Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Ale kam se hrabem na Other tam vybrali 16%
  • Nemělo by být v nadpisu "ve Velké Británii"? Možná se mýlim a čeština tento tvar schvaluje, ale zní mi to divně.
  • Přemýšlím o baron edici jen se chci zeptat na tu drahší verzi která obsahuje jak fyzickou tak digital verzi s jedním seriál klíčem pro obě ? Chápu to dobře ?
    • ucho
      jo
  • i tu korunu spíš raději hodim do kanálu
    • taky jsem nepřispěl, protože mě to prostě nezajímá, hrát to nebudu. Nicméně je pěkné, že fanoušci projekt podpořili.
      • frantisek_nejezchleba
        to mě překvapuješ. :) KC má ambice stát se přelomovou hrou.
    • Kdybys rekl aspon kilo,tak jeste clovek primhouri oko, ale korunu. Jsi tezky borec, ale penez od rodicu by sis mel vazit, bez ohledu na to, kolik to je. Polepsi se!
      • Podle projevu pro něj bude ta koruna znamenat tolik co pro člověka nad 18 stovka *3*
    • Takych ako ty zije privela. To znamena, tupy ako bota. Az tak moc, ze sa na tomto svete zije tazsie nez by mohlo
      • Aj sem ich chodi slusna hromada, ked tak pozriem na tie minuska. Alebo si Daniel obvolal vsetkych kamosov?
        • Erik jen místní chorý naklikávač
  • Ferdis2
    V komentoch v článku už vyšlo upresnenie severských krajín, ktoré boli dovtedy zahrnuté v jednom celku. Kupodivu to ťahajú hlavne Nóri, ktorí sú pomerom 44,74 jasne druhí hneď za ČR. Naozaj by ma nenapadlo, že KCD bude populárna hlavne tam...
    Samozrejme sú i extrémne hodnoty ako je Island (pomer 184,26) a Luxembursko (pomer 19,000!) ale tieto údaje sú už skreslené malou vzorkou respondentov.
    • Llour
      Tak Norové mají tolik peněz, že mě to ani nepřekvapuje, zvlášť v rámci Skandinávie
      • plus u severských národu jím to jaksi podvědomě připomíná vikingy( neptejte se mě proč taky bych to rád vědel) jinak. jeden skandinávec říkal Warhorse, že Skandinavci jsou mezi sebou rivalové, takže pokud by zveřejnily statistiky přimo těch zemí, tak by na tom mohli vydělat.
  • Mě popravdě překvapilo jen to Rusko...
  • taky u nas se o hre mluvi proste nejvic a uz strasne dlouho. Kazdej kdo se aspon trosinku zajima, tak o tomhle projektu jako cech vi. S VB to bude pnekud jine

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit