Přejít na výpis diskuzí
Knihy doplňují rozmáchlý příběh WoW: Cataclysm
16.10.2011 | Redakce Games.cz
49 příspěvků
-
me to pribehove prijde jako okopcenej fantasy Warhammer, ale urcite tam budou nejake jemne detaily kteryma se to odlisuje :)
-
strasne me serou tim, ze po W3 dali dalsi dej exkluzivne do WoW, a clovek, co to nikdy nemal moznost si zahrat a co sa tyka citania nema cas na vsetky tie hordy knih, ktore uz vysli z WoW, tak nema potuchy o deji... zisla by sa jedna knizka, kde by pre hracov zhrnuli dejove linky od W3... lebo ked vyjde W4, som zvedavy, kolko ludi pochopi, o co tam ide, lebo nie vsetci su dotknuti zblizka WoWkom a pod.
-
Kazdej at dela to, co ho bavi. Nema smysl nekoho soudit. Ze 100 let bude uplne jedno, jestli si chodil do posilovny a balil holky nebo sedel na gauci a sledoval Superstar.
-
Hlavně by si k těm svým zájmům měl přihodit i hodinku otevření učebnice češtiny mistře.
-
chodim do posilovny, plavu, hraju na klavir a balim krasny holky, nee jako vi vsichni umastenci tady
-
a co take zmysluplne robis ty vo volnom case by ma zaujimalo?
-
jo to zas jo, ale je blbý když někdo vymění hru za reálnej život... Těch případů kdy se to stalo znám cca 20... ze super lidí, super asociálové.... Můj předchozí příspěvek jsem myslel trošku jinak...
-
Já už to teda dávno nehraju, ale podle mě pořád lepší, než někde o víkendu v pátek a sobotu vychlastávat, utratit prachy a celou nedělu proležet s bolestí hlavy a dvěma tisíci mínus :)
-
WoW ještě někdo platí a ztrácí u něj něco co už nedostane zpět- volnej čas?