Přejít na výpis diskuzí
Kojima potvrdil, že Mikkelsen je hlavní protivník v Death Stranding
5.12.2016 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
Hlavní záporák Haniball, hrdina Daryl ? Jak jsem již říkal takhle nějak pohřbily slibné Quantum Break a to že to je Kojima to je hezké ale aby moc neujel.
-
To se mi moc nelíbilo ale je pravda že psychologická dramata moc nemusím *3*
-
http://www.csfd.cz/film/311967-hon/komentare/ tohle je muj aboslutni favorit co se tyce filmu s nim.
-
Ještě jste zapomněli na to, že nejspíš Mads Mikkelsen společně s jeho kostlivci může být těch 5 vznášejících se postav. Když trailer proložíte společně s prvním trailem a načasujete ho tím způsobem, aby se dítě objevilo v Torově nádobě hned potom, co Reedusovi zmizí z náruče, tak v tom tunelu začnou vojáci zářit zároveň, co v prvním traileru začnou postavy mizet z oblohy.
-
Jeden z mála filmů, který jsem s ním neviděl a ani neuvidím, Marvelovky mě k smrti nudí...
-
Akorát v Dr.Strange byl trochu slabší záporák, jinak souhlasím.
-
Nechť žije prorok nad proroky - Hideo Kojima.
-
Čichám, čichám GOTY materiál, uvidíme, čeho je Kojima zcela puštěnej ze řetězu schopnej.
-
Hideo KODŽÍÍÍÍÍMA!!!!
-
jojo, třetí. Ano, většina lidí z ní nebyla nadšená, ale mně přišla geniální. Já z ní mám naopak pocit, že věděli, že už to neobnoví, tak se pořádně vyřádili a ukázali naplno svůj talent.
-
Poslední míníš třetí? Ta už mě upřímně moc nebavila, přišlo mi, že už to tlačili až moc na sílu. První dvě byly nicméně mrazivě výborné =).
-
Fantastický herec. V Hannibalovi naprosto dokonalý. Nevěřil jsem, že někdo může zahrát lépe Hannibala než Hopkins a ono ano. Miluji hlavně poslední řadu série, která je totální exhibicí tvůrců až v dekadentním stylu. Lahoda.
-
vypadá jak Gerald
-
Guerrilla
-
Další epický mindfuck trailer od Kojimi *1*