Přejít na výpis diskuzí
Kingsglaive: Final Fantasy XV se opírá o skvělou akci a tragického hrdinu
23.12.2016 | Aleš Smutný
165 příspěvků
-
TheGGG - typický případ "fanboy to the rescue" *16*
Nebudu zabíhat k problematice vizuálního stylu a herní mechaniky jRPG: někdo si to zamiluje, někdo to prostě nemusí. Každý má přece jenom jiné chutě. (Osobně to beru pozitivně a sem tam si něco zahraju).
Problém vidím v tom, že na to kolik peněz se do té hry nalilo a kolik let byla ve vývoji, tak ta hra tomu rozhodně neodpovídá. Většina lidí očekávala EPICKÝ zážitek a ten se nedostavil. -
No vidis, me se to libilo, a mam znameho co si dost potrpi na pribehy a veci kolem nich obecne a rekl ze to nebylo vubec spatny. Je to ruzny, pro me je zase Uncharted nehorazna sragora:)
-
Film jsem viděl a ani nedopodíval větší nudu jsem u CGI filmu nezažil i to zpracování nic moc.Hudba nevýrázná ale to prostě už u japonců bývá dabing příšerný,nevím kdo vymyslel dabing k Lunafrei nebo jak se jmenovala dát hlas Leny Heady která má hlas 40 leté baby a postava je tak dvacetiletá.Nemluvím o Seanu Beanovi který mu hlas krále taky neseděl.Spíš v japonském dabingu by to bylo už lepší.Graficky to bylo tradičně průměrný na dnešní počítačovou animaci.Pořád ale to není ono nemluvím o kameře a střihu který byl příšerný a nepřehledný.Samotný přiběh a postavy to je fatální fail protože ten musel být psaný někde na záchodě.Příběh je tak nudný nezáživný a trapný plný klišé který je fakt spoustu jinde k vidění že je to nehorázný prújem.A postavy....?Bez charakteru ,žádné charisma.Square Enix by se měli ještě učit v tvorbě postav od Naughty Dogu kde každá postava má užasný charakter i když je to v horší grafice pořád mají co předvést ale ty výtvory od SE je hrůza.Proto bych tento film nedoporučoval ani zaritýmu fanouškovi protože nic co by člověka nadchlo a překvapilo.
Samotnou hru jsem už radši ani nehrál stačilo mě co jsem viděl paskvil který si hraje na japonské rpg přitom to do JRPG má hodně daleko a k tomu podprůměrná grafika která snad byla použita ještě z roku 2007 kdy samotnou hru oznamovali.Skrátka FF XV a film Kingsglaive je největším zklamáním od SE. -
FF 15 by mela byt v planu pro PC na rok 2018.
-
To je Ultros, boss tusim z Final Fantasy 6, pak se taky objevil ve FF 13-2.
http://vignette1.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/1/1c/Ultros_XIII-2.png/revision/latest?cb=20120405221058
A ti velci demoni, co nici mesto jsou Weapons, designove delane podle Final fantasy 7.
http://vignette3.wikia.nocookie.net/finalfantasy/images/0/07/DiamondweaponFFVII.png/revision/latest?cb=20100512193018 -
Jo, japonci byli v tomhle vzdycky dobry, podle me treba u her delaji lepsi CGI nez Blizzard. Si tak rikam kolik je cela ta FF15 vcetne filmu musela stat, mozna by to uzivilo mensi rozvojovou zemi na nekolik let:)
-
Mě se ten film teda moc nelíbil. Nijak moc nefungoval jako takový a jako intro ke hře je zase dost nepoužitelný (Noctis se objeví až v závěru v takové nalepené scéně).
Technické zpracování je ovšem naprostá špička. -
Diky! *4*
-
nerozumiem... aký má podiel viny pc na tom že tá hra je o ničom?sú x násobne zábavnejšie a opakovane hratelnejšie hry ako je táto ázijská zlepenina všetkého nemožného..:D...ani ten gamesplay sa nedal dopozerať.. *1*
-
Já ti doporučím tvorbu https://myanimelist.net/people/4580/Satoshi_Kon
Třeba Darren Aronofsky pro Černou Labuť čerpal právě z Perfect Blue nebo Nolan pro Počátek z Papriky. Minimálně zkus povídku o vesmírných popelářích z Memories, to je oslava sci-fi žánru.
Jinak jak se ti líbilo Wolfs Rain? -
LUIS: O takovém konsensu jsem neslyšel. Můžeš na něco odkázat?
-
všechny FF filmy co jsem doposud viděl byly hrozná CGI břečka, děj žádný, obsah žádný. Lepší klasické animáky (ne CGI) jako Akira, Evangelion, Ghost in the Shell, Wolfs Rain...
-
no, je tam obria chobotnica, co viac dodat
-
Advent Children má lepší postavy, děj a práci s kamerou při akčních scénách. Kingsglaive je taky vcelku dobrá vizuální žranice, ale občas kapku nepřehledná a problém je, že film byl rozdělený na tři části a každou dělalo jiné studio. Podle titulků jsem napočítal něco přes 20 studií (mimo jiné i Platige Image, kteří dělali na Zaklínači) a tudíž je kvalita proměnlivá, ale pokud se chystáš hrát hru, tak je to nepostradatelná část příběhu. A nezapomeň na anime.
-
mmm...ne *3*
-
ani na vánoce si ji držet nepotřebuji, nemluvě o tom bobánku, že při psaní má normální člověk pusu zavřenou. I když ty asi ne, když u toho vztekle ječíš pokaždé když tě setřu...
-
Jako PCčkář jsem se k sérií FF nikdy moc nedostal (krom skvělého Crisis Core and Dissidia na PSP), ale na FF filmy jsem vždy čuměl s otevřenou pusou a není tomu ani jinak v případě Kingsglaive. CGI filmy miluju a je úžadné vidět, kam se počítačová animace od Advent Children (9let?) posunula.
Ještě by tak ta 15ctka mohla vyjít na PC... -
mohl bys prosím držet hubu alespon na Vánoce?
-
edgy až za roh...