Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A právě proto že novější vzniklo v real-time jako Warhammer Dawn of War,II...je to tak dokonalý.
    Taky bych spíš kdyby ten Space Hulk byl v real pohybu ale jelikož jsem hrál XCOM a dohrál dokonce a musim říct že když mi řekneš slovo tahovky odpověděl bych ti "fuj" tahovky nehraju, tak XCOM vůbec nebyl špatnej a doufam že ten hulk taky bude fajn.
  • Jak tohle někdo může napsat u hry ze světa, který vznikl díky tahovým hrám (wargamingu), to nikdy nepochopím...
  • zdeeneek
    Ja bych, ty bys, on by, my bychom, vy byste, oni by ...

Zadny by jsi a podobny patvary.
  • Jsem docela zvědavý na obtížnost, protože zatím všechny pc verze Space Hulku co jsem hrál byly vždy pekelně těžké, stačila jedna malá chybička (nebo jen zbraň zaseklá v nešťastnou chvíli) a šlo to celé do háje *3* záleží jestli tam půjde savovat uprostřed misí nebo klasicky jen na konci.

Pamatuju si jak dost recenzí kvůli obtížnosti sestřelilo svého času Blood Bowl, tak snad tohle nedopadne stejně
  • Jack1947
    Uch, tahovky radsi ani ne, RTS to bych byl i popremyslel.
  • Avšak já zapoměl, naše armáda má laserové zbraně, plasmové reaktory a může cestovat Immateriem v obrovských vesmírných lodích. *7*
  • naprosto normalni cena kdy sis naposled neco kupoval?
  • Ano, warez zde doslova neni sproste slovo...
  • Tiež som to ešte hral na Amige.
  • Na Steamu dokonce 27.99 E. Chlapci se s tou cenou trosku zblaznili...
  • Jsou to spravni hosi *1* Kdyby mohli tak by tu z toho udelali rovnou warez forum *1*
  • Legracni, jak se v clanku ani nezmini dost prestrelena cena £22.99 (musi se platit za licenci). Tak se pozna profesional, ze vi, jaka informace je pro jeho ctenare naprosto nedulezita *mrk*mrk* warez *kucky* kucky*
  • XorxoxTalarius
    Pro tom:
    To ze narodis na populacnim svete kapituly jeste nic neznamena, z tisice brancu jsou prijati v prumeru dva a to po nekolika kolech vyberu
    Takze ted bez k zrcadlu a rekni jestli na to mas, ja osobne vim ze bych byl v r*ti jak Bata s drevakama :D
  • Takhle mluví HERETICI !!!! BURN !!!!
  • Kozy
    Proč ne, ale jako Gue'vesa. Ať se jde Emperor vycpat.
  • Veskoslav
    Nevím, co sem zase taháš armádu;)
  • Vstup do armady a vydej se na nejakou "mirovou" misi.
  • Jo uz se tesim az si to stahnu ! Mel se warezackyho staryho Space Hulka jeste na Amize tak nebudu rusit tradici :)
  • Veskoslav
    Na úlovce se musíš narodit, aby jsi se stal úlař;)
  • Tushan
    co to melete *1* skončili by ste na nějake ulové planetě a 18 hodin deně by jste dřeli někde ve fabrice *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit