Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám kinekt zapojený 2 roky, mám gold účet 2 roky, jsem neustále online, kupuju jen originál hry a vůbec nechápu, co se tady řeší. Pro mě nedojde ke změně. Pokud by mi vadily kamery, prostě to natočím do zdi a je klid. Hloupost místních "hráčů" je neskutečná. Ale typuju, že se jedná hlavně o stahovače, co originál hru dostali maximálně od maminky na vánoce. Tedy názor takových nejde respektovat
    • O hloupousti tu bude vypisovat někdo, kdo sotva umí psát. *1*
    • a vyndavas si ho aspon kdyz jdes na WC?
  • Mobily, ktere mate furt u sebe vam nevadi i kdyz se daji sledovat i odposlouchavat. Kamery na ulicich vam nevadi, protoze zamezuji kriminalite a kamerka od xbox doma muze taky zamezit kradeni nebo odhalit pachatele. Kdo se neboji si to poridi, kdo se boji tak ne. Nechapu co site.
    • Pokud nevidíš rozdíl mezi mobilním telefonem a kamerovým dohledem ve vlastním bytě, pak je to asi vážně jedno.
      • Nevim jestli nerozumis slovum "pujde to vypnout"
        Kdyz uz jses totalne paranoidni tak si pres ni muzes prohodit hadr.
        Nejlepsi je, ze ani netusite jaka bude finalni verze a uz tady vysilujete.
  • Již současný Xbox 360 podporuje virtuální úložiště, tedy tzv. cloud na Xboxu One bude tato funkce rozvinuta ve velkém, což dokazuje i nárůst počtu serverů z 15 na 300 tisíc. Technologie cloudu navíc podle Jeffa Henshawa z Microsoftu poskytne vývojářům trojnásobek úložiště a procesoru oproti jedné konzole. Zjednodušeně by se dalo říci, že jedna konzole Xbox One bude mít výkon jako tři konzole, i když to samozřejmě není úplně pravda. Každopádně bude díky cloudu dosaženo vyšší výkonosti a Xbox One by tak mohl být daleko silnější, než konkurence. Schopnost zpracovávat data díky cloudu by tak mohla být 40 větší, než u Xboxu 360. Uvidíme, jak to bude fungovat v praxi, ale nový Xbox One by mohl být skutečně nabušený.
    sice to neni vůbec k věci,ale tady stejně každý mele kraviny,tak se taky přidám a aspon zavřete huby.
    • cloud ti zvysi trikrat vykon konzole? *1* *1* OMG /facepalm
    • smejki
      "že jedna konzole Xbox One bude mít výkon jako tři konzole"
      seems legit
  • HD kamera a mikrofon napojený na internet ovládaný softwarem nad kterým nemám kontrolu a který může výrobce na dálku modifikovat jak se mu zlíbí? Ne děkuji, takový hlupák opravdu nejsem. I když majitel Xboxu 360, tohle fakt ne. Holt změním značku, no. Pokud se i Sony budou chovat jako idioti a vypustí to samé v bledě modrém, vrátím se ke starému dobrému PC.
  • jeste me napadlo. strasne lidi se tady boji toho ze to nema zaklopku. chcete mi rict ze na notebooku ji mate? vsimli jste si ze uprostred nahore je kamera? nebo to vam nevadi a u xboxu vriskate jako na pohrabaci? misto kecu dokoncete skolu a zjistite k cemu je ta jiz zminena izolacka v barve plastu na ktery nalepujete:) jo a nezapomente.. lepici stranu smerem ke kamere..:DDDDD
  • nevlastnil jsem ani jeden ps a xbox. zkousel jsem to u kamosu a proste me gamepad nesedi. jsem odchovanej na klavese a mausce. kazdopadne chapu ze nekomu to nevadi . osobne u me vede pc a tech bodu je strasne moc:) jedinou konzoli co vlastnim je wiii kterou si uzivam dodnes. souboje s mecem a sportovni hry jsou na nem velice presne a kdyz neni chut makat zapnu maria:) do wii U jsem nesel to uz mi nesedlo a osobne k te kamere.. zalepuju si ji i na notebooku nikdy nevite kdo vas hackne a nahrava. nemusi to byt zadna velka corporace.. staci jeden deb*l. online pripojeni mi nevadi zvykl jsem si na nej u MP a mmorpg. kdyz jedu na chatu stejne si beru stare veci co jsem miloval jako nwn, IWD, duka a podobne:D hate pc.vs konzole je super.. vzdy se dobre pobavim. treba o ps3 uvazuju az si poridim vetsi telku, volant a poradne si zajezdim ale to ho musi jeste slevnit. naposledy jsem koukal na edici s hdd a autama za 7klacku.. doufam ze cena pujde po uvedeni ps4 dolu.
  • Ako to tu už asi bolo napísané , izolačka to všetko vyrieši
  • Tenhle hejt na novy xbox me vazne bavi a budu se smat jeste vic, pokud se ukaze, ze pulku veci, ktere se xboxu vycitaji, bude mit nakonec i ten PS. Jsem pak zvedavej, jak nekteri jedinci otoci a zacnou to obhajovat. Podle me ani jedna z novych konzol neni zadny zazrak
    • Já ti nevím ale jestli všechen ten hnuj co si MS vymyslel bude mít i PS tak mi moc do smíchu nebude. Podle mě je v pořádku že hráči hatujou a brání se stupiditám od MS.
      • Samozrejme ze vyjadrit nesouhlas je v poradku, ale to co se deje kolem xboxu uz je docela k smichu a jeste zabavneji pusobi komentare ve stylu, ze konzole od sony bude spasa od zleho MS, pricemz lze ocekavat, ze na ps budou nektere kritizovane vlastnosti v nejake forme take(napr bazar).
        • ale máš pravdu k smíchu to je ... některý parodie na X1 mě vážně pobavili *1* *1*
        • Jenže na sony hráči taky apelovali a to tím zpusobem že je na twitteru žádali aby se nechovali jako MS tak nevím kdo tady mluvil o spáse. Tak doufám že sony nebude jednat s hráči jako s odpadem.
    • to uz je jasne davno ze v souboji PS4 vs. Xbox1 vyhrava na plne care PC
  • Věřitfirmě, která řekla, že 640kb bude stačit všem?
    • smejki
      neřekla
  • Souhlasím s Dariusem. Pokud jste dostatečně retardovaní a věříte na illumínáty tak prosím, nekupte si xobox. Ale pokud máte špetku rozumu, zamyslete se na to kdo může mít přístup k Vám přes webkameru, kameru a mikrofon u telefonu či jen jednoduché maily. A hlavně, připadá te si natolik důležití, že se o sebe bojíte? Notak...
    • Nemusíš věřit na ilumináty. Jde o to, že MS se snaží aby si lidi zvykli že musí mít všechno připojený neustále k netu a zvykli si na kamery dokonce i ve vlastním obýváku a ještě jim za to platili poplatky. Děkuji nechci Xbox go home!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit