Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance vybrala víc peněz u nás než Velké Británii
10.2.2014 | Aleš Smutný
160 příspěvků
-
Koukam ze vytvoreni statisticke kategorie "Scandinavian" byl hodne nestastny krok, kdyz se naproti tomu v textu pise o "Nordic countries". Povazovat vsechno na sever od Nemecka, mimo UK, za Skandinavii, to si Vavra zbytecne koleduje. *15*
Byl by zajimavy jeste graf s ohledem na nakupni kos. V pomeru kdo kolik dal a kolik vydelava by vyslo Cesko - Slovensko jako hlavni sponzor s bezprecedentnim naskokem. To nenim moc dobra zprava s ohledem na budouci prodejnost titulu. Warhorse si bude muset uvedomit, ze pokud ma prodej hry zaplatit alespon kompletni vyvoj, budou muset byt vstricnejsi k pranim a predstavam mainstream hracu zvenku. A to zase nemusi byt dobra zprava pro hrace, kteri prispeli na Kickstarter. V kazdem pripade bude zajimave sledovat jak to dopadne. *3* -
-
To, že Češi "dominují" v poměru k ostatni, nic o těch ostatních nevypovídá. I kdyby tam za nás bylo 0, tak to na tom Kickstarteru nic nezmění, tvé poměry to kompletně rozhodí a hráči z venku jsou najednou dominantní a už pak nemusí být vůči nim vstřícnějí . Tvá "analýza" je blábol.
-
-
Ohledem na to ze vyvoj uz dosud neco stal a dalsi vyvoj spolyka minimalne petinasobek toho co vybral Kickstarter ( schvalne podhodnocuji ), pak ta "analyza" az takovy blabol byt nemusi. Neni to o nicem jinem nez o ochote hracu tu hru koupit. A tech bude muset byt mnohonasobne vice nez backeru na Kickstarteru. *3*
Ale ja Warhorse samozrejme drzim palce, zatim to vypada ze s financovanim projektu ( pokud Bakala dodrzi slovo ) nebude zadny problem. A to je pro hrace asi to nejdulezitejsi.
-
-
-
Kdyz uz v nicem tak v tomhle dokazou cesi vyniknout, ze podpori vlastni hru. *4*
-
-
A co třeba výroba nanovláken, kardiochirurgie, protichemické jednotky, jaderné strojírenství, výroba obráběcích strojů, pití piva - je toho spousta v čem Češi vynikají!
-
na to kolik nas je, jsme celkem dost dobri. Bohuzel lidi brzdi dnes v rozletu zakony, spatne nastaveny pravidla- vlada
-
Jak v ničem nevyniknem? S tím teda nesouhlasím, je toho poměrně dost *3*
-
-
jj, třeba korupce, úplatkářství, podvody, rozkrádání a nebo třeba teď i nezaměstnanost
-
-
Dat Self-hate.
-
Ano *15* I v tom vynikneme, to je pravda, ale kdybych to bral optimisticky tak řeknu např. : Hokej, česká kuchyně nebo památky. *4*
-
-
Ceska kuchyne je neco na co clovek muze byt hrdy? Jaka opravdu ceska jidla znas?
-
-
No přece olomoucké tvarůžky, utopence, nakládanej hermelín, smaženej sýr (i když nevim, jestli je čim se chlubit), svíčková, knedlo, vepřo, zelo, grundle, pajšl, kuba, kulajda, koprovka, ovocný knedlíky, knedlíky plněný uzenym, buchty, smaženice, bramboráky, výpečky, pečená kachna, šoulet, španělský ptáček, smaženej kapr, bramborovej salát (jo, technicky ho maj leckde, ale ten českej se od ostatních dost liší), jitrnice, jelita, prdelačka, býčí koule, uzenej jazyk a je toho ještě dost, ale už mě to nebaví. A nic to nemění na tom, že na Italy a Francouze se nechytáme.
-
Česká kuchyně je opravdu směsicí Uherské a Německo-Rakouské kuchyně. Žádná sláva.
-
I kvalitni svickova pripravena z kvalitnich surovin porad chutna jako svickova a porad je nezdrava jako svicova. I kvalitne pripraveny vepro knedlo zelo z kvalitnich surovin je porad vepro knedlo zelo. To cim argumentujes by fungovalo kdybych rekl ze jsem jednou ochytnal svickovou v Eurestu a od ty doby jsem ji nikdy nejedl ale ten pripad to opravdu neni. Ceska kuchyne mi proste nijak extra nechutna a neni to neco na co bych byl hrdy.
A to si teda pis ze se daj srovnavat ruzny kuchyne. Neni to uplne fer protoze Francouzi, Italove, Mexicani, Japonci nebo Indove meli pristup k uplne jinejm surovinam ale jejich tradicni jidla jsou podle me mhohem lepsi. -
A většinou je to o tom, jak dané jídlo připravíš a s jak kvalitníma surovinama vaříš, nezlob se na mě, ale srovnávat kuchyně podle toho, jestli jsou lepší a horší se snad nedá. Jsou jiné a v každé zemi existují dobří i špatní kuchaři, kteří dokážou kuchyň podle svých dovedností interpretovat. Jinak si ale taky myslím, že sem nikdo za jídlem nejezdí.
-
Varej nekde i hnusnejc nez u nas, ze bych to povazoval tady za vrchol gurmanskeho snu no to se rict neda. Kazdopadne neni nad to ne Vepro knedlo zelo ( nebo kachna) s pivem ...
Nemci... Nemci jsou holt takovy no vlastni. Bratwurst, schniztel a hlavne ten wurst a bratwurst ve vsech podobach.
Sportovne to de celkem taky do haje aspon v tech velkejch ( fotbal,hokej).
Pivo jeste mame coz je jedinne plus. Njn tady je lepsi se vseho zbavit a odprodat to cizincum co... aby jsme uz nemeli zadny symbol statnosti krome erbu a vlajky. Smutne ale realne. -
Vepro knedlo zelo je uplne bezny jidlo v Rakousku i v Nemecku takze tam bych o tom jestli se jedna a puvodni ceske jidlo fakt pochyboval. Co se tyce zbytku tam uz ale pochyb moc neni. Otazka je jestli jsou ale tato jidla zrovna to na co bych mel byt hrdy. Ja o nich jen slysim vyvolava to ve me uplne opacne pocity.
To ze se nekdo jezdi kvuli jidlu je ale neco o cem bych silne pochyboval. Ja osobne ceskou kuchyni povazuju za jednu z tech horsich kychyni co jsem zatim zvladnul poznat/ochutnat a mem k ni asi podobny vztah jako ke kuchyni nemecke nebo britske. -
Já třeba ano, kuchyně různých zemí se liší, a spousta lidí do ČR jezdí kvůli pivu a jídlu.. *4*
-
Jack: česká kuchyně je fajn, pokud je ti třeba 18, to ještě člověk z jídla tolik nepřibírá *1*
-
Vepro knedlo zelo, kulajdu drzkovku... tech jidel je spousta Svickova chce to jen si umet vybrat. *3*
Jestli nevadi ze jsem prebral slovo kolegovy.
-
-
Česká kuchyně a památky ale nejsou věci, na které by se zasloužila současná generace. Jestli to tak půjde dál, tak ani to tu časem nebude... Při dnešní mentalitě se zakládají firmy jen za účelem okamžitého zisku nebo rozkradení, vůbec se nemyslí na budoucnost, všechno, co tu fungovalo a bylo jedinečné i na světové poměry, tak už dávno zaniklo a stáváme se otroky ostatních evropských zemí. Stačí se podívat na Zlín, Baťa by v hrobě rotoval, kdyby viděl, jak dopadlo jeho úsilí. Ale to už je trochu off-topic
-
-
...a po švejkovsku držkování, kibicování a řešení chujovin. Je fakt toho dost.
-
A hned máš další v čem Češi vynikají, v optimismu...
-
-
-
-
[a href="http://www.youtube.com/watch?v=nyfmd9ZMyIw
"]text[/a]
>a href="http://www.youtube.com/watch?v=nyfmd9ZMyIw
"/a< -
-
http://www.youtube.com/watch?v=nyfmd9ZMyIw
-
-
Příjemné překvapení...v zemi kde lež, udavačství a krádež je společenskou normou.
Snad se blíží lepší časy -
-
Vystrč někdy pozadí z domova a porozhlédni se po světě a uvidíš, že my ještě můžeme být rádi za ten náš Kocourkov. *3*
Problémy jsou všude... někde daleko větší. -
Žiješ v Rusku?
-
-
Ten pán na tvé fotce se musí otáčet v hrobě, když vidí jaký vliv sem zanáší Ruská fronta... Měl by vstát z mrtvých a nakopat Zemanovi p....
-
-
Pane Jiří X Doležale, nebuďte takový škarohlíd a usmějte se trochu.
-
Bych řekl, že kopat někoho, kdo nemá prakticky žádnou moc není potřeba. Spíš by bylo potřeba nakopat voliče ... Ale myslím, že politiku řešit netřeba. Stejně nic nevyřešíme.
-
-
Ještě to tak *8* ... Ale když se nad tim tak zamyslím, moje poslední vysoká škola byla 80% Rusů *8* .. 13% procent obyvatel volí komouše a náš prezident líbá prd. Rusům. Tak nevim jak na to odpovědět...
-
-
další oikofob, který si myslí že ČR je žumpa světa a všude za hranicema je líp. *6*
-
-
Já si vždycky myslel, že oikofobie je strach ze skinheadů. *1* A teď vážně, nechápu, proč toho chlapce vůbec řešíte. Prostě asi málo chodí ven a úsudek si tvoří na základě zpráv a internetovejch diskuzí. A ruku na srdce, kdybych to dělal taky tak, nejspíš smýšlim stejně.
-
-
zaprvé, nejsem 'chlapec'
zadruhé, právě že i chodim, vzhledem k tomu, že při mém prvním zaměstnání sis ty pravděpodobně prdíkoval do plínky tak vim, jak to chodí např. ve firmách etc.
-
-
To si nemyslim, všude něco je ale tady je to v mentalitě lidí neuvěřitelně zakořeněné...jinde když lidi kradou tak potichu a když se to provalí tak lezou kanálama (politici na západě podají deminsi minimálně etc.) tady se nic neděje...tady je prostě vlastnost "jak něco ochcat" ctností
-
-
Všechno je v lidech a určitě tím nemůžeš pasovat celý národ. Všichni nekradou. Jsou i slušní lidi, o takových se ale nikde nemluví.
-
-
Stejne tak jsou i slusni cikani. Kazdy narod ma sve specificke kolektivni charakteristiky, prestoze se netykaji vsech jednotlivcu.
-
Pravda, jenze dneska to je jako aby clovek sel ve slepejich vlady a kradl. Ono klacky pod nohy jsou mu hazeny ze vsech stran. Na Cechy se seree ve velkym no.
-
-
-
Všude ne.. Jen na západ, na východ je to ještě horší.. Ale neměli by jsme se srovnávat s horšími, měli by jsme se srovnávat s lepšími, aby jsme se sami zlepšovali. Nejsme na tom špatně, ale máme ještě co dohánět.
-
-
Zase ono je to jak kde ... I ty lepší země mají svoje mouchy.
Osobně jsem tady spokojený ...
-
-
-
Copak? Nekdo si te dovolil nahlasit za nelegalni cinost? *1*
-
-
Jeho popis vcelku sedí na národ, který si většinově zvolil za své reprezentanty "osobnosti", které teď máme ve vládě. Hezky v čele s prezidentem, který určitě nezakopává - to prý jenom selhala ochranka, proto u těch korunovačních klenotů tak vrávoral.
-
-
Takze tu mame dalsiho pravdolaskare ktery v momente jak neni po jeho uz rinci zbranema a plyve urazky.
Holt se musis smirit s tim ze nez budou pristi volby, tak uz budou bez spici pany *1* -
Pokud si vlezeš do diskuzí ve světě, tak by ses divil jak je tvůj názor podobný. Nejsme v "tom" nijak vyjmeční.
-
-
Nejsme, napr. v korupci obsazujeme spolehlive prvni pricky - celosvetove, natoz na urovni eu s kterou se obvykle srovnavama.
-
-
-
-
že je pro tebe lež, udavačství a krádež normou ještě neznamená, že to tak mají i všichni ostatní
-
-
Prostě podobně hloupou reakci jsem čekal, místo blbýho plácání se radši rozhlídni
-
-
-
-
Jako taky jsem za to rád a asi si to zahraju, ale už to fakt přeháníte... *13*
-
Vzhledem k tomu, kdo za hrou stojí se bojím, aby to nebyla americká "zprozněnina" středověku. Tzn. budou se tam prohánět "rovnoprávní" černoši, kteří v Českých zemích byli maximálně módní hračka pro špičku šlechty a pro běžný lid, horší psa. A podobné prznitelské hrůznosti.
-
-
Kdo za hrou stojí? To by mě teda opravdu zajímalo co je tohle za dedukci.
-
když mohl být Morgan Freeman v Robinu Hoodovi ;)
-
černoši budou v DLC čistě pro americký trh *3*
-
-
Jo je to hezké, ale většina "cenově dostupných" příspěvků je pouze se získáním ACTI a ty další dva, které mají být masivnější si stejně musí člověk koupit. Čistě ekonomicky je výhodnější asi to koupit až to vydají a nebude to zajíc v pytli, i když velmi pěkný zajíc. Klidně bych jim 30liber dal, ale pouze za malý první akt to se mi fakt nechce.
-
-
Herní doba má být minimálně 30 hodin, což je tak šestinásobek současných stříleček... Takové LA Noire člověk dohraje za cca 35 hodin a to je pěkně dloihá doba.... Pro srovnání - Fallout 1 člověk bez problémů dohraje během 10 hodin.
-
Hra s herní dobou cca 30 hodin se ti zdá malá? Co pak říkáš všem těm AAA titulům, co dohraješ za jedno odpoledne?
-
-
Tyhle šunty nehraju
-
-
Pro mě je Kingdom Come tak unikátní a zásadní, že jsem přispěl, aby ta hra vůbec mohla vzniknout, a až vyjde, tak si ji stejně koupim.
-
Kde jsi vzal, že první akt má být malý a ostatní masivnější? Navíc můžeš ActI dostat za 15£ (tedy cca 500 Kč), což je na AAA titul hodně slušný.
-
Zas tak malý není podle toho co říkali. Navíc KS je pro Akt 1. A myslím, že je levnější koupit na KS Akt 1 než ho pak kupovat v obchodě. Taky budeš moc získat nějaké bonusy.
S tím zajícem v pytli to souhlasím. Je to vždy risk. -
-
Zas tak malý není, ale AKT2 by měl herní svět zvětšit. Netvrdili to v launchi kampaně?
-
-
-
Kazdy den aspon jeden clanek o KCD tady bude, az do vydani nebo jen do konce KS?
-
-
když bude o čem psát, tak se bude psát :)
-
Treba. Podle rychlosti tve reakce se na to trepes, jak babka na duchod.
-