-
Musím říct, že po vychválení hry tady je to pro mě velké zklamání. Je to hra postavená na jednoduchém principu, kdy je potřeba rozsvěcet jednotlivé místnosti a odemykat dveře v domě tak, aby hlavní postavu nevystrašil duch. Základní princip jednoduchý, grafické zpracování celkem podařené, atmosféra (obzvlášť při hraní v noci) hutná, příběh nulový. Hra jako taková určitě zajme, po velmi krátkém čase se však stává repetitivní a kromě základního nápadu nemá čím zaujmout.
-
Řek bych že hooodně velká inspirace u Salad Fingera *4*
-
Tak jsem vyzkoušel a musím říct, že bych tohle asi neměl odvahu někomu doporučit. Chvíli zajímavé, ale velmi brzo to začne být nudné a únavné. I přes svou krátkost se to strašně rychle vyčerpá.
Že se střídají prakticky dva levely, které se jen komplikují, je docela smutné a ty mezihry v lese a nekonečných chodbách snad nemohli myslet vážně. Boduje to snad jen námětem a možná atmosférou a zpracováním. Tohle není pěkná malá hra, tohle je pěkně málo hry. -
To jeho "ekselelec" a "iniňa" mě absolutně iritují...
-
Ne, ne jenom v anglictine. Tu znam nejlip. *3*
-
Vy jste přesně ukázkový příklad človíčka, který čte ty konspiračně-nenávistné "alternativní" ruská zpravodajství.
Předpokládám, že s homosexuálem jste se setkal maximálně skrze notně upravený mediální obraz. Oh, počkat. Vždyť se s homosexuály setkáváte každý den! Na ulicích, v zaměstnání/škole, v MHD a dám ruku do ohně, že i někde ve vaší rodině se nějaký najde. Sexuální orientace není nějaký cejch, který by měl každý vyražen na čele, abyste jej mohl snadno identifikovat. -
Poslední dobrá zpráva z Ruska přišla, když Mendělejev sestavil periodickou tabulku. Pak už to tam šlo od desíti k pěti.
-
Všimni si, že jsem sám jejich oprávněnost a formu nijak neřešil. Takže ani nemám potřebu je nějak řešit s tebou. To na herní web ani nepatří.
Jen jsem poukázal, že naopak nějaká recenzentka na Polygonu si naopak myslí, že řešit ruské zákony se do recenze sportovní Mario a Sonic hry hodí. A taky jsem vyjádřil obavu, aby nakonec Lukáš Grygar neskončil taky tak. Snad se to nestane. -
Ale takových je menšina, o většině kdyby to člověk nevěděl tak to ani nepozná. Mám pár takových kamarádů a nemám s tím problém. Mě zajímá jaký je kdo člověk a ne jakou má orientaci. A jim se tohle chování taky nelíbí, včetně těch pochodů.
-
ciwe nornalmnost nvm ale normlizaci si pmatuju, tragice prˇinezli taki pjekní, trřeba se lidi zacˇli upalovat sami ae ten sbitek nvm no
-
No to bych netvrdil. Za sebe muzu rict to stejny. Zkusmo jsou to stahl z piratebay, protoze Pathologic byl super, ale tohle je skutecne priserna hra. Alespon z hlediska gameplay. Jediny co delas je rozsvecovani zarovek a zamykani/odemykani dveri. Jedinym tlacitkem plus bloumas po dome, kde nic neni. A jeste jedna vec, hlavni postava porad neco brbla totalne iritujicim pseudo jazykem. Btw - docela presna recka z tohodle ohledu na gameinformer.
-
Nikoliv, jen člověk co to hrál bez růžových brýlí.
-
jsem rad, ze jsi hrdy zastance konzolove komunity, ty, doktor a ggg se date bez okolku oznacit za tri krale *5*
-
Dobry den ja sem homosexual.
Jo.... a proc mi to rikate.
Protože sem na to hrdej a musí to kazdej vedet.
Aha ale me to nezajima.
To je ale homofobni ! Vy to musite vedet a kazdymu to rikat! A hlavne svejm detem! -
a nevyšel tam náhodou ten první díl?
-
Ty prostě nezklameš *1*.
Když už psát jako "Tatar", tak hned ve všech světových jazycích. -
"Jé, to jsem rád, že Vás vidím. Vy musíte být Velký Úchyl, že?"
-
Až na to, že to nie sú proti homo zákony. To sú zákony na ochranu detí, na ochranu zdravého stavu spoločnosti. To sú zákony na ochranu normálnosti pred exhibičnou deviáciou.
-
Myslím, že z Ruska prichádzajú dobré správy. Pre normálnosť, pre tradície, pre slobodu, pre mier.
-
Ani si nejsem jistý, co těmi špatnými novinkami z Ruska Lukáš Grygar myslel. Jestli herní, nebo spíš něco na styl protihomo zákonů.
Aby nebyl jak jakási slečna recenzentka na Polygonu, co v rámci recenze Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games diskutovala ruské protihomo zákony ve světle pestrobarevnosti některých postav v dané hře... přece jen, tak hloubkové rybaření se moc nenosí.
Ale Knock-knock dobrý. Ice-Pick Lodge ví, co dělají. *4*