Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadá to jak WoWko :-//
  • Me vice ci mene zklame kazda hra. U Amaluru nejsem tolik zklamany, protoze jsem docela dobre vedel, co ocekavat. Mrzi me tak vlastne pouze jedina vec a tou je pohyb po okoli, konkretne skakani, ktere je omezovane vyvojari (skakej pouze tam, kde ti to dovolime). Jinak je to ok.
  • To je mozny ale bohuzel demo me od koupi spolehlive odradilo takze jak je to v plny to stejne asi nezjistim.
  • no je to přes 3 měsíce starý outsourcovaný demo - možná interface už bude vypadat jinak
  • Kategorie to teda moc nezachranili. Zvlast na zacatku kdyz si pomalu sestavuju zbroj tak po kazdem zabitem blbeckovi lezt do inventare abych nasadil rukavice, boty nebo kalhoty je takvoej vomrd.... skoda slov a hlavne casu.
  • BoB.2
    No aspoň je rozdělenej do kategorií ne takovej chaos jako ve Skyrimu.
  • Ani ne no.
    Toď otázka proč tam pořád ty menu cpou.

Třeba v Resident Evilu 4 byl stejne inv jako v Deus Exu a fungoval skvěle. Tak by mohl i obrázkovej.
  • http://38studios.com/products/copernicus
    no jelikož je už potvrzenej i Amalur 2 tak bych na to nesázel
  • Copak na konzolich je rychlejsi prochazet deset menu nez jeden jednoduchej inventar s obrazkama?
  • Na mě ještě občas ano. Třeba u Darkness 2 ano.
  • Posledni dobou mi pripada ze kdyz pouziju textury s nizkym rozlisenim a pridam cell shade take je to super protoze je to komixova stylizace. Na me to asi uz nejak nefunguje.
  • Tak některé věty, které by byly přeloženy na ho*no bych upravil, aby to dávalo smysl.
  • Ringwraith
    Svinský konzole!
    Jak mohli!
    To si dovolili moc!

Rada -> počkyte na Nintendo Stream, dotykovka bude ještě lepší než myš.
  • ad ínventar: to vis, konzole *7*
  • *bilo do očí.
  • Darkness 2 zachraňuje komiksová stylizace. Hra prostě vypadá skvěle.
    Amalur nebyl žádnej grafickej zázrak, to je pravda. A navíc tam opravdu hrozně bylo vidět vyskakování textur a detailnějších modelů... opravdu to bylo do očí.

A přetahovací inventáře se vrátí, až vyjde nějaké PC only RPG. Ale z toho bych nebrečel. I Gothic 2 měl hledací-klikací inventář a nijak mi to nevadilo.
  • hrál jsem demo a nic moc teda, těšil sem se na hru hodně a zklamání, ve hře se fakt nedá skákat a kamera se nedá oddálit???
  • Darkness 2 a tenhle Amalur me prekvapili hlavne jednou veci a to byla relativne spatna grafika. U Darkness 2 to zachranili alespon animace a pocit ze strileni a zabijeni ale Amaluru uz nepomohlo vubec nic.

Prosim berte na vedomi ze jde o ciste subjektivni pocity.

BTW. Kdy se zacnou do RPG her zase davat normalni inventare kde si budu moct napr. nalezenou helmu proste rovnou pretahnou na postavu jako v D2 a nemuset prochazet menu/inventory/armor pak v pisemnem seznamu predmetu najit prislusnou helmu a nasadit si ji a prislusnou klavesou ji nasadit?
  • O tom se jenom mluví, nic takových oficiálně oznámeno nebylo.
    Třeba hra bude fail a na MMO se vykašlou.
  • později vyjde i MMO ze stejnýho světa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit