Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
No musím vyjádřit své spokojení nad statistikami ohledně naší malé krásné zemičky. Je milé vidět, že se Češi nebojí vytáhnout peněženky, když to stojí za to. (vycházím také ze statistiky, že Češi šli po vyšších pledgích, než třeba Němci) Sám se řídím podobným pravidlem.
-
-
sak aj bolo na case aby sa zacalo robit nieco poriadne po tych prepadakoch menom arma a tie simulatory, konecne po mafii prichadza poriadna hra
-
no počkal bych na kompletní statistiky...
-
-
Nechal som im tam nemale peniaze :P rad podporim bratov :)
-
Kdyz prispela i takova drzgresle jako ja, tak to musi byt pravda
-
Přispěl jsem a jsem za ten výsledek hodně rád. Ukazuje to nejen že je zájem o Kingdom Come, ale obecně o projekty, kterým by vydavatelé nevěřili, protože to není další z tupých stříleček.
-
-
Kricis hop a jeste jsi nepreskocil. To ze je zajem i o takove projekty ti potvrdi i podprumerne inteligentni clovek. A uspesni investori jsou nedprumerne inteligentni. Otazkou je, zda je ten zajem dostatecny. Castka vybrana na kickstarteru je smesna ve srovnani s celkovymi naklady. A jestli bude zajem takovy, aby uhradil veskere naklady a take prislusne vydelal, tose teprve uvidi. Z pohledu investoru jde evidentne o rizikove diloa tento pohled neni radno podcenovat. To neznamena, ze to nemuze byt uspesne nebo dobre, ale ze ten vysledek je nejisty. A do toho rizíka nespada jen posouzeni zajmu hracu, ale i dalsi okolnosti. Napriklad ze WH je nezname studio, ktere za sebou nic nema, nicim se neukazalo a hned se pustilo do narocneho aaa projektu s kdovijakou schopnosti ho uridit nebo technicky zvladnout. Posledni projekt leadera je Mafie 2 obecne znama spatnym rizenim, nezvladnutim projektu a neuveritelnymi prutahy. To na duvere neprida a lide, kteri rozhoduji o sverenych desitkach milionu dolaru, takove veci musi odpovedne brat v uvahu. Pro ne a jejich spolecnost takova investice muze byt smrtici na rozdil od sponzora na kickstarteru, ktery prijde v pripade neuspechu o par desitek dolaru, coz neni zadna extremni ztrata a tak je k riziku mnohem mene citlivejsi.
Uvedom si, ze cile investoru jsou jine, nez cile sponzoru. Bylo by zajimave posoudit ekonomickou vykonnost kickstarteru, vsadim se, ze by byla vyrazne podprumerna a z pohledu investora tedy nezajimava. Ale cilem sponzoru neni ekonomicka vykonnost, ze? Tudiz strkat kickstarter pred cumak investoru je naivne usmevne. -
-
když do toho tolik vidíš, tak sem napiš, proč byla jejich meta stanovena na 300 000 liber.
-
-
-
Komentář z KS:
"could somebody please throw in 14k? i'm sick of looking at 6-something-K"
*1* -
By mě celkem i zajímalo, jaká nejvyšší částka padla tady u nás, jestli všichni kupujou ty levnější varianty, nebo jestli se najde i pár lidiček, kteří na to mají.
A taky by mě celkem zajímalo, co to je za lidi, kteří (když tak koukám na KS) do toho vrazí 6000€. Nemyslim to zle, ale celkem by mě zajímalo, co to je za týpky. Jestli je to nějaký unuděný bohatý hráč, nebo nějakej obchodník, kterému firma funguje natolik dobře, že doma jen hraje hry, už ho nudí auto, které dostal ke spešl edici GRIDa 2 a tak si řekl, že si zašermuje s mečem, tak tam hodil plnou palbu *1* -
-
Lidi jsou různý. Já bych se třeba vůbec nedivil, kdyby se začínala pomalu tvořit nějaká skupina sběratelů vychytávek z nejdažších edicí. Sbíraj se i větší kraviny
-
Přispívám na mnoho kickstarter projektů, ale vlastně ve všech případech jen normální rozumné sumy :) Takže úplné maximum, co jsem dal bylo asi 50 dolarů/euro,liber ... či co to zrovna bylo :)
-
Na fórum hry je česká sekce a tam má většina lidí Earla co jsem viděl.
Co jsem se bavil s kámoši, tak většinou dali podobnou částku a klidně si ubrali od huby. Jestli se to vztahuje na většinu nevím.
-
-
Zajímavý, že tam jsou jednotlivé země a pak hodí pojem Skandinávie.
-
Zase tak velké překvapení to není. Je to přeci jenom česká hra.
-
-
jo je ale je anglicky
-
-
Samozřejmě, ale je to česká hra a je vidět, že Češi jsou (alespoň v tomhle ohledu) vlastenci.
-
-
tak ti co prispeli urcite, ale ti co se nesnazi ji ani cesky odprezentovat uz moc ne
-
-
myslím, že games.tiscali se snaží dostatek informací ventilovat, aby ani lidé tvé nátury a jazykové zdatnosti nepřišli zkrátka.
-
Tak je jasné, že na to nepřispěje celá ČR. Já jsem bohužel také nepřispěl, ale tu hru podporuji. Navíc jen fakt, že to zde vybralo více než v VB svědčí o tom, že i Češi dokáží být vlastenci.
-
-
-
-
-
Nemělo by být v nadpisu "ve Velké Británii"? Možná se mýlim a čeština tento tvar schvaluje, ale zní mi to divně.
-
Narod sobe ...
-
-
Nové "Národní divadlo" :-)
-