Přejít na výpis diskuzí
Klaustrofobický Space Hulk vyjde za dva týdny
29.7.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
No já bych byl u Duchů:-P
-
http://static2.fjcdn.com/comments/I+wonder+if+anyone+s+ever+written+out+an+Imperial+prayerbook+_1400ff3aa92e6b9605ed8d87c490ee3b.jpg
-
no to je sice fakt ale ja bych se narodil na populacnim svete nektery kapituly ! :P
-
No pokud by jsi prezil cestu na bojiste, tak vzhledem k tomu ze by jsi skoncil u Gardy by jsi pak musel doufat ze by te nezastrelil zezadu komisar pro povzbuzeni ostatnich, a pokud by jsi prezil i to, tak by jsi mel vedet ze lasgunem by jsi orka simral hodne dlouho nez by umrel a on by pak jednim machnutim ruky rozbil tvoji lebku ... :)
-
Ja taky ... ale bohuzel mam obavy ze ma cesta stat se Demon Princem by byla trnita ... asi do prvniho setkani s Inkvizici :D
-
ale nepreslo, radsi bych umrel v bitve kde by kolem me horeli heretici a vetrelci s tim ze branim lidstvo nez se tady porad pachtit za penezma a pozlátkem , nerikam ze me muj život nebavi to ne ale chtelo by to nejakej vetsi smysl aspoň obcas
-
death to the false emperor !!!
-
myslím si, že by tě to celkem rychle přešlo :D
-
Jo tak s tím bezesporu souhlasím. Mám doma 100+ deskovek, asi 20 z nich v iOS verzi, ale živé hře se prostě nic nevyrovná. Ale tak jsem rád, že si alespoň zahraju ten svět a pravidla, když deskovku zrovna nemám s kým.
-
presne, chtěl bych v tom svete zit!
-
Ona deskovka je lepší že je to "tváří v tvář". To ti el verze nikdy nenahradí ať bude sebelepší.
-
"Burn! Burn in fire of justice! For the Emperor, death and glory!"
-
no to sem zvedavej miluju w40k ale chtěl bych tam aspoň nejakou poradnou příběhovou kampan. ne jen mise vystrilej všechno. uprimne asi ale stejne neodolam pac je to srdcovka
-
Těšba jak h*vado...deskovku mám, ale nemám moc s kým hrát, tak jsem hodně rád za el. verzi.
-
Must Have! *1*
-
jsem zvedav,jak si studio poradi s jagged alliance :)