Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Škoda že zrovna rome ... je to pro mě nejmín zajímavá etapa historie. Nejvíc mě bavili Empire a Fall of samurai .... kde už sou střelné zbraně a v FOTS ironclady, asi nejvíc bych uvítal něco v době severu proti jihu nebo mnohem pozdějšího, jako třeba první světovou ( ale to nevím jestli by se ještě dalo udělat )

Ale i rome si zahraju když nebude nic jiného.
    • spook.y
      Sever vs Jih by šel udělat krásně ale 1 WW to nevím jak by to dali. Ale zase v 1 WW by námořní bitva byla luxusní.
    • Co se tyce Americke obcanske valky, tu bych taky bral, ale spise jako nejakou formu standalone datadisku k Empire/Shogunovi, ktera by ale vyuzivala mapu z ETW:Warpath a vsechny ty serepeticky (hlavne pak vlakovou dopravu) z Shoguna FoS. To si myslim, ze by bylo hodno provedeni.

Existuje ovsem jiz mod pro ETW, http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1627 ,ktery obsahuje i kampan. Bohuzel bez vlakovych transportu,ale docela propracovany.

Prvni svetova mi prijde dost spatne proveditelna, uz jen kvuli povaze te valky natoz pak jeste technologie ze (letadla, ponorky...).

Ten Rome by mohl byt dost zajimavy, specialne pokud tomu autori daji jeste hlubsi a rozshahlejsi historicky smrnc.
  • Keďže je pôvodny Rome (originál samozrejme:) jednou z prvych hier co pre reinstalle Windowsu nahodim, tak sa dosť teším ak by to bola pravda. Stredovek velmi rád nemám a sa priznám že shogun, Empire atd som upirátil či stoja za to, ale Rome je pre mňa neprekonatelné
  • Veskoslav
    Oaobně mě nejvíce bavilo TW: M II:) Nevím, ale prostě starověk miluji pro jeho kulturu a vědu a středověk kvůli rytířům a středověkým hradům. To dobývání citadel v TW M II a vymýšlení taktiky, jo to byla paráda. Já osobně bych bral M III než Rome TW.
    • mě Medieval II asi taky bavil víc...středověk má takovou tu svoji atmosféru...kdo ví, třeba to nakonec bude Medieval III :)
  • Hlavne nech sú tam Seleukovci. A ďalší diel? Niečo z čias dávno pred Rímskou ríšou.
  • Pokud se RTW 2 potvrdí a jako velký fanoušek celé série TW doufám, že Galové budou přesněji zpracovaný, řecké jednotky totéž, vybalancovaný systém např tím, že barbarů bude víc než římanů atd.. Prosím hlavně ne už žádná zápalná prasata a další do oka bijící zlepšováky.
    • Veskoslav
      Ono musíš vzít ale co pro tebe slovo Barbar znamená. Protože sami Římané označovali všechny, kdo nebyli obyvatelé Říše Římské a je jedno, jestli sjednocené říše nebo Západní (hl. město Řím) a Východní (hl. Byzantys) říše. Tudíž Barbaři byl zbytek světa. Ale třeba v roce 60 př. n. l byla skoro celá Evropa pod vládou Říma+Sev. Afrika, tudíž si troufám tvrdit, že Těch pár vidláků mimo říši bylo v menším počtu. Záleží v jaké časové ose se hra bude odehrávat, jestli v roce 100-100 před a po letopočtu nebo těsně přes pádem Západní říše Říma (v té době měli barbarské kmeny Germánů a Galů mnohonásobnou početní přesilu)
  • Cypri
    Tak snad je to pravda *14*
    Moje nejoblíbenější doby jsou z Empire (vždycky jsem rád potlačoval vzpouru Američanů za Brity), Rome a Shogun 2. Napoleon mě tak nechytl nevim proč, přitom jsem ho hrál docela dlouho ale nemám z toho tak dobrej pocit jako z Empire nebo Rome.
    • Napoleon? Jejda, da best. Ještě dnes sám sebe vidím v čele expedice Armée d'Orient. Jen ti židé mě tak štvali, ale však jsem s nimi také udělal rychlý proces.
  • Pokud budou jednotky pro všechny národy stejný alá Shogun2, tak to asi nebude moc optimální,spíš to bude na prd!
    Bojim se že to udělaj primitivní jako poslední díly, aby to zvládli lolci co TW serii vůbec neznaji *9*
    • Jakožto starý fanoušek TW musím oponovat. V Shogunovi byla zase o něco vylepšena diplomacie, poprvé přibyla starost o zásobování obyvatelstva a nakonec byla oslabena ultimátní vítězná strategie. Totiž hned ze začátku hry dobýt 7-10 měst, pak mír se všema a jen budovat následujících 50 tahů. Po tomto kroku měl člověk tak vyspělé zázemí, že už jen dobýval a dobýval (celkem nuda pak)… Tady právě díky starostem o zásobování si nemohl všechna města vylepšit na max, jelikož bys to pak neuživil. Musel si nechat nějaké oblasti čistě zemědělské, aby zásobovaly rozvinutá centra.
    • Hairy_Ass
      Co je na posledních dílech primitivnějšího oproti těm starším? Naopak má hráč daleko širší možnosti v managementu jednotek. A samozřejmě je blbost, aby měli všechny národy v Rome 2 stejné jednotky. V Shogunovi šlo o občanskou válku v Japonsku, takže bylo logické, že jednotky byly prakticky totožné. Pokud by v Rome 2 byla jen občanská válka v Římě, tak by taky byly všechny jednotky stejné.
  • Hairy_Ass
    Tak jako jsem rád, pokud to bude Rome 2, ale měli by zapracovat na věrohodnosti jednotek (naštěstí od dob Napoleona a Empire se zapracovalo i na tom v sérii TW). Taky bych zrušil tu hovadinu se třemi římskými frakcemi.

Raději bych ale uvítal třeba Třicetiletou válku nebo druhou polovinu 19. století v Evropě (sejmout Prušáky v bitvě u Hradce Králové, to bych bral všemi deseti). Holt jsem si nějak oblíbil střelné zbraně. *4*
  • Sem s tiiiiiiiim !!!!
  • ale ze vraj to vyjde iba na konzoly
    • ...a ještě k tomu na záclonový, viď? *1*
    • také jsem cosi takového zaslechl, ale jen na nintendo wii :D
    • Ludo
      a ty si z kama spadol? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit