Přejít na výpis diskuzí
Kingdom Come představuje hereckou legendu v roli šíleného vědce
5.5.2017 | Václav Pecháček
67 příspěvků
-
podle wikipedie (moderní) veda vznikla až v 17. století, takže bych ho za vedce neoznačoval. spíš za inženýra, v souladu s wikipedií
-
-
z historicke hledisla byl vedec ten, co neco zkoumal nebo vynalezl, inzenyri byly spis ti, co ty vynalezi pouzivali, staveli a opravovali - viz treba obsluha katapultu nebo praku
-
věděl bys alespoň něco, kdyby sis to předtím nepřečet na wikipedii?
-
-
na wikipedii pisou, ze jo
-
-
-
Blessed je jeden z těch lidí u kterejch si přeju aby byli nesmrtelní, protože vždycky když ho vidím tak mám na xichtu podivnej grin kterýho se nemůžu zbavit.
-
-
risus sardonicus
-
-
při níž Brian z NĚKTERÉHO vývojáře loudí české slovo „složitý“ . Nemám sice dokonalý sluch, ale Vávru jsem teda poznal i já. *7*
-
-
A není to úplně jedno, jestli je to Vávra nebo kdokoliv jiný? Na relevanci informace samotné to absolutně nic nemění *1*
-
-
Blessed hlavne vynikajuco nadaboval Rome 1 Total war :))
-
To je borec. Toho bych spíš bral jako companiona. *1*
-
-
To by bylo ale epický. Morte, Minsc a Garrus by se mohli jít klouzat.
-
-
priznam se chtel jsem napsat nejaky jizlivy hejt na tema kdy to vyjde, ale nejprv jsem shledl video *1* potesilo DOBRA PRACE skvely vyber dabera!
Delate super hru! -
Boží, už aby to vyšlo, snad 2018?
-
-
Slyšel jsem něco o 1Q 2019 a to z hodně věrohodných zdrojů.
-
jedna pani povidala, ze momentalni cil je Q1 2018, letos to bohuzel nestihnou
-
-
u nás na schůzi uličního výboru povídala stará Blažková, že má z dobrýho zdroje info, že to vyjde Q3 2019, tak nevim...
-
-
Já slyšel že to má vyjíst s novým Half lifem a Avatarem 2
-
-
-
Údajně už hlavně opravují bugy a ladí detaily, takže nás snad nenechají čekat dlouho *4*
-
-
Perfektni volba. Super herec a jeho hlas.
-
Až bude hrát nové CoD, tak si bude říkat: "To si pamatuju".
Každopádně bych dal ledvinu, abych v 80 byl v takové fyzické a mentální kondici. -
-
Jo, je to čipernej chlapík :)
-
-
Ale, to je muj kuun ! :P