Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come: Deliverance zbývá 12 hodin kampaně, chce hlas Seana Beana
20.2.2014 | Ladislav Loukota
204 příspěvků
-
Ktery tam samozrejme umre. *1*
-
Vybrali vic jak 3x tolik co puvodne meli. Nezbyva nez pogratulovat.
-
-
3x 300 tisic = 1.050.000 ? vrat se do skolky, diky
-
-
Přečti si to ještě jednou a běž spáchat sebevraždu, díky.
-
-
-
"Doufejme že nebude protagonistou"
Sean Bean jako mladý kovář Henry? To je něco jako "mladý převozník Helmut vozí již padesát let na své pramici..." *1* -
-
Jenny Suk? *15*
-
-
"Vávra is coming..." ... no dobře, uznávám, že už to začíná bejt trapnej vtip *1*
-
Tak tady bych dal raději peníze na prospěšnější věci ve hře než na zaplacení rádoby známých kecalů.
-
-
Taky si myslím, ale na druhou stranu nikde se neříká, že se vybraná částka rozpytlíčkuje a případných 200 tisíc eur půjde jen na dabing. Ono stejně tam nějaký dabing být musí i tak. U mě je to už vážně spíš o tom, aby tam něco měli, než že by to byla otázka života a smrti. *4* Podstatnější věci už jsou dávno odklepnutý.
-
Přesně. Viz. co jsem psal o pár řádků níže.
-
Tohle nerikej, dostanes ban na 2 dny a prispevek bude vymazan, jsi otravny troll, nareportoval jsem te.
-
-
*1* Díky, dobře si mě pobavil. Hned mám lepší den.
-
-
-
Tak aspoň už víme kdo umře první. :) Ještě Johna Hurta by to chtělo. *5*
-
Rad podporim ambiciozni projekt, ktery ma hlavu a patu
-
-
Tak kolik jsi jim poslal? *4*
-
-
30 liber
-
-
-
Škoda, že už zbývá jen 10 hodin :(
-
Fascinuje mě, kolik se tu najde trapáků, co se snaží najít sebemenší věc, aby na hru mohli nadávat, i když ještě je před WH přes rok vývoje. *4*
-
-
kritizovani je dobra vec. a myslim si, ze je dobre napsat sve dojmy. I kdyz je pred nima jeste 2 roky vyvoje tak je lepsi kritizovat ted a ne az po vydani. ( Snazim se tvuj prispevek doplnit ne ho kritizovat)
-
-
Jo, tak souhlasím, že kritika je dobrá věc, ale ve chvíli, kdy moc toho ke kritice není, protože člověk ještě ani neměl šanci zkustit, přijdou mi některé věci zde vážně přehnané.
-
-
-
No nevím, měli by ještě nalákat i české sponzory, třeba tam mohli hodit, že CZ mutaci hlavní postavy bude dabovat Luděk Sobota *1* *15*