Přejít na výpis diskuzí
Killzone: Shadow Fall bude mít dedikované servery a poběží v 60fps
27.9.2013 | Adam Homola
49 příspěvků
-
mesto zo štvorky je dychvyrážajúce, pri prílete na plošinku v kombinácii s tou hudbou som si zaspomýnal na jednu starú izometrickú scifi stratégiu kde keď som na planétach staval mestá hovoril som si, že raz by som sa chcel v takom ocitnúť. Killzone 4 mi to želanie asi vyplní.
Inak ani si nechcem predstaviť koľko práce to muselo dať vytvoriť, docela masaker. Grafika za posledných 10 rokov urobila obrovský skok do predu. Zdá sa, že konzole technologický vývoj kupodivu ani moc neubrzdili. -
Killzone 2 byla dost unikátní jednak ve svojí době opravdu dechberoucí grafikou, jednak atmosférou totální války v troskách invazí zničeného světa, a jednak pocitem z používání jednotlivých zbraní, které půosbily fakt bytelně a brutálně. Pro mě skvělá hra.
Killzone 3 už mě zdaleka tak nenadchla, dost ztuctovatěla, ale mulťák si pořád ještě občas ťuknu.
Nová Killzone na PS4 ovšem vypadá skvěle. Grafika opět bere dech (dle gameplay videí podle mě strčí s přehledem do kapsy i Crysis 3 na max detaily) a podle preview se změnil level design, takže už to zdaleka nebude takový koridor. Těší se na ní. -
tak ten uzasnej nextgen zvedne rozliseni ze 720 na 1080, aby mohl zustat u 30 fps, bravo, tleskam *5*
-
to uz bude mesec plnej, to uz bude jedno *5*
-
Killzone pouhych 30 fps *15*
-
+1 *5*
-
Ses Pan vsech Trollu
-
no tak BF3 na ps3 je smiesnucunka verzia hry. tiez som to dostal zadarmo na ps3 PLUS games a ked som videl ze to ide asi 20 fps a v low detailoch ovracanej grafike zubatej jak susedovej dcery hreben tak som to v druhom kole zmazal. nechapem ako moze niekto hrat taku hru na ps3 oproti PC je ta hra ako na ps2. vazne som sa skoro rozplakal od smiechu s tej grafiky na ps3 a este epileptickych 20 fps mozno ani to nie. ps3 je dobra na pozeranie bluray filmov a eset na super rub and dub kacice snad. a ten co povie opak alebo mi tu bude davat dislike si len hladka svoje pochrumane ego a obhajuje si komicky hardver zo starej konzole cirkusu humberto. coze tak ide GTA5 ked to je hnusne jak hra na iphone a pada to na 18 fps :D to ozaj mame vsetci dostat epilepsiu alebo co. a najviac ked niekomu poviem ze jak to trha a on povie mne to ide normalne :D ps4 bude to iste, este to nevyslo a uz to nestiha ani to co bezne PC dnes samozrejme to ma horsiu grafiku ako pc verzia a ide to max 30 fps to kde sme? zaklad pri kupe ps4 je opatrne ju rozbalit pozriet sa nanu a drbnut ju do kosa.
-
Jinak Killzone jako takové se mi líbí, být to na pc s kl+m , byla by to nechci říkat vyloženě pecka, ale určitě hodně dobrá hra.
-
mňa naopak dosť zaujal a to jednak svojou priamočiarosťou bez zbytočného pátosu alebo patriotistických sra*iek z BF3, je to taká priamočiara doomovka na odreagovanie a druhá vec sú kulisy totálnej devastácie a vojnového chaosu, osobne neviem o hre ktorá je v tom lepšia. Tiež sa mi páčia zbrane, pocit zo strelby, brutalita, dizajn úrovní, je toho dosť.
A to píšem ako kovaný PC hráč odchovaný na stratégiách a stealth hrách *1* -
Killzone sem nehral, takze moc soudit nemuzu, ale osobne me to z gameplay traileru nikdy nejak nezaujalo. Nevidim tam nic, cim by tato hra vybocovala z rady jinych tucrovych fps. Ale tak treba mi unika neco, co z video ukazek nepochytim.
-
Pa puso *15* Slaba Ps4
While Killzone Shadow Fall runs in 1080p, the game is limited to 30 frames per second. Some competing shooters on the PlayStation 4, such as Battlefield 4 and Call of Duty Ghosts, are running in 1080p and at 60 frames per second as well. -
Opet meles z hladu.
-
Jenom orezanej MP, singleplayre jede zoufalych 30fps *2*
-
Jo kup si obraz, co taky na slaby Ps3 zbejva *1* *15*
-
Lidem se nechce? Co to zas meles? Mam plno kamosu, co maji komp i konzoli a maji to hlavne kvuli hram, ktery vychazi bud jen na PC nebo na konzoli. Nejsou to omezeny jedinci jako Ty a zbytek zdejsich retardu, co si mysli, ze komp je neco uber. Se taky uz prober. *3*
-
Neni jejich nevyhodou, ze je muze nekdo vypnout a mas pak po zizalkach?
-
Prý závist. Jasně, člověk co má pc bude určitě závidět někomu konzoli. Kterou si mimochodem může koupit kdykoli se mu za chce, ale lidem se nechce, proč taky, když mají pc :)
-
Mne prijde bledy spis ten tvuj screenshot :-). Zkousel jsem BF3 kdyz uz jsem ho dostal zadarmo a ten me na rozdil od multiplayeru killzone 3 nepresvedcil. Ja radsi hraju zabavnou hru, nez koukam na pekne obrazky :-). A kdyz uz, tak si radsi koupim obraz :-).
-
no jo pan hor ale to pc bude muset být opravdu zlatý protože tohle daj 2 titáni a ne kde jaký pc *1*