Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja vam nevim, ale myslim si, ze to stejne bude dobra hra. Doufejme. Zalezi jak poresi system infekci a nahodne smrti - napriklad infarkt, mrtvice a tak dale.
    • Rozesmál jsi mě, perfektní ;-)
    • Jason_dinAlt
      Kdyby něco takového bylo ve hře naimplementováno, tak takovouto funkci bych rád viděl konfigurovatelnou. Vypnul bych si jí. Opravdu by mě nebavilo, že by mi hra najedou z ničeho nic napsala: "Právě jste zemřel na infarkt. Konec hry. Načíst poslední uloženou pozici?"
      • Právě že by to byla sranda, číst stížnosti hráčů, jak je uprostřed hry zničeho nic trefil šlak ;-)
    • maros.goc
      Preco by tam niečo take malo byt? Uvedom si ze toto nema byt simulacia života ale rpg majuce realny základ v súbojoch, stredovekom svete a pribehu.... Bude to stale ale "len" hra kde budes levelovat a pridavat si bodiky do atributov :-)
      • Chim
        Dont feed trolls.
      • To jsou proste ty malickosti. Nekdo muze prijit a napsat na to clanek posleze po vydani... Po 100 hodinach hrani... Kdyz ho to zacalo nudit...
  • Jen aby to nebylo vo jezdeni z A do B, kde mam nekoho zapichnout. To, ze asi nebudou pristupne vsechny domy, mistnosti a stealth neexistuje me trochu odrazuje od hrani zlodeje, jak tu nekdo zminoval. Povalim vsechno do valecnika protoze se to cele toci vokolo kombatu.
    • Keyz
      stealth neexistuje ?

Existuje jako v reálu! Záleží na tvé volbě a chování a ne na nějakém vymyšleném módu do které ho se dostaneš tím, že se skrčíš...

Tedy jak říkal ve Dan ve videu. Na ulici když se skrčíš bude přitahovat logicky pozornost. Skrčení má smysl někde domu. A budou tam skilly a perky pro zloděje.
      • wenceslaus
        No, myslím, že Dan trochu popletl plížení a nenápadnost obecně. Plazící se člověk je na ulici nápadnej, ale vojáci to v terénu uplatňují vcelku úspěšně :-)

Navíc chodit potichu se dá nejlíp se sníženým těžištěm, aby se dalo lehce našlapovat. Takže za překážkou a třeba domě (jak píšeš) a jinde to smysl má...
  • Město vypadá velice nudně a fádně, ale na druhou stranu to tak asi opravdu vypadalo, takže ok. Když se pak projíždí na koni, tak je neuvěřitelně nádherná scenérie, jak když se projížděte po ČR. Vypadá to hrozně přirozeně. Bohužel ten proklamovaný boj mi přijde lehce chaotický a mně se z něj točí hlava. Doufám, že v těch ostatních buildech to je jiné.
    • yenda1
      Kdyže to má vyjít?
      • 2015 někdy...
        • Inquisitor
          To byla řekl bych ironie ;)
  • A co české herce ?
    • performance capture se bude dělat jen jeden a samosebou v angličtině.
    • Ristoro
      Ať dam dají Standu Řezáče. Ten by se postaral o kvalitní dabing. http://www.youtube.com/watch?v=8Xm0zLDyoVQ
      • by tam moh dubovat leda tak nakyho toho bubaka, co by to rasove vyvazil *5*
    • Kozy
      Dejdar!
    • Chim
      Aby tam mluvili anglicky?
  • Lawliet
    Sean Bean *1* Boromir alway die. *1* Tahle hra by se stala nesmrtelná, kdyby hned po GoT umřel tady. Samozřejmě by bylo super, kdyby se tu přenesla i vizuální podoba.
  • Jason_dinAlt
    Sem si hledal kdo že je to ten Sean Bean....
    To jste měli říct, že to je Boromir ;o)

Ten finální cíl kampaně třeba pro mě by nebyl takovej tahák. Co jsem slyšel hlasy v těch jejich videí, tak mi přišly více než fajn.
    Když budou kupovat Boromira, tak zaplatí sposty peněz za "zvučné jméno" a přitom dobrých hlasů by se našla hromada.
    Chápu to spíš jako reklamní tah s primárním cílem nalákat další kupce.
    • už jsem to sem dával k minulému článku.
      Mrkni na video, Sean Bean má ve filmech docela smůlu:-)

Kdyby hlavní roli hrál Sean Bean, tak by to byl spoiler jak prase, pač by bylo jasný, že se hlavní postava konce nedožije.

http://www.youtube.com/watch?v=FNCfJJerHiE
      • ucho
        no mohl by tam být skvělý twist, že bys v nějaké chvíli myslel, že zemřel, a později by ses dozvěděl, že přežil a ještě by se vrátil na scénu.
        • to by musel být Patrick Duffy, ne Sean Bean :-))
    • Tak oni toho Seana neslíbili na 100%, protože taky samozřejmě nezáleží jen na nich, ale také na něm, jestli přijme nabídku.. Jinak si stejně myslím, že je to zbytečnost.. To raději ať vložej ten čas a peníze do něčeho hodnotnějšího, než na jeden kvalitní hlas.
      • ucho
        tobě to přijde jako zbytečnost, ale nezapomeň, že je to skvělý tahák na další lidi. tedy by mohlo jít o slušnou investici se zajímavou návratností. je třeba mít na paměti, že pro budoucnost studia je důležité vydělat i nějaký ten slušný peníz, takže tu známou osobnost jim tam nemám za zlé, když ji slušně napíšou...
        • Souhlas, je to spíš marketingový tah, než že by to bylo pro hru tak důležité. Jak předřečníci (nebo snad předpíšníci?) psali, už z ukázky se zdá, že momentální dabing je více než na slušné úrovni a rozhodně hře, co jsme měli šanci slyšet, nijak neubližuje.
        • Jason_dinAlt
          No to ano, ale paradox je ten, že to dají jako bonus ve výberčí kampani.
      • Jason_dinAlt
        Přsně. Takhle to spíš působí, že si vlastně lidé platí za to, aby si vývojáři zvýšili pravděpodobnost dalšího prodeje. Mě by se třeba líbil příslib, že zvětší mapu o X procent a přidají tam další herní náplň.
        • Tak budem doufat, aby se ten stretch goal nenaplnil :) Stejně toho už nasliboval dost a jenom si tím přitěžují práci. Jenom 100k liber za každý nový prvek ve hře, to mi přijde málo oproti skutečným nákladům.
          • Tak otázka je, co už z toho reálně mají připravené *3* Některé z těch věcí, se mi třeba zdají, že by ve hře stejně byly, nebo to zase tolik práce navíc nezabere, čímž to nijak nechci srážet.
  • bude to stejne trapne jak ceskej hokej
    • pokud jsi tím myslel svůj příspěvek, tak jsi měl pravdu
      • ma pravdu ale to si czechiše faNS NIKDY NEPŘIPUSTÍ
        • V čem, že má pravdu? *1* Tak jestli umí předpovídat úspěch a neúspěch hry už více jak rok před vydánim, potom by ho asi někdo měl honem rychle za těžký prachy zaměstnat, protože to nedokáže vůbec nikdo. *15*
  • smajdal
    Nemaj šanci dát
    • ucho
      100% to dají...
      • Jason_dinAlt
        Dají. Ale dám tvojí ruku do ohně, že to nebude v rámci kickstarterové kampaně, která za pár hodin skončí.
        • ucho
          já nepsal nic o tom, že to bude v rámci kickstarterové kampaně, srabíku.
          • Jason_dinAlt
            Tys nepsal, ale když si přečteš název článku, tak se tak nějak předpokládá, že se tu mluví právě o kickstarteru.

To je jako bys psal, že se těšíš na to až si ve hře zalítáš v kosmické lodi. Taky tak nějak předpokládáme, že budeš mluvit o Kikgdom Come a ne o StarWars, který se právě teď třeba chstáš hrát.
            • Jason_dinAlt
              Koprofilní metaakrylát: Víš jak to říkal Forest Gump?
              Pro hlupáka každý hloupý.
              Myslím, že na "hovado" by se to bez problému také dalo aplikovat, co?
            • Ty seš ale otravný hovado, to snad není možný.
    • ringmancz
      na kickstarteru nevím, ale jestli to bude platit i po skončení kampaně, tak určitě
      • wenceslaus
        Bude, to už potvrdili.
    • Jason_dinAlt
      Mají šanci, ale taky myslím, že je dost malá.
  • Koukam, ze mi tu smazali prispevek, ktery jednotne nesouhlasil se Stranou, tak to pardon, ze muze mit clovek vlastni nazor. Omlouvam se tedy a pridavam se: KC:D je nejvymakanejsi a nejdokonalejsi vec ve vesmiru a ve vsech ostatnich vesmirech a neni ji co vytknout. Clovek, ktery na neco upozorni, je rozvracec a kapitalisticky kriminalnik.
    • KDyž se neumíš vyjadřovat slušně, tak je lepší se nevyjadřovat. Cenzuru nemám rád, ale primitivismy některých individuí si o to přímo říkají
    • Jason_dinAlt
      Nebuď smutný. Zkus upozornit znova a slušně. Uvidíš, že ti to nikdo nesmaže.
      • smim pouzit slovo komunista? V zapadnim svete je to neslusna nadavka v Severni Koreii pochvala. Kapitalista je zase nadavka v Severni korei a pochvala v zapadnim svete, Cigan je neslusna rasisticka nadavka v Cesku a normalni slovo v US of A, jeden aby se v tom pak vyznal, treba cechacek je normalni slovo v nemecku a neslusne slovo v cesku.
        • Jason_dinAlt
          Dělá mi trochu problém vymyslet smyslplou situaci, kdy použít slovo "komunista" v diskusi o hře ze středověku jinak než ve formě nadávky.
          • Husiti byli první komunisti (?)
            Terazky povídal ))
        • Stejně nevím, proč používáš to slovo, když nevíš jeho význam.. Jak jsi v tom smazaném příspěvku řekl, že nejseš takovej čecháček jako my, protože známe herce a zpěváky.
          • A jeste si myslej, ze kazda hra udelana v cesku musi mit podminecne ceskej dabing, protoze cechy jsou stredem sveta.
            • Blue.Shark
              A tím, že to tu budeš tapetovat, získáš konkrétně co? Taky bys mohl přestat házet všechny do jednoho pytle...tím si jen kálíš na svou vlastní hlavu.
            • Pokud vím, tak dabing bude v angličtině, což už tvůrci vysvětlovali. *3* Mě se spíš zdá, že ty máš nějaké komplexy, než ostatní.
          • Protoze cechacci si myslej, ze kazdej ve svete ma znat jejich zem, vsechny herce, zpevacky a sportovce. To je ta ceska malost.
    • ales.smutny
      Příspěvek jsme ti smazali kvůli nechutné a primitivní a vulgární hlášce. O KC:D si mysli co chceš.
      • tak tj supr, díky zes me od toho uchránil, bych z toho nejspis tejden nespal...
        • Jason_dinAlt
          Jste-li takto citlivě založený člověk, tak velmi doporučuji vyhýbat se všeobecně internetovým diskuzím. Hrozí akutní nespavost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit