Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vědět, že to vyjde, tak koupím místo XCOMu. *13* KB mi dala spoustu hodin zábavy a ta hudba je pro mě parádní.
    • Zayl
      Jo, hudba je naprosto úžasná a to nejen proto, že celý soundtrack je přímo v adrésáři hry v .ogg . Lind Erebros je šikula.
  • Pekna recenze...U predchozich dilu jsem ponocoval nekolik hodin a o novem dilu jsem nemel ani potuchy. Koukam ze u nas se hra v prdeprodeji prodava za nejakych 6 stovek (!!!) takze si asi nadelim pekny darek na vanoce. =)
    • Dobrej nápad na dárek pro bráchu, tzn i pro mne *15* diks *3*
  • kdyby vam dal honza Volejnik chlebicek bylo by to za 8? :)
  • tí čo tu tak kritizujete uz ste to hrali vobec ? lebo u nas to vyjde az 23.11.
    • V dnesnej dobe uz vacsinou byva jedno kedy vyjde krabica v nasich koncinach....samozrejme na steame uz release davno je.
  • hra je dobra bavila ma
  • Vitekb
    Díky za recenzi, počkám si na nějakou slevou. 30 Euro je přeci je moc. To jsem nedal za předchozá části dohromady.
    Nejde mi jen na rozum, proč je najednou hra Steamworks. To si najednou, z ničeho nic, řekli, že by bylo fajn svázat hru s jedním digitálním distributorem, přestože v předchozích částech se bez toho snadno obešli.
    • Krabicovka bude u nás stát necelých 500, vychází 23.11.
      Kupovat něco na steamu mimo akcí se nevyplatí :(
  • fakt dobra hra,nechavam si ju na vianocne sviatky :)
  • Recenzia uplne presne vystihuje tento diel, kym Armored princess priniesla pomerne dost zmien oproti Legends, tak WotN neprinasa takmer nic, len zmenu grafiky niektorych jednotiek (obcas aj ich blastnosti novi kostlivci s bone gate su peklom) a takmer nepodstatne runy. Ale presne ako pise autor , hratelnost je stale spickova a vyzvana vyssej obtiaznosti maximalna...takze za mna zapinam impossible a uvodne vikingske ostrovy hrajem uz 25hod ;-)
  • Na hru se těším velmi. V tuto chvíli ji nechávám patchovat a počešťovat a pak hurá na to:-)
  • Autor recenzie je v jednej veci uplne vedla - tuto hru totiz nerobili povodni autori z Katauri (ti makaju uz dlhsie na Rayal Quest) , ale 1C Softclub. Z toho sa potom odvijaju vsetky specifika a hlavne nedostatky hry. Je to v odstate ubohe DLC, ktore sa ani zdaleka nechyta na predosle dva diely, zial za cenu plnej hry (v Rusku stoji hra o viac nez polovicu menej, podobne ako nove Disciples 3:Reincarnation).
    A nechapem, ako vobec mohli vydat na trh tak zabugovanu hru (hra pada kazdu chvilu v subojoch, z niektorych budov a rozhovorov sa neda dostat von atd.). Verni fanuskovia tohto typu hier to vsak budu hrat, pretoze okrem Heroes 6 nic ine v sucasnosti nieje.
    • Hrál a dohrál jsem všechny Kings Bounty (k tomuto jsem se ještě nedostal) a jediný bug na který jsem narazil byl v první verzi, kdy nešly dohrát všechny challenge v úvodním hradu. A to z toho důvodu, že do české verze nešel dát poslední patch.
      Jestli hra padla, tak jen výjmečně a po mnoha hodinách... Pokud mám srovnat zabugovanost tohoto a posledního homam, tak 1C odvedlo skvělou práci.
    • Skromný dotaz. Máš to originál?
    • mě hra spadla jen jednou a to asi po 6 hodinách hraní nic hrozného. na druhou stranu to ma jedno velké plus. armored princes a crosswords se mě hrozně sekalo přitom legends jel skvěle a vikingové mě zase jedou dobře takže další plus (jo hraju na plečkovim notasu)
      • Zayl
        Původní hra padala dost, protože byl buglý jeden spell co Skaldové castovali jako random buff. Myslím že to je už patchnuté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit