Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come je za rok 2014 třetí nejúspěšnější projekt na Kickstarteru dle počtu přispěvatelů
8.1.2015 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Ano, DA má hodně škaredou grafiku a hlavně barevnou paletu. Je to celé takové žluto, červeno, hnědé.
-
A v roce 2032 bude také hrou s nejdelší dobou vývoje do finální verze *4*
-
no tak té hře a WH studiu držím palce, ať se ta hra vydaří. Když se vydaří a bude uspěšná, tak pak třeba seženou i sponzora (vydavatelství) a nebudou muset fungovat přes Kickstarter.
Z všech ohlášených her budoucnosti jsem zvědavý, resp. mám v plánu hrát pouze 3
Witcher 3
Kingdom Come
Cyberpunk 2077 -
Ale Dragon Age je na dnesni dobu graficky
skareda hra. -
Prosíííííím dokaž mi v čem je lore SC originálnější než zbytek těch dnešních sra*ek. Dočkám se odpovědi uplakánka pleskoslava co dal těžký prachy na glitchstarteru a teď si škube vlasy?
-
Asi tak...
-
No to se uvidí... možnost tu je, ale zase nadruhou stranu pochybuju že by měl znalosti aby nějak víc mluvil do toho co dělají. Většinou když do něčeho investuješ a nerozumíš tomu, tak to toho nekecáš, protože víš, že tvoje neznalost by pravděpodobně nezvýšila šanci na úspěch takové investice... Ale lidé jsou různí. Třeba si na to může někoho najmout.
-
...jsem si teda doteď myslel, že z pozice "jo, mám na to, jsem nejlepší!" je třeba spíš vyrůst, než dorůst do ní... *7*
-
Já to docela sleduju a ódy na národ jsem si nevšiml, v čem by měl být problém ?
-
No nevim proc by melo byt rpg s ceskou tematikou nejak horsi nez rpg treba s anglickou tematikou.
-
Přestaň fetovat, evidentně jsi ještě blbější trol než normálně.
-
každý milovník demagogie a argumentačních faulů
-
no, a neni ten Otakar Vávra co natočil Žižku nějaký jeho příbuzný? *1*
-
Souhlas. Ale on si to Bakala vošéfuje a bude z toho normální model hned.
-
Sorry napsal jsem to trochu nepřesně. Prostě mi připadá, že ze hry chce mít ódu na národ. Začíná to už u toho, jak se Warhorse prezentuje, jakou symboliku používá...
-
Tak u většiny her bych souhlasil... Ale problém s normálním modelem je že velký vydavatel vždycky vsadí na to co vydělá co nejvíc peněz.
Takže radši udělá další Call of Duty a narve sto milionů do reklamy. Ono se to vrátí.
Osobně radši přispěju na zajímavou myšlenku, než sedět na fórech a nadávat na Call of Duty... Protože sezení na zadku a nadávání prostě není řešení. Jo existuje risk, že z toho nevzejde dobrá hra... Ale otázka je lepší, jestli je lepší přestat hrát, nebo riskovat pár korun.
A jinak vývoj SC se celkem dost zrychluje od minulého roku... Tento rok plánují vydat celkem dost zásadní updaty. -
Hlavně že to je česká hra, tak si zaslouží gratulaci. *5*
-
Zrovna ty, se kterými každý rozumný člověk musí souhlasit. Za to má Vávroň velký plus.
-
Star citizen, nebo destiny, či jakákoliv další sci-fi, která pokud jde o lore, design lodí a nepřátel atd. vypadá úplně stejně a genericky. SC zatím žádný úžasný nový nápad, pokud jde o design lodí a lore nepředvedlo, milion polygonů na tom nic nezmění.
-
Jaké xenofobně národovecké názory prezentuje a reflektuje do KC?