Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když chceš realitu tak si zahrej třeba Armu
  • Hele nějak si nevybavuju že by to bylo řečeno a tak se zeptám. Bude to mít CooP mulťák? To by se mi líbylooo. :)
  • Vidíš co s tebou udělá kocovina... :)
  • Reunion?? Nemáš náhodou namysli Robinsons Requiem, případně Deus (bez EX). Reunion bylo SciFi.
  • tak ten koniec kde je napis dead island ako je tam ten obesenec pouzity ako pismeno I nema chybu :D
  • No dobry zase. Kdyz hraju hru, tak chci aby vypadala realne a graficky dobre. Kdyby to nebyl dulezitej aspekt hratelnosti, tak nevim proc by vubec existoval vyvoj novejch enginu atd. Proste nechapu proc nekdo vubec prichazi s tak dobrym konceptem, nametem a pribehem hry, kdyz to pak dokaze pokazit osklivou grafikou.
  • Ataker
    Když jsem hrával za mých mladých let např. vzpomenu wolfenstein, tak rodiče mi nadávali co to hraju za brutální hry kde se vraždí a podobné řeči, ale druhý den jsem došel domů ve dvanáct hodin ze školy samozřejmě dřív než rodiče z práce a už to bylo z pokoje byla slyšet jen střelba... prostě rodiče tomu nezabrání to by nad tím PC museli pořád stát a kontrolovat co to vůbec ten náš syneček hraje. A v té době naši nevěděli, že se PC dá zaheslovat a je klid no to jsem vlastně nevěděl ani já. :D
  • smejki
    tak to bych měl mít už něco nacvrkáno *2*
  • proboha, je to jenom hra!
    Pokud bys chtel realnost, tak zombie jsou mrtvoly, tzn. maji srazenou krev, tzn. nestrikala by atd...
  • Tak to by se ti mohl libit starej Reunion, to bylo o preziti na ostrove.
  • d - zkusim, pac snit o AAA titulu je utopie
  • tak hraj na stridacku noveho tomb raidera a farmwille na fasbuku.... :D *5*
  • Stranded 2 :)
  • Moc se mi nelibi to, ze kdyz seknete macetou nebo cimkoli jinym do zombie, tak se rozprskne v takovej hodne nepravdepodobnej krvavej flek. A i kdyby pro tvurce dead islandu znamenali zombies balony ve tvaru lidi napusteny krvi, tak si nemyslim, ze by se tekutina z prasklyho balonu chovala tak, jak to vidime v tyhle hre. Teda alespon ne v normalnim prostredi. Mozna ve vakuu?.. koncept hry se mi libi, prostredi se mi libi, ale grafika ani fyzika me teda zatim nenadchla.
  • Předpokládá se, že takový malý šulda taky nebude něco podobného hrát.... předpokládá se. A kdyby, tak si stejně ucvrknou při prvních záběrech a hru vypnou.
  • ja snim o podobne hre bez zombie... proste ostrov, hrac v roli trosecnika a boj o preziti od piky - staveni udelatek pro lov, rybareni nad i pod vodou - kolem koralu, staveni chyse... pozdeji klidne i hodpodareni na vlastnim poli s kukurici ci tabakem... pro akci obcasne navstevy lovcu lebek, kdy hrac je jiz vybaven ostepem/lukem atd. *2* takovy koncept by me neskutecne bavil
  • dilinja
    Tahle hra neni určena pro děti. *2*
  • kdyz si clovek vzpomene, jak pred casem mravokarci blbli s carmagedonem a dalsima vecma a potom vidi tyhlety krvavy lazne... no nevim, ale jsm zvedav, kolik deti omylem zabije sve rodice a cin omluvi tim, ze si mysleli, ze je to zombie...
  • divna to hra
  • co dodat ? Jedna z nejočekávanějších her .snad to neposer..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit