Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeathOnVacation
    Ach jo, Rare bývalo tak perfektní studio. Banjo-Kazooie, Donkey Kong 64, Golden Eye a další legendární hry mají na svědomí, ale teď už je to bída. Je to škoda.
  • WoW efekt se konal jen na papire a zil pouze v zaplave toho lzivyho PR, sama falesna karta. :)
  • Osobně si myslím že současný kinect ač mě ty hry baví a hraju je, jsou zatim takovej test co na to lidi a jak se ta technologie ujme a pořadně se to rozjede až s kinectem 2. Co si budem vykladat sice je to z tech pohybovych snimaču na trhu to nejlepší ale ma to sva omezeni. Až to bude na takove urovni že to bude snímat prsty a mimiku a nulovej lag což by kinect 2 mel umet + silnejsí HW (pc nebo xbox720) tak ty hry budou myslim jak graficky tak co se tyce ovladani jinde. Co se tyče Kinect sport 2 tak je takovy jaky jsem čekal, radsi moc nenuti lidi se hejbat aby to tlustí američani hráli :)
  • Najlepšia "hra" (aplikácia) na kinect je Your Shape a Your Shape 2012.
  • A o jakém WoW efektu je tu řeč co se týká kinectu? Měl jsem to doma den a pak to poslal dál.
  • Whisp
    Mohli radšej dať hry jednotlivo na xbox live na stiahnutie za pár drobných. To by som si ten golf aj stiahol, v deme sa mi celkom páčil.
  • Odulin
    Na Kinectu jsem si zatím nejvíc užil Child of Eden a pak se u nás docela chytnul bowling z prvních Kinect Sportů. Trochu málo....ale ještě trochu tajně doufám v PC scénu..uvidíme.
  • ono celej kinect je nehorazna srac*a
  • Je to další hra, která neumí využít potenciál Kinectu. Vždyť se nabízí tolik různých hrátek pro casual hráče a oni vydají takovéhle bezkrevné nic. První díl byl o mnoho lepší, tady není jediná zábavná hra - am. fotbal je směšně ořezaný, lyžování pořád stejné, šipky je lepší si hodit nevirtuálně, golf nudí, baseball hrozně jednotvárný a tenis se opravdu špatně ovládá.
  • No jo je to tak revoluční že se po roce na nic víc nezmůžou.
  • pri iba tenis je dobrý , ostatne sa blbo ovladajú a ak tenis tak to račej vyrtual tennis 4 na kinect
  • Hmm, tohle se asi hodnotí špatně.

Casuals to ale budou kupovat tak či tak, hodnocení nehodnocení. Hardcorovější hráči na to taky budou kašlat tak jako tak.

Ale pětka je asi adekvátní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit