Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru aktuálněj hraju a musím říct, že je to fakt zklamání. Čekal jsem o hodně, o hodně víc :/ Příběhová stránka není nejhorší to je pravda, ale to množství bugů, které se mi během hraní objevilo snad vyváží i počet vetřelců, které jsem zabil :D Moc mĕ to mrzí, protože jinak je atmosféra hry celkem ucházející a je vidět, že se snažili opravdu dobře zachytit pojetí filmu. Nicméně ten gameplay je vlastně dost o ničem. Scény jsou vyloženĕ nasriptované až hanba a ve své podstatě je to jen "tupá" lineární střílečka bez nějakých větších možností. A ty opravdu zajímavé herní prvky jsou nakonec dost špatnĕ využity, což zamrzí o to víc :(

Pár zajímavých bugu/momentů, co se mi zatím stalo (pro pobavení):

- Na začátku hry při vstupu na loď se mi stala dost podivná věc, kdy se postavě zasekla ruka při vytahování motion trackeru a nešlo nic jineho dělat :D (ani přepnout zbraň)

- Můj parťák stojící u dveří, které jsem zavřel při úniku před vetřelci tyto dveře najednou opĕt otevřel a vetřelci mĕ zabily, když jsem přebíjel :D Asi zrada z vlastních řad :)

- Nechal jsem parťáka v jedné mistnosti s vetrelci a ti šli jenom po nĕm. Nakonec jich u něho bylo asi 6 a všichni do něj řezali. Já tam pak naschval stál asi 5 minut a ani si mĕ nevšimli :D Mariňáci jsou holt tvrdí hoši a poradí si za každé situace :D
  • Teste se na Dayz :)
    Bude to cool parba :D !!
  • Hm skoda preskoda. Takhle pockam na multiplayerovou recenzi a mozna to nekdy ve sleve koupim.
  • podařilo se to někomu spustit na Athlonu XP?? *1* Ani s upravenym nvtt.dll pro borderlands to nejdééé *10*
  • Walldstein
    První hra na PC? Jáááj, to nejsi moc pamětník *1* no to jen na okraj...
    SST byla sranda...Je fakt že byla plná bugů a nedodělků a nevyužitého potenciálu. Někteří brouci byly fakt zajímavé oživení, ale zbytečně mooooc druhů. Pravdou taky je že někteří byly "nesmrtelní" asi už nikdy v životě nezapomenu a nechci zažít misi kde sem obíhal bůh ví jakou dobu broučka vystřelujícího ze svého pozadí plazmu na orbitu a to už jen z toho důvodu, že si jasně pamatuju hlášku z filmu: "Leny Rico atomy!" a prááásk, bylo po broučkovi. Ale co už. Vzpomínky na šílené obrany nebo misi na základně kam se sbíhali broučci snad z celé planety jen proto aby jste nakonec odpálili atomovku tohle převažují.
  • Prvni znas vytahnou prachy,jeste nam davaj zaruky gearboxu a potom nam mimochodem sdelej ze na tom gearbox nedelaji, jen cast a ze to bude pruser.hanba hanba,seru na hrisne penize za paskvili co posledni dobou vychazeji a jdu hrat clovece nezlob se,a pustit si Vectrelci 2 to je lepsi zabava.
  • A tak 6/10? To zní jako hra od tvůrců Borderlands 2.
  • http://www.youtube.com/watch?v=nrqSCn0sBPw *1*
  • http://games.tiscali.cz/video/chteli-byste-remake-puvodniho-aliens-vs-predator-v-cryengine-3-61223

jediná lepší hra bude asi tohle....snad bude.... *4*
  • Konkrétně u Promethea si trošku zjisti tržby, než ho nazveš propadákem. Příliš silné slovo pro subjektivní názor.
  • Jo a ted´tu PR o pejskovi a kočičce *3*
  • To je v .... Přesně ve stylu dnešního Hollywoodu - čím dražší (vývoj) , tím větší konina .
    Může mi někdo vysvětlit , jak mohli "podělat" hru která měla být sequelem k nejlepšímu dílu vetřelčí quadrologie ? Jo outsourcing .....
    Po Prometheovi další tematický propadák :(
  • jindra.veliky
    dopadato dobre?
  • Gotta go fast *1*
  • Excalibur prostě už nebude, smiř se s tím *6*
  • Citovat neznámého diskutéra,který tvrdí ,že byl zaměstnancem Gearboxu? Tomu se říká kvalitní herní novinařina *7* btw jsem Martin Ludvík, napíšete o mě článek?
  • Trollí video, hlavně ta část, kdy autor videa zaměnil WiiU gameplay s AvP2 gameplay - retardace nejvyššího stupně.
  • Jo Starship Troopers moje první hra na mym pc *2* podle mě na té hře nejvíc zmrvili inteligenci npc postav (botů) tedy vojáků co svámi bojovali (vsichni strileli do jednoho brouka i kdyz je napadali desitky dalsich,taky kdyz jste postupovali dopředu a oni šly za vámi tak nedělali nic jinýho než jen běželi cuměli jak pera z gauče a nechali se zabijet brouky dokud jste se nezastavili a oni taky,porozhlidli se a zase cela skupina to namířila do jednoho brouka a nechali se kousat ostatními.
    Prostě by ta hra byla dokonalá kdyby se nani opravdu dali záležet.Jinak brouci si myslim byli uděláni velmi dobře ač ne někteří reálně zabijeni(mise kde zabijite brouka hodinu i nejlepsim raketometem.Mno doufam že ještě bude hra stouhle tématikou to by bylo pro fanoušky fakt bezva.
  • No tak to dopadá, když deset lidí dělá totéž *15*. Opravdu krásný seznam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit