Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne
  • TheGGG
    tak teď ten sillent hills...
  • Vogon
    Kept you waitin', huh?
  • jeho hry budou i pro pc...
  • Pochybuji že Naughty dog se můžou zbalit a začít dělat Uncharted za pomocí jine firmy.

Nemluví? Už jen to že Kojimova hra vyjde jen na PS4 a PC něco značí, přece se nebudou obírat jen tak o nemalé zisky, když portace na XBone není zas tak nic složitého.
  • ale ty si ho nedas kdyz ps4 only
  • Jack1947
    Jak seřiká naděje umírá jako poslední... strejda Kojima to měl pěkně vymyšlené a Silent Hills nakonec bude *3*
  • nightborne
    Ani jedno není správnější =). Oboje (Kodžima, i Kojima) jsou to používaný a korektní transkripce, záleží jen na pisateli textu, kterou zvolí =). Mimochodem, správně by bylo i "Kozima", ale to se u nás ze zjevných důvodů nepoužívá =)).
  • Grand
    Fuj to jsem se lekl. Toho uvodniho obrazku ... Nicmene mu preji hodne stesti, aby nadale delal ty stupidni uchylne hry, ktere ho bavi, stejne jako ostatni tam od nich. *15*
  • Psychotic
    Já taky. Přitom je to správně. Asi záleží, v jaké řeči to člověk vidí poprvé... jakmile si zvykneme na anglickou verzi... česká už nám připadá šílená.
  • Nevim, tedy verim. Nicmene uz jen tim, ze jde o exkluzivitu se stava zavislym. Ted ani nemyslim na bossech od Sony, kteri tam jiste nejake slovo maj, ale treba zavislym na tech omezenich ps4.

Tim, ze do toho nevidim se mi to pise o Kickstarter. Treba neni byznysmen. Treba se rad diva na stary filmy a vymysli hry. To je v poho. Jen, ze dnes ty moznosti jsou. Zejmena pro takove osobnosti jako Kojima je.
  • Víš, jak to má Naughty Dog? To je v podstatě nezávislý studio pod hlavičkou Sony. Můžou si dělat, co chtějí. Věřím, že Kojimovi dovolí totéž.
  • Koukám, že jsi MGS a jeho hlubokou ironii těžce nepochopil. Ale to nevadí, třeba jednou přijde ten de.. ;)
  • Taky mi to nejak nezni. Bych si rekl, ze celebrita jako Kojima na Kickstarter vybere miliony jen kdyz se usmeje, a on se nezavisle vyda k Sony. Proc ne, asi plati dobre a mohou mu poskytnout vse co potrebuje. Asi to nakonec nebude takovej Snake ani shark.
  • https://i.gyazo.com/7ca06e7144116c2205b4e08d385a6a5d.png
  • kennyB
    A Sony se na jeho hry těší, protože ví, že budou dobré.
  • jestli myslíš Silent Hills, tak na to Kojima nedrží práva. Říkal že chce vytvořit novou značku - hádám něco z čeho bude moct Sony ždímat prachy dlouhé roky
  • rami.cz
    PT confirmed
  • It's about goddamn timee.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit