Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Přemýšlím o baron edici jen se chci zeptat na tu drahší verzi která obsahuje jak fyzickou tak digital verzi s jedním seriál klíčem pro obě ? Chápu to dobře ?
-
-
jo
-
-
A pak furt, že sem nemá smysl nic vozit protože jsme malý trh... Ale češi taky cálujou, když chtěj..
-
-
To samozerjme naprosta hloupost. Nas trh je zkratka maly a nic na tom nezmeni ani relativne (!!) velka podpora na kickstarteru. Pokud se podivas na konkretni cisla, tak to dela ani ne 2000 cechu, kteri prispeli, coz uz tak uzasne nevypada... Tohle je teda vazne nevytrhne a z hlediska potrebnych prodeju je to nula nula nic.
-
Spis bych videl budoucnost v domaci tvorbe a jeji podpore, protoze tam jak se ted ukazalo, podpori cesi radi a hodne.
-
Spis kdyz je za co ;)
-
-
Nevite nekdo, jestli v blizke budoucnosti zprovozni i prispevky pres paypal?
-
-
Budou po konci KS
-
-
taky u nas se o hre mluvi proste nejvic a uz strasne dlouho. Kazdej kdo se aspon trosinku zajima, tak o tomhle projektu jako cech vi. S VB to bude pnekud jine
-
Zajímalo by mě, o kolik peněz přišel Bakala, protože nevěřil, že ta hra bude někoho zajímat. Digitální kopie hry je za 15 liber a plná verze vyjde na kolik - 37?
-
-
Bakala nepřišel o nic, tohle je zároveň pěkná reklama zadarmo. těch 22k současných backerů nelze navíc brát jako něco, co výrazně sníží budoucí prodeje. (v průměru mimochodem každý z nich zaplatil 31 liber...)
-
-
To je snůška spekulací, ale ono to asi přesně vypočítat opravdu nejde.
-
-
koukám, že tomu rozumíš jak koza petrželi :)
-
-
tieto peniaze ale idu rovno Vavrovi, pri predaji si odpocitaj s tej sumy dane a marze distributora a predajcu, vie niekto napr. so sumy 40e aka ciastka sa dostane vyvojarovi?
-
-
ano, peníze jdou na dál vývoj, tedy produkt by měl být tím pádem kvalitnější. takže je to investice do produktu. (a třeba nebudou muset ke konci zvětšovat budget, kdyby náhodou peníze nestačily). počet backerů je však v porovnání s odhadovanými prodeji stále zanedbatelný (Super Meat Boy například prodal 23k kopií první den, tedy víc, než je u KC v současnosti backerů...). a kde by těch 40 eur mělo být zaplaceno? jestli myslíš třeba na Steamu, tak ten si bere kolem 30 procent.
-
-
-
-
-
nejsou tam jen za 15-25...jsou tam i mnohem mnohem drazsi balicky
-
-
i tu korunu spíš raději hodim do kanálu
-
-
taky jsem nepřispěl, protože mě to prostě nezajímá, hrát to nebudu. Nicméně je pěkné, že fanoušci projekt podpořili.
-
-
to mě překvapuješ. :) KC má ambice stát se přelomovou hrou.
-
-
Kdybys rekl aspon kilo,tak jeste clovek primhouri oko, ale korunu. Jsi tezky borec, ale penez od rodicu by sis mel vazit, bez ohledu na to, kolik to je. Polepsi se!
-
-
Podle projevu pro něj bude ta koruna znamenat tolik co pro člověka nad 18 stovka *3*
-
-
Takych ako ty zije privela. To znamena, tupy ako bota. Az tak moc, ze sa na tomto svete zije tazsie nez by mohlo
-
-
Aj sem ich chodi slusna hromada, ked tak pozriem na tie minuska. Alebo si Daniel obvolal vsetkych kamosov?
-
-
Erik jen místní chorý naklikávač
-
-
-
-
Video Update #4: Combat!
-
-
Tak tohle je MEGAPECKA!!! ..už teď, v počáteční fázi to vypadá líp, než Mount & Blade a Chivalry: Medieval Warfare dohromady! Warhorse Rulez *1* *1* *1*
-
-
Důvod proč jsou severské země tak vysoko?
Pochází tam většina warez skupin *15* -
https://www.youtube.com/watch?v=SnKbKkhHXrQ
To mi ho vyndej a vyhudruj do sucha. Kdyby někdo nechtěl hledat. Combat system v KC:D:) -
-
Jaký tag se dává aby byl odkaz na kliknutí?
-
-
[a href="odkaz"]text[/a]
akorát nahraď hranatý závorky špičatejma > < -
To myslím tuhle možnost mají pouze registrované účty.
Jinak by možná šlo přes LINK -
-
Tak se musím fakt zaregistrovat.. Každopádně dík za odpověď:)
-
..z povolených tagů jaké mám tady momentálně k dispozici jsou:
tak jsem myslel že je to jeden z nich. Každopádně dík za odpověď:) -
-
http://www.youtube.com/watch?v=nyfmd9ZMyIw
-
-
-
-