-
Na Japonsko jsou tyhle modely už hodně staré ženské a navíc mají malé oči a v pozadí se ani nepromenádují Transformers. Alespoň v tom bazénu by mohla být gigantická, polomechanická chobotnice s penisy místo chapadel. Pak by to mělo šanci na úspěch.
-
Jsi idiot.
-
Pro zoufalce, co už si nedokážou ani představovat.
-
Inak nenapadlo vas niekedy aka je to vzacnost najst ludi ktori umi s pocitacem jako grafika, programovani atd a este su profici v uplne odlisnom specifickom obore? Napr. letecke simulatory ako je Falcon alebo Flanker/LockOn, tie vyzaduju tak obrovske skusenosti ze bych sa nedivil ze autory boli sami vojensky letci - je teda dost vzacne ze umi nejake to C++ a robia prave hry. A tady napr., autori sa zaoberaju erotickymi hrami uz mnoho rokov, su to vsdelani ludia co vedia robit s grafikou a programovat - lol a vybrali si prave tohle;)
-
Ptakovina jak Brno, ale minimalne v Japonsku by to byl hit roku!
-
No me jde spise o obecny princip (nejen u her), ze sex je tabu, ale nasili je v poradku kdykoli a kdekoli. Ja chci oboje :)
-
stale je to lepsi nez tva stara ^_^
-
No de spíš o úhel pohledu, je to pořád hra a to ještě hra na téma které je lepší provozovat v reálu a ne ve špatně zpracované hře, hry by měli patřit fantasy řežbám a spol. :)
-
Si vem nějakýho hnusnýho japonce (píšu schálně japonce, pač ty jsou na podobny veci vysazený), kteryho nikdo nechce a on si radši pohladi kozu vitruální anime postavičky, než by čuměl na babu :D
-
Neee :D:D:D
-
ale jo proč né
-
Pruderni klasika, pohladit babovce kozy nesmis, ale rozstrilet nekoho na sracky, vsude na stenach krev, streva a mozek, to je naprosto v poradku. Kokoti vladnou nasi planete. *12*
-
Autentické? Ty máš teda výběr partnerek *12*
-
u tohodle bude stačit kloudně prošlý rybí filé od vánoc a máš to autentický
-
Ježiš to je kravina co z toho jako ten člověk má, že ji masíruju dudy a vona na mě dělá ksychty no tak to bych si vopravdu pořídil tuhle hru :D:D. navíc nevim v jakym to je stadiu ale grafika taky nic moc čekal bych aspoň věrohodnější zpracování
-
V japonsku toho mají..
viděl jsem i m*dací křeslo, slečna a pán sedí pohodlně na křesle a to za ně dělá samo pohyby... skvělá věcička, viděl jsem video =D -
:-D rofl,nic vic se na to rict neda :-D
-
Přesně tak, všude v diskusích jsou všichni hrozně kritičtí, jaká je to blbost a perverznost, ale všichni by si to zahráli. *5*
-
no nevím, podle mě by jste to stejně každej tady chtěl zkusit *12*
-
Ty už existujou *1* Ehmm.. ne že bych s tím měl zkušenost, ale kamarád říkal, že o tom četl, že v Japonsku už podobný věci mají :D