skoro totožná zařízení , Vita možná vítězí co do epičnosti her a použitím šmrdlátek a ovládacích prvků , ovšem budoucnost ... tu už v uzavčené platformě jakou představuje právě Vita nevidím . Nebude to dlouho trvat všechy plusy bude mít na své straně právě mobil (ergonomii , tv výstup , OTG s vlastním ovladačem , a ... tisíce aplikací )
    Bohužel Vita je slepá cesta , vyhozené peníze a bláhovost podporovat .
  • eeeee
    Fandum i nefandum nabizi kvalitni mobilni zabavu a o to prece jde, ne? Ktera jina mobilni platforma ti nabizi zahrat si velky plnohodnotny titul na urovni Uncharted nebo MGS? Tablety, mobily, PSP i 3DS te limituji neplnohodnotnym ovladanim, PSP a 3DS i nizkym vykonem, aby neco takoveho utahly. Jestli je ti to malo, tak co bys chtel jeste jineho?

    Kdo chce kvalitni plnohodnotny mobilni hrani, musi si ho zaplatit. Musi dat najevo, ze ma zajem a je ochoten zaplatit a pídporit rozjezd nove platformy. Vita je imho prvni mobilni platforma, ktera plnohodnotne hrani velkych her umoznuje. Ale pokud si ji nikdo neporidi a nebude kupovat stavajici hry a bude cekat az co bude, tak nikdy nic nebude. Jako vzdy, je to na hracich, co podpori a co budou mit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit