Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Total Wary mě baví, ale nerad měním historii. Proto bych radši starověk (když Římani ovládají celou Evropu není to tak zvláštní jako když celou Evropu ovládají Maďaři ) . *15*
  • Chceme poriadnu diplomaciu!
    • jindra.veliky
      ta tahova cast me nikdy v Total War nebavila. V Imperial Glory byla skvela *5*
  • chetite, asyrane, egypt, sumer a dalsi, tohle by bylo neco :) treba dlc
    • Hairy_Ass
      To je dost rozsáhlé časové období. V době Chetitů už Sumerové neexistovali. Já bych zvolil třeba rok cca 1300 př. n. l.. To by se do sebe mohli pustit Egypt, Asyrie, Chetité, Achájové, Kréťané a podobně. *4*
      • Vsak tak jsem to myslel :)
      • To zní naprosto božsky :) Založíme jim to na kickstarteru, oni si to vývojáři potom přeberou :D
      • Docela bych bral vyvolený národ...
    • Dobrej nápad pro datadisk do Rome II :) a řekl bych že i dost reálnej :)
  • Yeeees, doufám, že to neni náká kachna....už ted se těšim :)
  • Veskoslav
    Oaobně mě nejvíce bavilo TW: M II:) Nevím, ale prostě starověk miluji pro jeho kulturu a vědu a středověk kvůli rytířům a středověkým hradům. To dobývání citadel v TW M II a vymýšlení taktiky, jo to byla paráda. Já osobně bych bral M III než Rome TW.
    • mě Medieval II asi taky bavil víc...středověk má takovou tu svoji atmosféru...kdo ví, třeba to nakonec bude Medieval III :)
  • Asi bych neřek, že jednička je můj nejoblíbenější díl, ale to je spíš tím, že už je starší a nenabízí tolik možností jako novější díly. Jinak si myslím, že Rome II by měl obrovskej potenciál. Jako Total War fanatik čekám další díl už od vydání Fall of the Samurai :)
  • Walldstein
    RTW II??? Tak pokud to je pravda tak se mi splnil můj dlouholetý sen..navíc by to bylo i logické. Shogun má dva díly, Medieval má dva díly i Empire Total War má vlastně dva díly (pokud teda lze Napoleona považovat za druhý díl) *14* *14* *14*
  • 1 bola super, az na MILION historickych nepresnosti (nato su mody vsakze), takze dufam ze sa posnazia co to aj z dejepisu spravne......
  • Pokud to skutečně bude RTW2, tak si chvíli po vydání počkám, koupím a následně s radostí nainstaluju Dartha, který z toho udělá skvělou hru *1*

(aneb jako v Shogunovi, bez Dartha je počítač blbej jak tágo)
    • hrajes darth mod na shogun eng verzi?
      • Přesně tak. Total war mám rád jako výzvu tedy nastavení VH/VH...
        • dobre ja jsem to preve zkousel na fall of the sam cz verzi a melo to nejake chyby, takze ted uz vim cim to bylo. Dartha znam, spolupracoval jsem taky na nejakych modech, je to super typek. :)
  • Sem s tiiiiiiiim !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit