Přejít na výpis diskuzí
Kinect u Xboxu váš prý špehovat nebude, půjde vypnout
28.5.2013 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
tak si ten xshit nekupujte.
-
-
nojo ale kdyz se to rozsiri a vetsina lidi si zvykne bejt pod dozorem kamer tu v Xboxu tu v TV tu tady a tamhle a nez se clovek nadeje, kdyz nebude souhlasit s tim aby mu stat instaloval kameru do jeho vlastniho bytu bude DIVNEJ a vyvrhel spolecnosti pac masa si zvykla ze je to normalni!!! proto je potre proti podobnejm zhuverilostem brojit uz v zarodku (jakoze tady se to uz prosvihlo pac neco zleho nepekneho se uz vylihlo....)
-
nekoupím *1*
-
-
I kdyby to nešlo vypnout, stačí mít nejaký lepší router s firewallem a hodit ho mezi konzoli a internet. A nebo taky nekupovat Xbox one vůbec, což udělám já.
-
Většina lidi tu pravděpodobně chodí s alobalem na hlavě, to aby jim vláda nemohla číst jejich cenné myšlenky. Kdekoli venku na mě míří kamery, přijdu do práce a první co mě přivítá je kamera. Sednu k notebooku: kamera, v každém mobilu je kamera, to znamená že mě může natáčet kdokoli, to nemluvím o GoogleClass ale všichni jsou tu najednou po.raní z Kinectu *15*
-
-
Vedete marný boj, tohle nemá smysl. Lidi prostě skutečně věří tomu, že Microsoft zajímá, co dělají. Microsoft chce jen sbírat masová, čili anonymní data, aby mohl lépe cílit reklamu, snížit náklady na marketingový výzkum a zkrátit a zjednodušit vývoj her (budou do her dávat to, co uvidí, že většinu lidí baví/zajímá a naopak). Ostatně jako Facebook, Google, ... Jen teď je to Microsoft, takže je to všechno špatně.
Jinak ne, mě skutečně fakt netrápí, že v obýváku budu mít kameru s mikrofonem, kterou budu moci ovládat a - kdybych byl fakt tak paranoidní, jako ostatní, a zrušil si teda ty internety, fejsbůky, zahodil mobily - tak prostě Xbox vypojím ze zásuvky. Vím, je to hrozné a náročné, ale asi bych to fakt nakonec udělal. -
-
Doufám že i whirlpool dá do praček allways on kameru aby viděli který prádlo peru nejčastěji *1*
-
-
přesně, kamery jsou pro tvoje bezpečí, jinak by se ti taky mohlo stát, že tě na ulici třeba teoreticky přepadne menšinová parta, čistě teoreticky třeba v Duchcově, a nikdo ti nepříjde na pomoc, takhle když to měšťák uvidí, vyrazí na tvou záchranu jak nadzvuková střela, no, ještě že ty kamery máme
-
To že naveřejnosti jsou kamery mi nijak nevadí aspon se díky tomu usvědčí třeba kriminálníci ale na co se nechat šmírovat doma? To jsi tak mimo že nepoznáš ten rozdíl? Jde o to že lidi si na to postupně zvyknou že maj i doma něco co je šmíruje. Vy obhájci MS byste si měli vytáhnout hlavu z ..... *11*
-
-
Jde o to že tě můžou sledovat kdekoli a kdokoli to může zneužít, to tvoje představa že dojdeš domů a nikdo na tebe nemůže je naprosto mimo. Microsoft se nebude koukat jak koukáš na televizi, proč by to dělal?
-
-
-
Zrovna na vás jsou všichni z Microsoftu zvědaví.Vy mě bavíte tady *1*
-
-
nejsou zvedavi? tak proc kazdymu hraci cpou do obyvaku neodpojitelnou kameru bez mechanicke zaklopky.
-
-
Asi proto aby to reagovalo na povely v neaktivním stavu ....
-
-
vzhledem k tomu ze jedna z moznosti konzole bude i Skype, doufej ze pri divokem sexu na gauci nevyslovis nic co zni priblizne jako "volat babicku" nebo "kdo je tady tatka"
-
-
presne, to at me radsi smiruje perverzni japonec v obleku manga lolitky (divam se tvym smerem, Sony a Nintendo) nez Microsoft *1*
-
-
-
A kde máš jistotu, že tam není baterie? Oni už si to nějak ošetří, když už budou v obyváku "velcí bratři".
-
-
a na druhe strane sveta, v tajne podzemni laboratori MS, bude sedet Architekt co vypada jako plukovnik Sanders od KFC, v mistnosti s tisici obrazovkami a na kazde z nich bude nekdo masturb*vat *1*
-
-
si to predstavujes moc primitivne "Architekt" se bude jmenovat sw ktery vse bude archivovat katalogizovat a vyhodnocovat a kdyz dostane dotaz ukaze uz jen ty vybrane jedince dle parametru...
-
-
a ten sw bude propojeny s fcbkem a rovnou ti to nasdili na zed fotky jak honis, stouras se v rypaku atd...
-
-
-
Uplně jednoduše, na to by se přišlo hned při první demontáži po vydáni, např. Na ifixit.
-
-
Vypnout jde každé zařízení, vytažením ze zásuvky.
-
-
Psát tady co si myslím nebudu , ale vytažením přístroje ze zasuvky vypneš akorát tak nabiječku .
-
-
Celkem nedávno jsem četl článek , který se odhrával v 1998 v USA . Byl soud mezi spotřebitelem a telekomunikační společností , spotřebitel žaloval TEL.SPOL. za to že v jeho zařízení je stále aktivní GPS lokace i když ho vypne atd . u soudu bylo řečeno že když nechce mít aktviní GPS musí vyndat baterku ale i SIMku .Takže sem zvědavej jak to půjde vypnout . Na sledování lidí pomocí kamer se lidstvo připavuje nejméně 15let , když začli kamery dávat na ulici vadilo to někomu ??? NE naopak jsme to všichni uvítali , a teĎ nám tu kameru chcou strčit do obejváku a všichni se na ní ještě těší , před 10lety možná i před 5 lety by se jim každej vysmál . Kolik lidí má na noťasu přelepenou webku ???? já ano
-
Jednoduse tam meli dat HW clonu kter. by uzivateli dala jasnou informaci ze je v pohode
-
to nepomuže dneska neni problem to hacknout a pak najednou uvidite svoje video na youtube.
-
jasne, vypnout
¬_¬