-
Zakoupeno na GOGu hned jak to vyšlo, dohráno týž večer.
Ani jsem se nedíval co je to za hru, stačila mi informace, že je to od Ice-Pick Lodge.
9/10 -
Tak jsem vyzkoušel a musím říct, že bych tohle asi neměl odvahu někomu doporučit. Chvíli zajímavé, ale velmi brzo to začne být nudné a únavné. I přes svou krátkost se to strašně rychle vyčerpá.
Že se střídají prakticky dva levely, které se jen komplikují, je docela smutné a ty mezihry v lese a nekonečných chodbách snad nemohli myslet vážně. Boduje to snad jen námětem a možná atmosférou a zpracováním. Tohle není pěkná malá hra, tohle je pěkně málo hry. -
No to bych netvrdil. Za sebe muzu rict to stejny. Zkusmo jsou to stahl z piratebay, protoze Pathologic byl super, ale tohle je skutecne priserna hra. Alespon z hlediska gameplay. Jediny co delas je rozsvecovani zarovek a zamykani/odemykani dveri. Jedinym tlacitkem plus bloumas po dome, kde nic neni. A jeste jedna vec, hlavni postava porad neco brbla totalne iritujicim pseudo jazykem. Btw - docela presna recka z tohodle ohledu na gameinformer.
-
zdá se mi to, nebo se to hraje podobně jako stará hra Home Alone?
-
Hm, musím říct, že ice pick lodge mě Cargem zklamali, takže k tomuhle jsem trochu obezřetnější. Ale asi nakonec zkusím. Přece jen je to icepick...
-
teda...vypadá to stylově.
-
Když jsem to cirka před měsícem hrál tak jsem si u toho říkal, že takový stereotipní hovadině s minimálním obsahem dají nadprůměrný hodnocení leda tak na games. No, a měl jsem pravdu. *5*
Jestli je tohle osmičková hra tak nový Call of Duty by mělo dostat přinejmenším stejně. -
-
0/10 špatný troll.
-
-
Nikoliv, jen člověk co to hrál bez růžových brýlí.
-
-
Indie a jine nekomercni hry, jsou zde brany s mensim nadhledem nez ty komercni Mainstream... Sr*cky. *3*
-
-
jsem rad, ze jsi hrdy zastance konzolove komunity, ty, doktor a ggg se date bez okolku oznacit za tri krale *5*
-
-
-
Myslím, že z Ruska prichádzajú dobré správy. Pre normálnosť, pre tradície, pre slobodu, pre mier.
-
-
ciwe nornalmnost nvm ale normlizaci si pmatuju, tragice prˇinezli taki pjekní, trřeba se lidi zacˇli upalovat sami ae ten sbitek nvm no
-
-
Má si vzít nějaký klacek a nakopat těm strašákům zadek. A nebo jestli má vidiny tak si fetovat něco jiného.
-
To jeho "ekselelec" a "iniňa" mě absolutně iritují...