Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2忍:
    Jo bohužel lidi koupí všechno.
    A jak je vidět, zase se našlo hafo tupců co mínuskují. Jen houšť blbové když si nevážíte vlastních peněz a nemáte vlastní názor.
    (mínusování je pro anonymní kretény co nejsou schopni svůj názor obhájit)
  • fable, zaruka kvality. lol. to uz radsej to WoWko
  • Vypadá to jako Fable na steroidech! Ale WoW se to trochu podobá výtvarným zpracováním některých lokací. Každopádně pro mě je to jedna z nejočekávanějších her.
  • Souhlas, já jsem o té hře neměl ještě před dvěma týdny skoro ponětí, pak jsem si stáhl demo a to jsem prošel už 5x, vždycky s jinou classou nebo buildem. Grafika je sice stylizovaná, ale nádherná, super souboje a zajímavej svět a snad i příběh. Zamrzí třeba konzolovitost inventáře, ale takovej Skyrim to měl ještě horší.
  • Je pravda, že demo bylo trochu rozporuplné, ale já to asi šanci dám, alespoň si nějak ukrátím čas při čekání na D3, teď jsem si z nouze znovu rozjel TQ:IT *15* Spíš jen přemýšlím, kde tu hru vlastně koupím, protože cena 1100-1200, za kterou to teď shopy i Steam nabízejí, se mi moc nelíbí.
  • Preed
    Mne to pripomina absolutne vsetkym okrem bojoveho systemu nejake genericke stylizovane kreslene MMORPG alias wow klon,keby mi niekto povedal,ze je to Rift alebo podobne hry,ktore som nehral tak mu kludne uverim,nehovorim,ze to bude zle,sam som hral dlho wowko,ale ta graficka stylizacia je fakt zufalo genericka a herne mechanizmi su priemerne,bojovy system vyzera sice zaujmavo alebo bojim sa,ze bude prilis jednoduchy.
  • Souhlasím Více připomíná Fable ale má pestřejší svět než Fable. Demo se mi taky líbilo zajímavá hra ;-)
  • Demo jsem zatím nehrál takže jsem na hru zvědav i přes pár negativních komentářu co se tu objevilo. I když stěžovat si na to, že nejde skákání? To nešlo v Zaklínačovi 2 taky a nikdo si nestěžoval nebo že hra připomína WoW, no jestli bude i stejně výnosna tak bych byl jedině rád jako tvůrce...Snad to dopadne dobře a budu si moct zahrát povedené RPG
  • presne tak aj mne! neviem, nechápem toľkým negatívnym reakciám, mne sa tá hra veľmi páčila. Nechápem ako to môže niekto porovnávať s WoW, nemá to s ním zhola nič. Ak už to mám porovnať k nejakému MMO tak skôr k Lineage. Jediné negatívum čo som našiel bola dosť (zbytočne) vysoká cena. Samozrejme tá hra nie je dokonalá, ešte má nejaké muchy ale pre tých, čo majú radi RPG to stojí za vyskúšanie.
  • Umaroth
    Nevím, proč v tom vidíte WOW, ??? Mě to stylem hraní připomíná spíš Fable, nebojím se, že ta hra bude špatná, demo se mi hodně líbilo.
  • Protoze tam delas fatality pri kterych cakaj kyble s krvi
  • proc mi prijde ze je to wowko ze soubojovym systemem z continent of the ninth v singleplayeru??? a jestli se tam neda skakat tak to je fakt hodne.
  • muze mi prosim nekdo vysvetlit proc je ta hra "rated M" ???
  • Ringwraith
    Alien Loving Simulator 3: End of the Universe?
  • Nevím o týmu, který by na tom pracoval. A můj tým má na práci něco jiného.
  • Já nechápu, proč v tom pořád vidíte WoW. Já v tom vidím maximálně Trine řisnutý Fable.
  • Pokud jsem dobře četl, hlavní kampaň bez hlavních úkolů zabere kolem 50 hodin a pokud chceš udělat všechny i postranní úkoly, tak až 200 hodin.
  • Ja bych demo a plnou hru jeste neporovnaval, protoze demo pripravovalo uplne jine studio nez plnou hru
  • CoD MW3
    To je vážně jen 4 hodinovej SP? A se stejným mulťákem jako MW2 s pár změnami, co by šly udělat patchem. A grafika je poslední čtyři roky pořád stejná. To je rok 2012?
    Vážně se našlo 9 miliónů lidí, co si to koupilo? I když Activion už několik let naprosto nechutně tahá prachy z lidí pomocí DLC s pár mapkami?
    Sorry za tento rant, ale toto vážně nepochopím.

Závěr -> lidi koupí všechno.
  • To je vážně jen SP? S tímhle ovládáním? S těmi omezeními? A hlavně s touhle grafikou? V roce 2012?
    Vážně se tu najdou lidi co si to koupí? I když se provalilo že z vás původně EA chtěla tahat další prachy formou DLC?
    Sry za tolik otázek, ale tohle vážně nepochopím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit