-
Halt se fandové musí smířit s destrukcí mýtu Darth Vadera. Když jsem si prošel článek na Wookiie, tak neznát původní filmy bych si myslel, že je Darth Vader jenom zajímavá podružná postava.
I když, cosi se mi na takovém přístupu líbí. I když by to chtělo podobnou demytizaci i pro postavu Mace Windu, která spíš v podání Clone Wars ve svých schopnostech ještě zesílila. -
Red Steel 2 mam doma a hraje se fakt dobre. Je to jedna z mala her na wicko u ktere jsem si nerikal, ze by bylo lepsi mit tam normalni ovladani.
-
Líbí se mi jak se kazdá nicka zobrazuje ve star wars univerzu při souboji s Darth Vaderem,ten na tom titulnim obrázku k článku by se němu nedostal ani na 10 metrů a bylo by po něm.
-
Tohle že nedělá Star Wars ostudu? *13*
Pro děcka to bude asi super, ale hodlám to ignorovat.
Bylo by super kdyby udělali SW hru na Move. Tam by mohlo jít o plnohodnotnou hru a ne další onrail zblblost. Třeba Red Steel 2 na Wii fungoval skvěle. Škoda že se neprodával. -
Samozrejme, že moje homosexuálne chúťky to naplní rovnako dobre *5*
-
http://www.youtube.com/watch?v=lg_FoEy8T_A
-
Zachvilu bude aj Kinect Dildo Wars : BLACK Edition najvacsiu predajnost bude mat bezpochyby v ceskej republike
-
Tak to mě docela...překvapilo, čekal jsem že to bude mnohem horší. :-) Takže po dvou letech je na kinect první hra jo.