Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance bude mít trochu větší mapu a hrady
27.8.2014 | Aleš Smutný
134 příspěvků
-
i kdyby mel smutny zivot, tak tohle je celkem češtin fail :D
-
Tuhle: :D
Arnold J. Rimmer: Po intenzivním zkoumání, čárka, značek na mimozemském tělese, čárka, je jisté, čárka, že máme, čárka, co dočinění, čárka, s bytostmi nevídaného intelektu, dvojtečka...
Holly: To je dobře. Protože by ti mohli pomoci s interpunkcí. -
To alchemy vypada uzasne.
Doufam ze to tam pujde i nejak po*rat, rozlejt neco, opalit si ruce a cele to zkazit, aby taky ty uber nextgen zachodky meli nakej smysl ze!
https://i.imgur.com/02KT9.gif -
Grafika v KC je velmi dobrá, ale pořád je o dvě třídy níž než grafika Witchera 3...
-
Ta podkresová melodie byla na začátku docela fajn, ale teď už je těžce ohraná a jak se točí pořád ve smyčce, tak už jí mám plný zuby. *4*
-
no uvidíme, co ukážou v dalším videu a tom teaseru. z těch záběrů jízdy na koni nejsem zrovna unešenej. to má do RDR daleko.
-
Suverénně nejlepší hra z KS, je vidět, že to vůbec nemělo jít na KS, když to srovnám s těmi barevnými srancemi co z KS vychází, tak tohle je prostě pecka, Star Citizen nepočítám, tam pobrali miliardu a zatím to na mě působí jako pěknej tunel...
-
kterou?:)
-
Je super že se svět v Kingdom Come o něco zvětší:)
*4* *4* -
naopak, mám velmi veselý život :)
-
Až aby tu byla ta alpha ... *1*
-
musíš mať veľmi smutný život
-
To mi připomíná jednu scénku z Červeného Trpaslíka *1*
-
"Nový, sedmý, vývojářský videodeníček" - proč je čárka za sedmý? asi bych ji nepsal ani za nový
"jak byste si mysleli vám představí" - chybí čárka
"více prostoru, než v reálu" - tady čárka nepatří
"Jenže když zvětší vchod" - kdo? buď "zvětšíte" nebo "se zvětší"
"Ve videu se také dozvíte jaký klášter se ve hře objeví" - chybí čárka
uf, snad jsem nic nevynechal.