-
Je jedno jakou to má cílovku. Za tohle bych někomu dal force grip
-
Vsechno je to lidova tvorivost, puvodni SW se nikdy tak vazne nebraly a skoro by urazely samy sebe. Jinak s tebou souhlasim, to co se produkuje za SW hry v posledni dobe vazne nema nic spolecnyho s hlubsima myslenkama, ktery lidi postupem let z puvodnich filmu a SW vesmiru vydestilovali. Strasnej paskvil.
-
Celý mi to přijde takový "hodně divný"... když vidím jak se tam ti šašci "hejbají" před televizí... machají rukama jakože mečem.... chápu že každej má jinej vkus a každýho baví něco, ale já bych tohle provozovat nemohl....
Ani v globalu to nechápu, tyhle Kinect hry.... např. když má někdo potřebu hrát na kinektu sportovní hru, stejně je to k smíchu stát na místě v obýváku a trapně se hýbat.... proč si nejdou zahrát radši ten danej sport v realu....
to samí platí s těma danečníma hrama.... ať se dou vyblbnout někam na tancovačku....
nebo takový ty hry, jako např. Guitar Hero atd, jak se tam "hraje" na kytaru a kdoví jaký ještě další nástroje... nejni lepší koupit si skutečnou kytaru a naučit se hrát reálně na ní...?!? -
Já bych to neviděl tak bledě... Kdo z nás nechtěl někdy v kůži Darth Vadera tancovat? :)
-
Žel Ewoci byli překonáni už v roce 1999
-
Ty taneční části jsou urážkou Star Wars.
-
Náhodou... nevím, co se od Kinect her čeká, ale já se u toho královsky bavím.
-
tak tak, ewokové jsou strašné teplo
-
Měl jsem možnost tuhle hru hrát a musím říct, jediná hra na Kinect, co za něco stojí pořád zůstává Dance central (čistě můj názor).
-
Tak to je brutus *1* Náhodou, přijde mi to povedený!
BTW, Ewoky už v trapnosti stejně nic nepřekoná. A tohle je alespoň vtipný. -
Move má už s principu víc možností než Kinect. Funguje v podstatě stejně jako Wii, jen je přesnější.
Máš k dispozici plno tlačítek a díky analogový páčce můžeš normálně chodit, což s Kinectem moc nejde.
Pravda je že moc dobrých her na to nevyšlo, ale ty možnosti tu jsou. Celkem slušně vypadá to Sorcery. Killzone 3 nebo Resistance 3 se s tím taky ovládá skvěle když se člověk naučí ovládat tu kameru. -
tak tak, žiadna Canon tiskárna tam není... *9*
-
no lol a pak se Lucas divi ze na nej fanousci nadavaj za vsechno novy co dovoli udelat... *7*
-
Pomada Wars *13*
-
jde samozřejmě hlavně o to, že na MOVE máš jeden pohybovej ovladač v jedné ruce a vté druhé "nepohybový" analogový ovladač s klasickým ovládáním, ale přizpůsobený ergonomicky pro jednu ruku. Čili pohybovým ovládám meč a tím druhým pohyb postavy.. dost zásadní rozdíl oproti tomu, co se dá dělat "díky" kinectu v téhle hře.
-
A tak pro děti asi dobrý, zaskáčou si u televize... Mě by se to v osmi, deseti letech asi líbilo. Ale netuším jestli dnešní děti jsou ještě vůbec do Star Wars nějak žhavý.
Jinak ta hra je absolutně non-canon, ne? -
a z čeho usuzuješ, že by to na Move bylo lepší? Jestli hra dělá nebo nedělá SW ostudu nevím, protože jsem nehrál, ale upřímně řečeno, nevěřím tomu, že na Move by popřípadě vyšlo něco kloudnějšího..
-
''Tenhle kousek...nedělá, na rozdíl od mnohých jiných titulů, značce Star Wars ostudu. '' ?
¨http://www.youtube.com/watch?v=qXp8T097vjc&feature=plcp
'nuff said -
To jo. Myslim že lidi který remcaj, že pohybový ovládání je k ničemu by si to měli zahrát.
Stejně tak Wii verzi Resident Evil 4. Tam je skvělý míření. -
Hmm, tak to už je několikátá recenze, co se shoduje, že to není úplná sr*čka.