Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta, fakt to skor pripomina nejake akcne RPG aka Diablo, ci Divinity, ci Titan quest, skor na ten sposob, netvrdim ale ze pribeh nemoze byt super, hlavne ked ide o RA SALVATORE, a drizzta sem nemiesaj, neverim ze toto je pribeh z Forgotten REalms, a ked tak este lepsie :), pribeh z tohto sveta tu uz bol naposledy iba pri poslednom datadisku na NWN II, ked si dobre spominam, takze nebolo by to zle, ked sa mylim opravte ma prosim
    • Přesně tak jak se tam objevilo slovo Salvatore hned jsem zbystřil a budu tuto hru sledovat :)
  • minarik1
    Já se teda těším, Salvatore na příběh? Miluju Drizzta, aspoň svět a příběh to bude mít dobrej, 2011 by mohl být RPG žňový rok, pokud všechno zase neodloží....
  • Som dúfal že uvidím nejaký nový teaser/trailer a to je len ten júlový okukanec. Duchovný nástupca Oblivionu? To by mohlo byť fajn. :D
  • To je blbost nastupce oblivion dyt ted oznamili TES:V Skyrim takže žádné jiné rpg těd nemá šanci. *5*
  • Zealot strikes back
  • Nic moc teda, vypadá to spíš jako Diablo než Elder Scrolls...
  • To je blbost nastupce oblivion dyt ted oznamili TES:V Skyrim že to prý bude přímý nastupce oblivionu ....nechápu *5*
    • minarik1
      DUCHOVNÍ nástupce Oblivionu....
      • jj vím jen jsem už nevěděl jak to smazat
  • jj, trailer je spatnej a napsat tam nastupce oblivionu je fakt ulet... nejak me unika sebemensi podobnost.....
  • http://www.eavanoce.cz/invited_by/28707

*12*
    • *11*
  • Mě to z nějákýho důvodu připomíná intra z might and magic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit