Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Ktery tam samozrejme umre. *1*
  • Vybrali vic jak 3x tolik co puvodne meli. Nezbyva nez pogratulovat.
    • 3x 300 tisic = 1.050.000 ? vrat se do skolky, diky
      • Přečti si to ještě jednou a běž spáchat sebevraždu, díky.
  • smejki
    "Doufejme že nebude protagonistou"
    Sean Bean jako mladý kovář Henry? To je něco jako "mladý převozník Helmut vozí již padesát let na své pramici..." *1*
  • kubi-wan
    "Vávra is coming..." ... no dobře, uznávám, že už to začíná bejt trapnej vtip *1*
  • Mart9
    Tak tady bych dal raději peníze na prospěšnější věci ve hře než na zaplacení rádoby známých kecalů.
    • Taky si myslím, ale na druhou stranu nikde se neříká, že se vybraná částka rozpytlíčkuje a případných 200 tisíc eur půjde jen na dabing. Ono stejně tam nějaký dabing být musí i tak. U mě je to už vážně spíš o tom, aby tam něco měli, než že by to byla otázka života a smrti. *4* Podstatnější věci už jsou dávno odklepnutý.
    • Jason_dinAlt
      Přesně. Viz. co jsem psal o pár řádků níže.
    • Tohle nerikej, dostanes ban na 2 dny a prispevek bude vymazan, jsi otravny troll, nareportoval jsem te.
      • Mart9
        *1* Díky, dobře si mě pobavil. Hned mám lepší den.
  • Tak aspoň už víme kdo umře první. :) Ještě Johna Hurta by to chtělo. *5*
  • ImDeath
    Rad podporim ambiciozni projekt, ktery ma hlavu a patu
    • Tak kolik jsi jim poslal? *4*
      • ImDeath
        30 liber
  • Škoda, že už zbývá jen 10 hodin :(
  • Fascinuje mě, kolik se tu najde trapáků, co se snaží najít sebemenší věc, aby na hru mohli nadávat, i když ještě je před WH přes rok vývoje. *4*
    • kritizovani je dobra vec. a myslim si, ze je dobre napsat sve dojmy. I kdyz je pred nima jeste 2 roky vyvoje tak je lepsi kritizovat ted a ne az po vydani. ( Snazim se tvuj prispevek doplnit ne ho kritizovat)
      • Jo, tak souhlasím, že kritika je dobrá věc, ale ve chvíli, kdy moc toho ke kritice není, protože člověk ještě ani neměl šanci zkustit, přijdou mi některé věci zde vážně přehnané.
  • jan.fojtik
    No nevím, měli by ještě nalákat i české sponzory, třeba tam mohli hodit, že CZ mutaci hlavní postavy bude dabovat Luděk Sobota *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit