Přejít na výpis diskuzí
Kleopatra táhne na Řím v novém traileru Total War: Rome II
6.6.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
nooo rozhode bude zaujimave ak sa mozem plavit aj po riekach tych vacsich :) to by bol prepad priamo v londyne :) hm hm, tesim sa nato
-
za ten prehrávač by ste si zaslúžili päsťou...
-
-
já vás pořád nechápu, dívám se na videa na třech různých PC, dvou prohlížečích a nikdy žádnej problém. Tak mě napadá, že ta chyba bude někde jinde, nebo je to prostě místní móda ...
-
-
pri prepnuti kvality na 720p/1080p video neustale crashne po par sekundach, vo fullscrene sa absolutne neda pohnut pusuvnikom na zvuk a o stupidnej reklame pred kazdym jednym videom ani nehovorim (to ale neratam ako chybu prehravaca)
-
-
Mockrát jsem chtěl něco takového napsat. Jen trochu mírněji.
-
-
Uz davno predobjednane, pre mna urcite hra roku. Na FB sa vyjadrili v komente, ze namornictvo bude moct vstupit na NIL a DIPLOMACIA bude taka komplexna ako este nikdy predtym, tak uz len drzat palce ..... ale nemam strach, ze by to nebolo dobre *5*
-
-
Hra roka a este to ani nevyslo, este si to ani nevidel a najme ani nehral... tak ty si dobrý
-
-
Precti si vsechno dvakrat, nez nekoho zacnes kritizovat. Pise, ze je to hra roku pro nej. Souhlasim
-
-
kvůli tomuhle, CK2 a EU4 uvažuju nad pořízením nového notebooku... počkám si na první gameplay videa s popisem konfigurací ať vím, jaký grafický čip to zvládne rozjet na slušné úrovni
pokud budou nároky krvavé, zůstanu u Rome 1 a CK1 :)
-
-
-
-
https://www.facebook.com/pages/Total-War-Forumcz/103725620068
-
-
Boze vy jste kreteni, ja vam tam dam odkaz na dalsi obrazky kampany a vy hned minuska, idioti.
-
-
Graficky to ma bliz shogun 2 bych rek. Barevnejsi, zivejsi. Napoleon total war bylo takovy mdly. Tak jsem rad ze to ma bliz shogunu
-
Mapa co vypada hooooodne podobne jako tady ve videu, jde zahledonout pres rameno vyvojare na poslednim Rally point. Vsechno v tomhle videu jede urcite na hernim enginu, vcetne obliceju.
-
Tak jestli takhle bude vypadat hlavni mapa, tak mi to nepojede :D
-
Radsi kdyby vydali Total War z obdobi WW2. To bych si zahral.
-
-
Musis si pockat, kazdopadne jsem si jist ze by si stim Creative Assembly poradilo. Nicmene, takova hra tu zu byla a nebyla zas tak spatna :D
Jen si ted nemuzu vzpomenout na jmeno. -
To by byla krasa, WW2 je typicka svymi bitvami pechoty v tesnych formacich ze? :-)
-
-
Doufám v blood pack DLC
-
-
za co mínuska vy vyměklí zbabělci? shogun dostal ty pravé grády až s BP dlc
-
-
Tvoje máma je vyměklej zbabělec, že tě po porodu nespláchla...
-
-
-
Už aby to tu bylo... Přeobjednáno a nemůžu se dočkat.