Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • God-of-War
    Kojima neni jedinej *1* . Ale zase na druhou stranu nevim, jestli bych prezil smrt Sniper Wolf:(.. Videt ji umirat v bozske grafice... *13*
    • Alebo zase vidiet Otacona pomočiť sa :D. Ale na Meryl Silverburgh by som sa na WC kludne pozrel :D
      • God-of-War
        Tak to sme dva:D.. Jak si pekne davala sklapovacky a pokazdy mela min hadru:D.
  • jj ale na pc
    • JustinBieber
      To by se ti líbilo co ? Stejně by jsi to stáhl, takže na PC doufám, že ne.
    • Proč by to mělo být na PC? Vždyť tohle je původem konzolová hra a já měl vždycky za to, že PCčkáři by se konzolových her ani dvoumetrovým klackem nedotkli jak se jich štítí. Přecijen konzole můžou (prý) za vše, co je špatné na herním průmyslu, od snižování obtížnosti her, přes špatnou hratelnost po vyvíjení 10. pokračování té samé hry.
      • ja som ps fanboy mal som ps123 ale uz ma ta exkluzivita dost sere clovek nevi co kde vyde pomaly
      • Robotron3
        Jednička a dvojka Metal Gear Solid byla normálně i na PC, dokonce s lepší grafikou, než měl tehdejší PSX One.
        • ale´po´jak dlouhe dobje??? Tim bych se fakt nechlubil
        • Proto píšu původem konzolová hra. Oba tyto tituly byly vydány nejprve na konzole a teprve poté na PC.
          • Robotron3
            Pak nechápu tvůj příspěvek. Píšeš něco o pcčkářích, co by se konzolových her nedotkli ani klackem a sám víš, že MGS vyšel i na PC. Spousta her vychází nejdříve na konzole a pak až na PC.
            • Tady ale narážím pouze na to, že PCčkáři mají ke konzolovým hrám odpor
            • Robotron3
              MGS se na PC hrál normálně. Já jsem ho hrál. Spousta lidí ho hrálo na PC. Proč si myslíš, že se nehrál?
            • Ono je rozdíl mezi tím, když hra na PC vyjde a tím, když ji na PC někdo hraje.
      • God-of-War
        Presne... Tohle si muze myslet jen tezce omezenej PC hrac.
        • :D omezenej PC hrac. Bohuzel "omezenej pc hrac" vidi do cely problematiky mnohem vic nez pitomec co si palcem toci houbickou na gauci a smeje se u toho jak gay.
          • God-of-War
            Ale copak? Patris do ty skupiny, co sem napsal a dotklo se te to?? Jestli si opravdu myslite, ze za to muzou konzole, tak je mi vas lito. Muzou za to vyvojari a degradace hracu.. Holt v dnesni dobe ses fakt mega uber soldant, kdyz das pet fragu v Call of Duty bez mireni, ze sniperky...
            • ne me se nic nedotklo, pouze te vyvadim z omylu. Zkus si nekdy precist noviny a ne se jima jenom prikrejvat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit