Přejít na výpis diskuzí
Kingsglaive: Final Fantasy XV se opírá o skvělou akci a tragického hrdinu
23.12.2016 | Aleš Smutný
165 příspěvků
-
osobne bych uvital kdyby tohle ,,intro,, bylo primo ve hre, sice ma dve hodiny ale myslim ze by se to sneslo, protoze rozhodne koukatelne to je. Samozrejme kapacita BR medii na to asi nestaci. To ze je to soucast limitky nepocitam. Jde o to ze ten film je dost dulezity pro hru samotnou a bez nej cloveku unika zasadni cast deje. Samozrejme film jde sehnat ruznymi cestami takze to takova tregedie neni, ale tak nejak, jako fanda FF si ho proste priplatit musim, coz je trosku podpasovka, kdyby to nebylo zasadni pro dej hry, nereknu ani slovo. Ale ok, SE mam rad, tak at se nazerou:)
-
Když to srovnám s Final Fantasy VII: Advent Children, tak jako samotný film to moc neobstojí. Ale za sebe doporučuji. Už jenom kvůli těm bitevním scénám, protože děj je klasicky řekněme nudný a nevýrazný. CO bych vyzdvihl je pak anglický dabing jednotlivých postav a samotné zpracování filmu. Není to vyloženě špatný film, to fakt ne, nejlepší taky není, ale drží si kvalitu FF filmů, takže s chutí do toho.
-
-
všechny FF filmy co jsem doposud viděl byly hrozná CGI břečka, děj žádný, obsah žádný. Lepší klasické animáky (ne CGI) jako Akira, Evangelion, Ghost in the Shell, Wolfs Rain...
-
-
Já ti doporučím tvorbu https://myanimelist.net/people/4580/Satoshi_Kon
Třeba Darren Aronofsky pro Černou Labuť čerpal právě z Perfect Blue nebo Nolan pro Počátek z Papriky. Minimálně zkus povídku o vesmírných popelářích z Memories, to je oslava sci-fi žánru.
Jinak jak se ti líbilo Wolfs Rain? -
-
Sice ses neptal mě, ale... Wolfs Rain je unikum. Anime, který mě dokázalo zdeprimovat během jednoho a půl dílu. Skvělá záležitost.
-
-
jo, Wolfs Rain dokáže lidi zdeprimovat jeho stupidní zápletkou a nulovým vývojem postav.
-
-
I stupidní zápletka nakonec může mít na člověka dopad viz Pán Prstenů nebo třeba Zaklínač 3, ale tam to bylo až moc stupidní...
-
Každému, co jeho jest, poslyš =). Mě osobně Wolfs Rain bavil ;).
-
-
-
-
-
-
Škoda, že ty postavy co jsou pak ve hře nevypadají stejně. Teda jak který některým by to ublížilo a jiný by vypadali lépe.
-
myslím, že je takový obecný konsensus, že dílo které neobstojí samo o sobě a vyžaduje čtení nebo sledování nějakých dalších materiálů, aby se vůbec dalo pochopit, je rozhodně špatné
-
-
LUIS: O takovém konsensu jsem neslyšel. Můžeš na něco odkázat?
-
to není obecný konsensus, ale tvůj blbý fotrovský názor...
-
-
Výjimečně s tebou souhlasím. Jakýkoliv rozšíření lore je super.
-
-
Bohužel, to neni jen můj názor, dílo zkrátka musí fungovat samostatně
-
-
mmm...ne *3*
-
fotrofský přístup člověka co takříkajíc "nemá čas". Já preferuji, když je lore rozšířené a jednotlivé filmy, hry, seriály atd jsou propojeny.
-
-
TheGGG - typický případ "fanboy to the rescue" *16*
Nebudu zabíhat k problematice vizuálního stylu a herní mechaniky jRPG: někdo si to zamiluje, někdo to prostě nemusí. Každý má přece jenom jiné chutě. (Osobně to beru pozitivně a sem tam si něco zahraju).
Problém vidím v tom, že na to kolik peněz se do té hry nalilo a kolik let byla ve vývoji, tak ta hra tomu rozhodně neodpovídá. Většina lidí očekávala EPICKÝ zážitek a ten se nedostavil. -
pls 15. díl je skvělý a že je doplněn o film a anime mu jedině pomáhá. Nevidím jediný důvod, proč by film měl fungovat vždy samostatně a né jako součást něčeho většího.
Holt nejsem tak zfotrovatělý...
BTW: bobe, bobánku, blbánku, kýč to není, kýč je tak možná warcraft, toto je epická japonská stylizace.... -
Souhlasil bych, pokud by se jednalo o rozšíření, které přidává něco navíc, ale pokud je film a seriál zásadní k pochopení samotné hry, jde rozhodně o chybu a to ne malou. Trochu mě to samotného překvapuje, člověk by řekl, že to za těch 15 dílů už musí mít vychytané a vše by mělo šlapat jako hodinky, ale přitom má kvalita série spíše sestupnou tendenci, za vrchol by se dal považovat 6. 7. a 8. díl, naopak třináctka byl vysloveně propadák (to uznali i sami tvůrci) a 15 působí přinejlepším hodně vlažně
-
tak hlavne to ale nesmí být kýč, což tohle je...
-
-
-
-
-
-
film ok...ale hra o ničom..:D
-
-
řekl pcčkář...
-
-
nerozumiem... aký má podiel viny pc na tom že tá hra je o ničom?sú x násobne zábavnejšie a opakovane hratelnejšie hry ako je táto ázijská zlepenina všetkého nemožného..:D...ani ten gamesplay sa nedal dopozerať.. *1*
-
A white knight odpověděl.
-
-
edgy až za roh...
-
-
mohl bys prosím držet hubu alespon na Vánoce?
-
-
ani na vánoce si ji držet nepotřebuji, nemluvě o tom bobánku, že při psaní má normální člověk pusu zavřenou. I když ty asi ne, když u toho vztekle ječíš pokaždé když tě setřu...
-
-
-
-
-
-
"a tragického hrdinu" Aha, takže Nox v tom filmu asi zařve. Taky dobrý.
-
fajnaruuu fantasuu kingsgreeejv brek frajdej banduruu
-
Já na to mrknu i když mi ta série nic neřiká a hrál jsem maximálně demo na PS2 ( už nevím kteréjo dílu)
-
slušný film a luxusní hra... FFXV se povedlo...
-
-
Kingsglaive me laka... mohl bys srovnat s Advent Children? To se mi libi hodne...
-
-
Advent Children má lepší postavy, děj a práci s kamerou při akčních scénách. Kingsglaive je taky vcelku dobrá vizuální žranice, ale občas kapku nepřehledná a problém je, že film byl rozdělený na tři části a každou dělalo jiné studio. Podle titulků jsem napočítal něco přes 20 studií (mimo jiné i Platige Image, kteří dělali na Zaklínači) a tudíž je kvalita proměnlivá, ale pokud se chystáš hrát hru, tak je to nepostradatelná část příběhu. A nezapomeň na anime.
-
-
Diky! *4*
-
-
pokud neplánuješ hrát hru, tak to nemá cenu...
-
-