Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Důvod proč jsou severské země tak vysoko?
Pochází tam většina warez skupin *15* -
no proto doufám v plnej dabing
-
-
Taky. Hlavně plnej čínskej, jinak to nemá cenu...
-
-
šen-jang?
-
kterej kanton?
-
-
Zase takovej fajnšmekr nejsem, hlavně aby šla poznat a byla ze všeh možných i nemožných tam. Jinak se z toho vystřelím na měsíc a Vávra si to u mě jednoznačně posere.
-
-
-
Ano, Petr Rychlý a další borci se na to již těší *1*
-
-
To jo, mohla by to nadabovat celá Ordinace v.... však víte kde *15*
-
-
nevim
-
-
no to je dobře *1*
-
-
-
Zajímavý, že tam jsou jednotlivé země a pak hodí pojem Skandinávie.
-
Zajímalo by mě, o kolik peněz přišel Bakala, protože nevěřil, že ta hra bude někoho zajímat. Digitální kopie hry je za 15 liber a plná verze vyjde na kolik - 37?
-
-
Bakala nepřišel o nic, tohle je zároveň pěkná reklama zadarmo. těch 22k současných backerů nelze navíc brát jako něco, co výrazně sníží budoucí prodeje. (v průměru mimochodem každý z nich zaplatil 31 liber...)
-
-
To je snůška spekulací, ale ono to asi přesně vypočítat opravdu nejde.
-
-
koukám, že tomu rozumíš jak koza petrželi :)
-
-
tieto peniaze ale idu rovno Vavrovi, pri predaji si odpocitaj s tej sumy dane a marze distributora a predajcu, vie niekto napr. so sumy 40e aka ciastka sa dostane vyvojarovi?
-
-
ano, peníze jdou na dál vývoj, tedy produkt by měl být tím pádem kvalitnější. takže je to investice do produktu. (a třeba nebudou muset ke konci zvětšovat budget, kdyby náhodou peníze nestačily). počet backerů je však v porovnání s odhadovanými prodeji stále zanedbatelný (Super Meat Boy například prodal 23k kopií první den, tedy víc, než je u KC v současnosti backerů...). a kde by těch 40 eur mělo být zaplaceno? jestli myslíš třeba na Steamu, tak ten si bere kolem 30 procent.
-
-
-
-
-
nejsou tam jen za 15-25...jsou tam i mnohem mnohem drazsi balicky
-
-
Nevite nekdo, jestli v blizke budoucnosti zprovozni i prispevky pres paypal?
-
-
Budou po konci KS
-
-
Skoda, ze je to vzorek jen ctvrtiny hracu. Jsem zvedavy na kompletni cisla. Nejen vsak ta kickstarterova, ale po skonceni nejake kampane celkove.
Protoze treba takovi Nemci totiz z velke casti nemaji moznost prispet. Kvuli nejakym tem svym vlastnim prapodivnym kartam, ktere KS nebere. -
-
Jinak nevim, jestli bych vzhledem k pouze 25procentnimu vzorku stavel ten titulek takhle definitivne... a urcite bych do nej za slovo "než" pripsal "ve".
-
-
No musím vyjádřit své spokojení nad statistikami ohledně naší malé krásné zemičky. Je milé vidět, že se Češi nebojí vytáhnout peněženky, když to stojí za to. (vycházím také ze statistiky, že Češi šli po vyšších pledgích, než třeba Němci) Sám se řídím podobným pravidlem.
-
-
sak aj bolo na case aby sa zacalo robit nieco poriadne po tych prepadakoch menom arma a tie simulatory, konecne po mafii prichadza poriadna hra
-
no počkal bych na kompletní statistiky...
-
-
Narod sobe ...
-
-
Nové "Národní divadlo" :-)
-
-
Kazdy den aspon jeden clanek o KCD tady bude, az do vydani nebo jen do konce KS?
-
-
když bude o čem psát, tak se bude psát :)
-
Treba. Podle rychlosti tve reakce se na to trepes, jak babka na duchod.
-
-
No jo to sou ti škudliví Angláni co by si pro desetník nechali koleno vrtat.
-
-
Ale kuš. Pořád si myslím, že je to slušný výkon na to, jak jiná mentalita v Anglii je.
EDIT: tím myslím, že Angláni jsou velmi patriotičtí, ale i tak je na rozdíl od Polska jde vidět hned za námi. Jsem s nimi spokojený. -
-
Sem to myslel jako vtip ... zapomněl jsem na smajlíka.
-
-