Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Tak jako jsem rád, pokud to bude Rome 2, ale měli by zapracovat na věrohodnosti jednotek (naštěstí od dob Napoleona a Empire se zapracovalo i na tom v sérii TW). Taky bych zrušil tu hovadinu se třemi římskými frakcemi.

Raději bych ale uvítal třeba Třicetiletou válku nebo druhou polovinu 19. století v Evropě (sejmout Prušáky v bitvě u Hradce Králové, to bych bral všemi deseti). Holt jsem si nějak oblíbil střelné zbraně. *4*
  • Hlavně to chce oproti starýmu Rome víc intrikaření, politiky (senát tam byl jenom na ozdobu), přidat vztahy mezi členy rodu (nebo i frakcemi), víc odlišností mezi frakcemi, vylepšit diplomacii (podle mě dost odfláklá a skoro nepoužitelná) a správu měst kde se kromě výstavby a změny daní nedalo dělat nic.. Prostě jít víc do hloubky a víc detailů.. ;). O bojovou složku se nebojim, zvlášť když bude pěkně v novym... Ale stejně na starýho dobrýho Rome TW nedam dopustit, pořád muj nejoblíbenější díl ;-))
    • Hlavně to chce uplně jinej Rome total war než byl první díl.. To byla ostuda historii *11*
  • Pokud se RTW 2 potvrdí a jako velký fanoušek celé série TW doufám, že Galové budou přesněji zpracovaný, řecké jednotky totéž, vybalancovaný systém např tím, že barbarů bude víc než římanů atd.. Prosím hlavně ne už žádná zápalná prasata a další do oka bijící zlepšováky.
    • Veskoslav
      Ono musíš vzít ale co pro tebe slovo Barbar znamená. Protože sami Římané označovali všechny, kdo nebyli obyvatelé Říše Římské a je jedno, jestli sjednocené říše nebo Západní (hl. město Řím) a Východní (hl. Byzantys) říše. Tudíž Barbaři byl zbytek světa. Ale třeba v roce 60 př. n. l byla skoro celá Evropa pod vládou Říma+Sev. Afrika, tudíž si troufám tvrdit, že Těch pár vidláků mimo říši bylo v menším počtu. Záleží v jaké časové ose se hra bude odehrávat, jestli v roce 100-100 před a po letopočtu nebo těsně přes pádem Západní říše Říma (v té době měli barbarské kmeny Germánů a Galů mnohonásobnou početní přesilu)
  • yes yes yes Rome:total war byl nejlepší total war asi proto že mám rád starověk na tohle se hodně těším a i kdyby to byla tentokrát jen kachna tak si myslim že dvojka je jen otázka času kdy vyjde :)
  • Cypri
    Tak snad je to pravda *14*
    Moje nejoblíbenější doby jsou z Empire (vždycky jsem rád potlačoval vzpouru Američanů za Brity), Rome a Shogun 2. Napoleon mě tak nechytl nevim proč, přitom jsem ho hrál docela dlouho ale nemám z toho tak dobrej pocit jako z Empire nebo Rome.
    • Napoleon? Jejda, da best. Ještě dnes sám sebe vidím v čele expedice Armée d'Orient. Jen ti židé mě tak štvali, ale však jsem s nimi také udělal rychlý proces.
  • Jéé tak to mám radost Rome 2 se tajně věřil, že ho udělají a přání se vyplnilo (doufám). Určitě to bude pecka.
    Jinak MIII. TW by taky nebylo potom špatný a co se týče nového námětu tak bych to viděl na Evropu do r. 1500 - 1700. Reformy,náboženskéké války, invaze osmanů, třicetiletá válka a mnoho dalšího, to bych viděl jako dobrou půdu pro Total War.
  • kdyz jsem si precetl titulek tak sem kricel radosti protoze dve hry od TW po kterych jsem nejvic touzil uz roky jsou Rim 2 nebo obdobi prvni a druhe valky takze nadseni a uz aby to tu bylo!
  • U prvního Rome jsem strávil snad stovky hodin,takže tohle pro mě bude povinost :-)
  • 2 svetova pripadne nieco nove v podani majstrov by bolo lepsie, neustale sperkovanie robi dojem ze CA nemaju napady a gule takze zubami sa drzia osvedcenych kraviciek. Zas neznamena to ze sa netesim na Rome III.
    • Nějak si pořád nedokážu představit tu 2. světovou válku v podání TW. RTS část jako CoH?
  • Hlavne nech sú tam Seleukovci. A ďalší diel? Niečo z čias dávno pred Rímskou ríšou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit