Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Femto
    Fantastický herec. V Hannibalovi naprosto dokonalý. Nevěřil jsem, že někdo může zahrát lépe Hannibala než Hopkins a ono ano. Miluji hlavně poslední řadu série, která je totální exhibicí tvůrců až v dekadentním stylu. Lahoda.
    • Sr_Lobo
      http://www.csfd.cz/film/311967-hon/komentare/ tohle je muj aboslutni favorit co se tyce filmu s nim.
      • Jack1947
        To se mi moc nelíbilo ale je pravda že psychologická dramata moc nemusím *3*
    • Akorát v Dr.Strange byl trochu slabší záporák, jinak souhlasím.
      • Femto
        Jeden z mála filmů, který jsem s ním neviděl a ani neuvidím, Marvelovky mě k smrti nudí...
    • nightborne
      Poslední míníš třetí? Ta už mě upřímně moc nebavila, přišlo mi, že už to tlačili až moc na sílu. První dvě byly nicméně mrazivě výborné =).
      • Femto
        jojo, třetí. Ano, většina lidí z ní nebyla nadšená, ale mně přišla geniální. Já z ní mám naopak pocit, že věděli, že už to neobnoví, tak se pořádně vyřádili a ukázali naplno svůj talent.
  • TheGGG
    Vypadá to krutopřísně, přesně jak bych od velkého Kojima-san očekával. Ten člověk je bůh a zápaďácká produkce gaijinů může být rádá, že se plazí v kanálech... tato hra bude masteršpíz jak dělaný pro nás hráče s IQ 130 a víš *3* *3* *3*
    • Chybí ti tam čárka IQ 1,3 *3*
    • to IQ asi bude treba pro pochopení príbehu ale mechaniky hratelnosti asi budou hodne primitivní. Navíc nevím jestli je zrovna známka inteligence marnit čas luštením hádanek šíleneho vyvojare
    • vím !
  • Miluju hudbu Low Roar mám obje alba. Vřele doporučuji *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit